четвъртък, 20 юни 2013 г.

“ПОСВЕТЕН СЪМ В НАЙ-ВЕЛИКАТА ТАЙНА. СЪЩНОСТТА НА ВСИЧКО Е БОГ.”



Едва ли има вече човек, който да не е чувал за лечителя Никола Стоянчев. Наричат го “Чудотворецът от трите планини”,а личните истории на изцелени от него хора ни заливат всеки ден. Ако го погледнете – изключително семпъл, скромен и тих човек, но когато отвори уста и заговори – всяка клетка от съществото Ви затрептява с вибрациите на добре познатата божествена истина, закодирана в нас. В какво се изразява неговото лечение, как е получил дарбата си и какво се случва с нас, когато изцелението тръгне – ще разберете от разговора ни с него...

Какво е посланието ти към хората?

Във всеки миг, чествайки празник, или просто общувайки с другите – да поглеждаме към ръцете си – да не би да държим камък. И ако има такъв – да го пуснем. Не е тежка енергията на дадени места, а енергията я създаваме ние - чрез словата си. Да бъдем осъзнати за думите, мислите и делата си.


С лечителя Никола Стоянчев можете да се свържете на телефон 0899188827. 
Сайтът на Никола Станчев с новия му адрес:

26 февруари 2013, интервюто взе Мартина Иванова

Благодарение на помощта на Лусесита.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ  

4 коментара:

  1. НЕ ЗНАМ, НЕ ГО ПОЗНАВАМ ЛИЧНО, НЕ СЪМ УБЕДЕН ИЗХОЖДАЙКИ ОТ ФУНДАМЕНТАЛНАТА ФИЗИКА И СТРУКТУРА НА МАТЕРИЯТА И ЕНЕРГИЯТА... САМО СПОДЕЛЯМ!

    ОтговорИзтриване
  2. Това, че едва ли има човек, който да не е чувал за лечителя Никола Стоянчев не е истина. Аз не съм чувала за него. Но като се има в пред вид, че в България лечители под път и над път, с лопата да ги ринеш, кой от кого по0добър на думи. На дела не занм как са, но като погледне човек некролозите налепени по улиците може да си отговори и на този въпрос. Та бива ли в държава с толкова лечители, народа да мре като мухи??? Ами бива, бива, ако тези лечители не стават и на чеп за зеле. Хе хе хе, за смях станахме с толкова, врачки, врачи, просветени, екстрасенси, лечители и най0вече Духовни хора. Духовни или Духови, не знам какво са но народа покрай тях много го надуха((( хем го лъжат, хем паричките му взимат.

    ОтговорИзтриване
  3. И АЗ НЕ БЯХ ЧУВАЛ, НАУЧИХ И СПОДЕЛИХ. НИТО ГО ПОЗНАВАМ, НИТО СЪМ ГО ВИЖДАЛ, НИТО МУ ЗНАМ АКЪЛА! :))))

    ОтговорИзтриване
  4. К/ушовски Насо.След като не сте чували не сте общували с даден човек,защо го обсъждате?.

    ОтговорИзтриване