събота, 17 януари 2015 г.

ЗАПОЧНЕТЕ ПЪРВО ОТ СЕБЕ СИ! - РЕПЛИКА НА КАЗАНО ОТ МЕН




Думите, които ще прочетете по-долу, са написани върху надгробната плоча на английски епископ В Криптата на Уестминстърското абатство:
Когато бях млад и свободен и Въображението ми не знаеше граници, мечтаех да променя света. Като започнах да остарявам и помъдрявам, открих, че светът няма да се промени, така че поукротих стремежите си и реших да променя само страната, в която живеех.
Но и тя изглеждаше непоклатима.
В залеза на моя Живот, в последен отчаян опит се залових да променя поне моето семейство, най-близките ми, но уви, те не искаха и да чуят.

Сега, когато лежа на смъртния си одър, внезапно прозрях: ако най-напред бях променил себе си, тогава, чрез моя собствен пример щях да променя семейството си.
Вдъхновен и насърчен от моите близки, щях да мога да направя и страната си по-добра, а Кой знае, може би дори щях да успея да променя света.

Николай Николов

7 коментара:

  1. ДА НИКИ АКО ПОБЕДИШ СЕБЕСИ В ВСИ4КИТЕСИ СЛАБОСТИ ЩЕ ИМАШ ПЪЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХИ СЕБЕСИ С ПРИМЕРАСИ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ ДРУГИТЕ.
    ТОВА Е УСНОВНИЯ КАМАК НА У4ЕНИЕТО НА ХРИСТОС.
    ПРИМЕРАТ 4УДЕСАТА ,И НОВАТА ЗАПОВЕД КОЯТО ДАДИ НА У4ЕНИЦИТЕ ,ДА СЕ УБИ4АТ ЕДИН ДРУГ ТАКА
    КАКТО ТОИГИЕ ВАЗЛУБИЛ И ДА ДАВАТ ЖИВОТАСИ ЕДИН ЗА ДРУГ КАКТО ТОИ ДАДЕ ЖИВОТАСИ ЗА ТЯХ
    ПО ТОВА СВЕТАТ ЩЕ ПОЗНАЕ 4Е ТЕСА НЕГОВИ У4ЕНИЦИ.
    НО ЗАШО Е НУЖНА ПОМЯНА ПИТАТ ХОРАТА И ЕДНИ СЕ МЪ4АТ ДАСЕ ПРОМЕНЯТ ДРУГИНЕ ЗАЩО

    ОтговорИзтриване
  2. Лошите новини от НАСА за навлязлата комета Еленин(Нибиру?), за която е математически изчислено, че ще бъде в непосредствена близост със Земята през октомври тази година, което ше предизвика опустощителни земетресения и катаклизми. http://30dumi.pozicii.net/2011/05/loshi-novini-ot-nasa-kometata-elenin-predizvikva-kataklizmi-na-zemyata-video/

    ОтговорИзтриване
  3. http://www.ossem.eu/article.aspx?pg=arl43 Земята влиза в астероидно поле. Какви ще са последиците, зависи от нас. Хората могат да увеличат магнитното поле на Земята с 4-5%...Всеки човек представлява малко магнитче Оста на това магнитче е гръбначният стълб и ако ние се единим, ако заедно, чувствата и мислите ни се изпълнят със светлина и любов, можем да се превърнем в мощен магнит. В синхрон с този на Земята тя ще увеличи магнитното си поле!

    ОтговорИзтриване
  4. Извинете, грешка на ръката. Исках да напиша епитафия. :(

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте,
    Прочетох статията, която съм срещал няколко пъти, и според мен е интересна и поучителна.
    Нещото, което ми направи впечатление е, че започва с една доказана неистина! В Уестминстърското абатство няма надгробна плоча с гравиран подобен текст. Това е нещо, което потвърдиха и от самото абатство след мое запитване.

    Поздрави,
    Константин Георгиев

    ОтговорИзтриване