понеделник, 11 ноември 2013 г.

МАСОВО УНИЩОЖАВАНЕ И РАЗБОЛЯВАНЕ НА ХОРАТА

Всичко това е от болни хора които са се разболели от нелечимата болест "Власт над целия свят", "Лакомия за пари" и са обладани от лъжата, която им е генетично наследена!
Чуйте от Атанас Гълъбов какво се случва с утвърдената до тогава медицина и как от 20-те години на миналия век под контрола на Рокфелер тя се свежда само до хирургия, синтетични лекарства и ваксини, и какво последва за хората от това и още ..........тотално не лекуване,  хронично разболяване и прогресивно измиране на хората из целия свят! Това се обединява под името " Медико - фармацевтична мафия"!



Д-р Гълъбов разкрива машинациите на съвременната фармацевтична индустрия. Съвременна медицина = печалба за сметка на здравето на хората. Какво не ни казват за ваксините?! Защо все повече хора имат тежки усложнения след поставяне на ваксини. 
Не слагайте противогрипни ваксини. В тях има живак и куп други вредни съставки. Те ще ви разболеят!




Николай Николов

10 коментара:

  1. STRAXOTNI SA BILIPREDAVANIATA MU/ NA G. IFANDIEV/, AMA VE4E GO SPRIAXA OT EFIR...
    NA NIAKOI NE IM SA UDOBNI RAZKRITIATA, KOITO PRAVI....

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина са го спряли http://www.eurochicago.com/2012/02/diagnoza-s-georgi-ifandiev-vetche-e-minalo/

    Значи не само е неудобен,ами ги е страх от последователи.

    ОтговорИзтриване
  3. "СЪС ЗИМАТА НА 2012 - Започва епоха на климатични аномалии"
    "По мнението на климатолога от НАСА - Кевин Шмит"-Има си хас НАСА да не е в "час"по въпроса.

    http://www.farmer.bg/28749-SAS-ZIMATA-NA-2012---Zapochva-epoha-na-klimatichni-anomalii

    ОтговорИзтриване
  4. НЛО-то над Китайско летище:http://www.youtube.com/watch?v=OQqYpC5I7Mw&feature=player_embedded#!

    http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/02/jing-xiangue.html

    Дали произхода му не е Пентагонски?

    ОтговорИзтриване
  5. |Определено знаят какво е! Лошота е, че ние не знаем! Зная, че съществуват паралелни светове и пътища, зная, че възможните измерения са 11 а не четири както сега но това не зная! нямал съм среща от този род!

    ОтговорИзтриване
  6. фактите говорят ,самоче малцина щеса тия които ще видят истината и ще я изберат понеже говорихме вече за истината и какво е и че боли и че иска деиствия и промяна и така на татак , както е написано мнозина са призвани но малцина ще се спасят , факти те са толкова много че ако се заровиш в тях ще се игубиш, една година пиша в блога на Ники и споделям и се убразова ,учасе от споделените факти и от личния ми опит надявам се и вие приятели и не приятели , от кадето и да гопогледним сега поне за мен виждам едни и същи хора и ли даже незнам дали някои от тях са хора но потвържденията тоест фактите говорят за тях като тръгнем от историята с хиляди години на зат та до ден днешен само факти но няма коида ги осмисли понеже точно тия ни привеждат до там че или ни убиват по наи различни методи или ни обсебват с стрсти и алчност или глад мизерия това са се методи прилагани от тях говоря за тия по горе споменатите , ето един факт пример защо се активизира ха археологическите разкопки унас заради фактите но кои факти, едни търсят злато други история трети слава а едни други търсят едни арте факти които са с не земен происхот ,та като се върнем на темата за тези лекарства и тези които стоят зад глобалното заробване на човешкия вид доктора говори от своя опит мисля че сами се убедихте и от вашия опит също които сами сте предобили в живота си , та като се саберат достатачно опит тоест истина тази на тия хора и на Ники вашата моята взети заедно не сили говорим само факти от физика електроника химия биология история религия политика и картината не е ли една исъща за това което говорим ,ики,

    ОтговорИзтриване
  7. http://society.actualno.com/news_378289.html

    "При пазаруването в Турция лекарства за тежка форма на алергия, които се купуват преди всичко от болниците, са три пъти по-евтини. Българските ампули, отново произведени на Софарма, са три пъти по-евтини от България в южната ни съседка – 25 лева, а у нас са около 75 лева,"

    ОтговорИзтриване
  8. ПО ВЪПРОСЪТ ЗА ВАКСИНИТЕ-ЗАЩО ТРЯБВА ДА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ А НЕ ПОЖЕЛАТЕЛНИ.КАТО СЕ РОДИ ДЕТЕ НА 24-Я ЧАС МУ ПОСТАВЯТ ВАКСИНА БЕЗ ДА СЕ ИНФОРМИРА МАЙКАТА.И ТАКА ВСЕКИ МЕСЕЦ ВСЕ НОВИ И НОВИ ВИРУСИ ЗА "УКРЕПВАНЕ НА ИМУНИТЕТА".АКО ОТКАЖЕШ НЯМА ДА ГО ПРИЕМАТ В ЯСЛА,ГРАДИНА И Т.Н.КЪДЕ ТИ Е ПРАВОТО НА ИЗБОР?!

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте Вие сте бизнесмен, политик, музика, студент и искате
    да бъдеш богат, могъщ и известен в Живота
    има нужда от силата
    да постигнат мечтите си. Можете да постигнете техните
    мечти от a
    член на илюминатите. с това всичките си
    мечти и
    желания на сърцето, които могат напълно да се постигнат, ако вие
    наистина искам
    да бъдеш член на големите имена на
    Осветете тогава вие
    може да се свържете с iluminatistar74@gmail.com
    Държави ................. ............................. държава.
    или
    съобщение г-н Франк за Whats-app +2348100367800 благодаря ..

    ОтговорИзтриване