петък, 7 юни 2013 г.

ИМА ИЗВЪНЗЕМНИ НА ЗЕМЯТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ С ТЯХ.


Канадският министър на отбраната: Има извънземни на Земята и правителството работи с тях. Ние сме духовни същества!

Шокиращи разкрития от бившият министър на отбраната. Извънземните съществуват, от хиляди години посещават Земята. Американското правителство от години работи активно с тях и обменят технологии!




Това видео обиколи известна част от социалните мрежи, но поради липсата на превод, не всички могат да разберат цялото изложение на бившия министър на отбраната на Канада Пол Хелиър. Тук е приложен превод на изказването му! Едва ли за много от читателите е тайна твърдението, че има извънземни, че посещават Земята от хиляди години, та дори и, че американското правителство работи с тях. Но както и очаквахме, все повече официална информация ще изтича от различни правителствени канали и ще разкрива през широката общественост отдавна скриваните факти. Много отдавна политиците, и в частност тези в САЩ трябваше да разкрият тази информация, и все повече подобни изявления ще има.
За мен това поне е първият видео материал, в който политик от такъв ранг говори свободно за тайните, крити от десетилетия. Говори и за тайните общества, с малко конспиративен привкус и най-забележителното е, че този достолепен побелял човек говори за духовност, мир, разбирателство и смяна на парадигми.
Най-важните неща от изложението му можете да прочетете отдолу в превод, а ако искате, можете да изслушате и речта му по време на конференцията в приложеното видео.
Удивително е как заинтересованите кръгове са позволили този материал да се появи в мрежата, което веднага повдига някои въпроси. Някои неща в изказването на уважаемия министър също звучат подвеждащо и ме карат да се запитам каква е крайната цел. Но вие четете, гледайте и прокарвайте усещанията през вашия личен филтър за обективност, истинност и откритост. Ще се радвам да споделите какво мислите по темата.
“Като министър на отбраната, съм разказвал и преди в доклади за НЛО-та. Но по това време бях твърде зает, опитвайки се да обединя военноморския флот и военно въздушната отбрана на Канада в единна защитна сила, за да им обърна внимание. Но преди около десет години бях силно заинтригуван от материалите които един млад човек ми изпрати по темата. Отне ми известно време, но успях да прочета документацията през лятото на 2005-та година и бях изумен от информацията вътре! Тези документи засягаха много и важни въпроси – неща, които гражданите на Америка и гражданите на света имат право да знаят, защото са част от всичко, не са изолирани.
Приех поканата на Виктори Видиани и Марк Бърд да говоря на симпозиум в университета на Торонто и там казах “НЛО-тата са толкова истински, както и самолетите, които прелират над главите ни!”.Това ми дава възможността да съм първият човек с такъв ранг, който да може да говори за това свободно и адекватно. По някое време през 1960 над Европа се появила цяла флотилия от НЛО-та и се отправили в южна посока за потрес на тогавашният началник щаб на военно въздушната отбрана. За щастие, преди паник бутона да бъде натиснат, флотилията направила завой и се запътила обратно на север. Съвсем нормално, имали са подозрения, че това може да са руснаци и това ги е поразтревожило.
Всичко това станало причина да се стартира мащабно проучване на темата с извънземните – проследено и документирано. Резултатите от това проучване заключили, че има най-малко три вида извънземни, които от хиляди години посещават Земята. На този етап моята собствена гледна точка е същата. Освен това, има още някои неща, за които бих искал да разкажа.  Тези поне три вида извънземни са с различен произход, различна цел. Могат да имат сходен интерес, и все пак се различават.
Има живи извънземни на Земята, сега, в настоящия момент и поне два вида от тях работят съвместно с правителството на САЩ. Видът извънземни за който разбрах преди време се нарича “Високите Бели”.Пола Харис разказваше история за тях преди няколко години. Чрез нея успях да установя контакт и да проведа близо 3-часов разговор с бившия летец Чарл Хол. Той разказва удивителна история за работата си си с тези същества. Отначало бил много уплашен, но с времето изградили взаимно доверие и имали чудесни работни взаимоотношения. В Невада, тези същества – Високите Бели живеели на територии на военно въздушните сили на US, работели в партньорство с тях и споделяли технологии. Има и книга по темата наречена Millenium Hospitallity. Oткрит съм към вас и искам да споделя много неща. Но към момента съм готов да разкрия 95-98% от това, което знам. Все още има неща, за които не съм сигурен, че е време да бъдат разкрити.
Също като децата, които пораствайки разбират истината за Дядо Коледа и Феята на зъбките, така и гражданите, данъкоплатците са в състояние да приемат нова и по-широка реалност. Космосът изобилства с живот, от всякакъв вид. Фактът, че има други цивилизации, които са по-развити от нас може да е унизителен. Но това е така и то е пазено в тайна от нас oт чужди интереси, за да контролират лесно съдбата ни. Кои са тези чужди интереси? Какво целят? Казват, че това е военна организация. Съгласен съм с това твърдение но аз го разширих и задълбочих до cabal (тъмно съглашение). Тази организация включва членове на трите сестри: Съвета за външните работи (council on foreign relations), Билдербергите, Тристранната комисия (Trilateral Commission), международният банков картел, кралският картел, членове на различни интелектуалски организации, и избрани членове от военните кръгове. Заедно те образуват правителството в сянка. Те управляват не само САЩ, но и голяма част от западния свят. Целта на играта е световно правителство, съставено от членове на Cabal (тъмното съглашение), избрани от никого и отговорни пред никого. И според г-нРокфелер, планът се развива много добре. Това обяснява ли ви защо гражданските ни права са отнети? Казвам “на нас”, защото Канада също е включена в големия план.
И ето ни сега, близо декада по-късно, сражавайки се в друга война, която не може да бъде спечелена. Няма нито една държава на планетата Земя, която да е в състояние да предпази жителите си от фанатичната омраза, както свидетелства и Бостънският маратон. Всички права и свободи, спечелени с цената на живота на милионите мъже и жени през Втората световна война, бяха пометени най-безцеремонно. Единствената надежда за мир е да се сключи споразумение. Това ще изисква смяна на парадигмата в нагласите на хората.Това включва разработване и премане на план за нова американска енергия, приемане на споразумение за сътрудничество между всички човешки същества, за да построим този свят, който всички ние колективно сме в състояние да създадем. Младите хора навсякъде по света трябва да бъдат предизвикани от благородни каузи, да се включат в борбата с глобалното затопляне, да се създаде банкова система, която е справедлива и устойчива и да ни поведат към трансформирането на една нова реалност – реалност в която да живеем в хармония с нашите небесни съседи, също така, както и търсим мир на Земята. Трябва да станем духовни същества и да практикуваме онази част, която обединява всички световни религии – това е златното правило.”




НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара:

  1. Позволявам си да добавя един линк от блога за сериозни хора ,който да послужи като продължение на статията.Това ,че има извънземни посещения и присъствие е ясно ,но нашето място във вселената трябва ние да осъзнаем и разберем,защото пътя по който сме тръгнали да се развиваме ни води там от където сме тръгнали.Ето и линка:http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/12/blog-post_4.html

    ОтговорИзтриване
  2. Ми даааа.Трябва да я практикувате онази част,която обединява всички световни религии,а не да я тренирате само.....

    ОтговорИзтриване