вторник, 24 юни 2014 г.

ВРЕМЕ Е ЗА ТОТАЛИТАРНА ДЕМОКРАЦИЯ - ОТНОВОМислих си, че трябва да правя добро на хората и да съм приятел с всички които пожелаят…. Но уви - оказа се, че не е така нормално и то при нивото: богати - бедни, което дойде с така наречената „ДЕМОкрация”. Всъщност демокрация, ако изобщо е имало такава  е имало в древна Гърция /Елада/. Сега виждам само няколко страни които се наричат демократични и биват оплювани от всички!  Защо? – Защото печалбата идва от кражби, далавери, наркотици, проституция, игра на борсата, фалшиви еврейски пари непокрити с нищо, убийства на други хора и затриване на цели народи. Това се нарича „Пазарна икономика”,  ако на някой случайно не му е станало ясно. Такава икономика обаче може да има само ако има честни отношения и липса на картели!!! А да сте чували за такова нещо???! – Защото аз не!!! Сега е настъпило времето на монополите и подтискането на новите открития  което е тъп паралел със средновековието. Защо ли?! Ами как този свръх - богат крадец, който се перчи само с пари и нищо друго, и ако се пусне познанието за неизчерпаемата енергия как ще  преживее това. Ами той и без това без пари за нищо не става! Даже го мързи и да тренира а и коя жена ще му обърне внимание след като е първо тъп, второ – некрасив и последно, няма парично влияние. За съжаление гледам как красивите и готини момичета се продават за скъпи коли, а не питат какво той друго има, да не говорим за акъла …. Затова се бави до последния възможен момент нормалното развити на нас, човечеството и света и то със всички възможни даже и нечовешки средства.
И в този ред на мисли да продължим с нещо философско! Хаиде:
Видя се , че нито Социализма, който успяхме да изродим в Тоталитаризъм, нито демокрацията /И ДВЕТЕ ПОНЯТИЯ СА САМО ИДЕИ, ЗА ДА НЕ КАЖА УТОПИЯ/, която превърнахме в АНАРХИЯ / и не само българите/ успяха, тоест в единият случай властваше клика от хора, а в сегашния група ояли се богаташи, за които няма никакви ценности освен трупането на пари, а другите хора за тях са работни единици / човешки ресурси /. И социализма и демокрацията по начало са добри като идея но на практика не работят, поради намесата на човешкия фактор / лакомия, жажда за власт, безочливост, чувство за безнаказаност /. При единия строй изпадаш в неволя ако говориш повече от колкото трябва, а при другия си подчинен, да не кажа собственост на самозабравили се крадци които после легализират богатството си и тормозят народа, тоест бавно тръгваме към строй с феодални елементи. И това вече е в почети цял свят. В мен, а и не само в мен започва да назрява идеята за тоталитарна демокрация (ИЗМИСЛЕНО ОТ МЕН ПОНЯТИЕ, КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА КАКТО И ПРЕДИШНИТЕ ДВЕ). Тоест основни принципи, които защищават основни човешки свободи и права трябва да се приемат почети силово / както декрета на Ленин за земята, според който цялата тя става държавна. Ако беше така то сега нямаше да имаме бетонно Черноморие, собственици но огромни и то незаконно придобити предприятия. Всички ги знаете кои са. / Но тук трябва да се включи и момент на справедливост, като всички тези мерки се прокарват, чрез пряко допитване до народа, защото те засягат главно него а не само определена група от хора. Набелязват се 10 или 20 необходими радикални промени, прави се референдум, и народа на всеки от написаните въпроси отговаря с да или не и така се взема "демократично" решение. Народното събрание само ще доуточнява подзаконовите рамки и ще се свиква само когато се наложи/ КАТО БЕШЕ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ, А НЕ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ТАМ КАТО ОЯЛИ СЕ ПРАСЕТА А ДА ВЛИЗАТ КАТО МЛАДИ ХОРА И ДА ИЗЛИЗАТ С КРАКАТА НАПРЕД, КАКТО Е СЕГА /. Не е необходимо да висят по цял ден там! Виждаме ги какво сътворяват. Като подкрепа на моите думи мога да дам примери: Взе се решение да се изземе незаконно придобитото имущество и какво стана -Декларация номер 7 за безработните и само осигуряващите се. Има регистрирани по няколко пъти в полицията за разпространение на наркотици, пране на пари, убийства, изнасилвания, а се разхождат на свобода. Притежават милиони, декларира ли са хиляди и пак нищо! Затова предлагам „Тоталитарна демокрация. Щом народа каже да, няма място за извинение от изпълнителната власт. Трябва да се спре с рефрена „За кокошка няма прошка, а за милиони няма закони”, който напълно отговаря на истината и за който има написана много добра статия.

А ЕТО ВИ И МНЕНИЕ ОТ ФОРУМ:


В момента върви яка манипулация в посока "народа срещу правителството на Орешарски", "народа срещу БСП" и други подобни "народни". Това не е вярно! Сред протестиращите НЯМА хора, които са гласували за КБ (БСП), а те все пак бяха почти 1 000 000! Също така липсват симпатизанти на някои други партии. Протестират основно симпатизанти и гласували за Бойко Борисов, Иван Костов, Валери Симеонов и Яне Янев! Има и тук-там някои случайни. И това е. Няма как в София да се случи да не "протестират" против КБ(БСП)! Тази партия никога не е имала особено голяма поддръжка в София. Но София НЕ Е България! Защо не погледнем кои са участниците (по 100 до 300 човека) в другите "градове на протеста"? Ми... да ги погледнем и ще видим същата картинка - агитките на Боко, Янето, Драгалевския и СКАТ! Инак са налазили яко форумите! Използват по 7-8 регистрации.
Искам отново да предупредя: Не излизайте от името на народа, защото вие не сте народа! Вие сте част от народа, при това не по-голямата!
Да, 3/4 от хората не одобриха назначението на Пеевски! Правителството реагира веднага и адекватно! Но това не означава, че тези 3/4 са против правителството, което НАИСТИНА прави конкретни неща с точно определени срокове, независимо от погрома, който беше направен от Бойко Борисов! Хората искат това правителство да работи в посока подобряване положението на най-онеправданите слоеве от нашето общество. И това правителство, за радост на тези хора, работи! Вие може и да крещите по улиците. Можете дори и да заплашвате със саморазправа (лозунгът с Чаушеско!), но внимавайте, пазете се да не излязат на улицата тези, които наистина имат за какво да протестират - безработните, гладните, онеправданите, отритнатите от държавата, за които вие така пренебрежително говорите. Тези, които не са "Млади и красиви"!
А вие как мислите?

Николай Николов


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.