събота, 15 юни 2013 г.

БИРАТА - ВРАГ НА ДВУПОЛОВОТО ОБЩЕСТВО



 Сега най-агресивната тема в средствата за масова информация е пропагандата на бира.
Младите хора се убеждават, че бирата е нещо много готино. Хайде да видим дали е така.
В качеството на суровина за бирата е използва хмел.
Хмелът израства като лиана с тъмно зелени листа и сребърно зелени шишарки, оплитайки се около дървото като го закриват. Те се отнасят към семейството растения на конопа и следователно е токсичен и иска особени грижи. Латинското название на хмела е "humulyus lyupulyus" , което звучи като заклинание! Най-важното е, че хмела съдържа специални вещества steroidopodobnye – сапонини, които обикновено се наричат – phytoestrogens , които са аналози на женските полови хормони. Съдържанието на phytoestrogens на хмела достига значителни стойности – от 20 до 300 мг. На 1 кг. растителна маса. В бирата тяхното съдържание достига до 36 мг. на литър. Това количество е достатъчно да осигури ясни хормонални ефекти върху човешкото тяло, променяйки ендокринния статус. Това е, от хмела в бирата се отделя хормон подобен на на женския полов хормон - «прогестерон». Прогестероне женския стероиден полов хормон на гръбначните животни в това число са и хората, който регулира обмяната на веществата в женското тяло. В организма на мъжа и жената присъстват едновременно мъжки и женски полови хормони. При мъжете преобладава в хормоналния фон тестостерона, който формира мъжките признаци на организма.
При жените преобладават женският хормон естроген и проестроген / отговарящ за репродуктивната функция на жената и непосредствено влияещ на на крайния стадий на овулацията на яйцеклетката /.


Хормоналният фон формира както външността, така и характера. Момчето придобива груб глас, пораства му брада, и на него почват да му харесват жените. Жените, обратно – изпитват сексуално привличане към мъжете. При тях преобладават по- закръглените форми на тялото и други отличителни белези /т. н. в медицината „Вторични полови признаци”В медицината е известно, че приемайки хормонални средства вън от медицинските цели, то естественото отделяне на хормони силно се понижава и даже спира. От спорта е известно че продължителното приемане на хормонални препарати води до редица отклонения. При мъжете атлети нарастват млечните жлези. Това променя различните и биохимични процеси в организма.
Широко известно е, че при жените дългото приемане на мъжки полови хормони води до рак на гърдите. При мъжете в кръвта преобладават мъжките полови хормони, а при жените – женските. При мъжете мъжкият глас, мъжките наклонности се харесват на жените, а за това отговаря мъжкият полов хормон. При жените е точно обратната ситуация. Когато мъжът започне да употребява бира, в неговият организъм започват да се натрупват много хормони , които приличат на женския полов хормон прогестерон . При него се нарушава хормоналното равновесие и той започва да се променя. Надебелява, отича и му се закръгля лицето, започва по външни белези да придобива вид на жена – по характерните признаци. Той загубва интерес към жените.
Понеже въздействието на бирата на жените е огледален образ като това на мъжете, то жената придобива мъжки облик, а пък мъжа – женствен.
При жените загрубява гласа и маниерите, порастват мускулите и тя все повече прилича по вид и по характер на мъж.
При мъжете се увеличава мастната тъкан, придобиват закръглена, женско подобна структура.
Характера става истеричен. Прехода в нетрадиционната сексуална ориентация на ниво съзнание, протича в продължение на няколко години, и въпреки, че той стоически иска да я скрие от обкръжаващата го среда и от себе си, то жените все по малко го интересуват. Той започва да предпочита разговори в мъжка компания. Човекът става мекушав, което се вижда с невъоръжено око. И в потомството му вече е много вероятно да израснат лица с хомо сексуална ориентация и то физически.
Затова е много опасна консумацията на бира в пубертета, когато тялото все още не е окончателно формирано на нива естествен хормонален баланс.
Сега ние виждаме огромно увеличаване на гей клубовете и на лица които са на ръба по кой път да поемат. Особено най младите.
По принцип, обществото превръща любителите на бира в общество без рязко изявени полови белези – в безполово общество, в което изчезват нормалните нужди от възпроизводство.
Нима не сте забелязали свръх атаката от реклама на различни марки бира? А какво следва след нея? Реклама на лекарство против импотентност! Да се съсипе обществото до край и да се печели до край.
Днес реалността е такава, че ние живеем в състояние на война. Тя минава тихо без шум. Но последиците са не по малко жестоки от преди.
Най - лошото нещо което може да направи алкохола е, че измита цели народи от лицето на земята. А такива примери от световната история има много. С алкохол са били унищожени стотици индиански племена в Америка. Сега жалкият остатък от тях живее в така наречените резервати- като животните!
Помните ли какво казаха Маргарет Тачър и в последствие Мадлен Олбрайт? Ето:

"Трябва да сведем славяните до езика на жестовете!
Никаква хигиена, никакви навици /никакво здраве никакви ваксинации/
Само водка и тютюн!"

Помнете това! Не се прекланяйте на САЩ и на западната демокрация! Имайте едно на ум!

Николай Николов


14 коментара:

  1. По-голяма тъпотия не бях чел, ходи се прегледай някъде брато.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ЩЕ ПРОЧЕТЕШ, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ! ВСЕ ПАК Е ДОБРЕ, ЧЕ ЧЕТЕШ, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО И ТОВА НЕ ПРАВЯТ.

      Изтриване
  2. Голяма простотия честно... айде за фитоестрогените ОК да кажем, но откъде идва тестостеронът за жените??? Прилича ми на съчинение на шестокласник..

    ОтговорИзтриване
  3. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА КОМПЕТЕНТНИТЕ МНЕНИЯ! А ДА СТЕ ЧУВАЛИ ТОВА: "КОИТО ПИЕ БИРА-КУРА МУ УМИРА"! ТОЛКОВА СТЕ ТЪПИ, БОЖЕ МОЙ...! ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чувала съм следното: "Който пие бира, не умира." Не пий бира, никой не те кара. Седи си вкъщи при жена си, нали не си гей щом не консумираш бира...

      Изтриване
    2. Ставаш за реклама на бира. Никъде не съм казал, че гейовете са такива от бира. Там причините са в "новите храни и Е-тата. И не виждам връзката между пиенето на бира и стоенето при жената. И накрая да кажа, че това е превод от научно изследване, а не мое "откритие". Всичко добро!

      Изтриване
  4. Има известна доза истина в това ,което е написано .Само се огледайте ,колко мъже любители на бирата са с големи кореми и подпухнали лица , а като и добавим ,че всички те консумират и разни гнусни мезета ,пълни с токсини .Това не е ли бавно унищожаване на човечеството? Но искам да спомена и още нещо ,едва ли хмела е толкова вреден щом от него се прави квас и се замесва хляб?

    ОтговорИзтриване
  5. Ааааааааааааах ти ставаш враг номер едно за мен! Всеки против бирата е против държавата!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абсолютно съм съгласна с тази публикация. Алкохолът е убиец. Бавен, но сигурен. Той прави от хората мърши.

      Изтриване
  6. Не пия бира , но ми се струва , че за да се твърдят подобни резултати от употребата на бира , трябва да са проведени солидни експерименти !!! Не е споменат източник на информацията и твърденията се оказват голословни !!!...

    ОтговорИзтриване