петък, 27 юни 2014 г.

НЕЩО КАТО ОБЯСНЕНИЕ.......


С ТЪПИЯ СИ УМ МИСЛИХ ВЕЧЕ МЕСЕЦ И СЕ ЧУДИХ КАК ДА ПОСТЪПЯ. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ МНОГО ХОРА ПОЖЕЛАХА ДА МИ СТАНАТ ВИРТУАЛНИ ПРИЯТЕЛИ ЗА КОЕТО ИМ БЛАГОДАРЯ. РЕШИХ, ЧЕ МНЕНИЕТО И МИСЛИТЕ МИ СА ПОГРЕШНИ И ЩЕ ЗАПОЧНА ДА ВИ ПУБЛИКУВАМ В БЛОГА – РЕСПЕКТИВНО ТУК - ВЪВ ФЕЙСБУК ТОВА КОЕТО ЗНАЯ, А МНОГО ОТ ВАС МОЖЕ БИ – НЕ. МОЖЕ И ДА НЕ СЪМ ПРАВ, И СЕ НАДЯВАМ ДА Е ТАКА. НО ЩЕ ЗАПОЧНА ОТНАЧАЛО, ПОСТЕПЕННО, БАВНО И СЛАВНО ЗА ДА ВИ ПОДГОТВЯ ЗА НЕЩА, КОИТО СА МНОГО ПРОСТИ,  НО ПОКРАЙ ТЪПИЯ ЖИВОТ И БОРБАТА НИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ И ПО ЗАПОВЕД ОТ НЯКОИ  „ХОРА” МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ. ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО ВЕЧЕ ГИ ЗНАЕТЕ! ИСКАМ ДА ВИ КАЖА,  ЧЕ БОГ И ОСНОВАТА НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЖИВОТ СА ОТДАВНА ЯСНИ. ЗА ВТОРОТО НЕЩО ЗА СЕГА ЩЕ ВИ КАЖА САМО ДУМА – НАРИЧА СЕ МАТРИЦА. СЛЕДВАЩАТА СЕ КАЗВА СКАЛАРНО ПОЛЕ, И СЛЕДВАТ: – Х- БЗОНА, НЕУТРИНОТО, ТЕОРИЯТА НА СТРУНИТЕ, ПАРАЛЕЛНИТЕ СВЕТОВЕ, ПРОСТРАНСТВЕНИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ, ДВИЖЕНИЕТО ВЪВ ВРЕМЕТО, КАКТО НАПРЕД ТАКА И  НАЗАД, ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО, КАКВО Е ОГЛЕДАЛО, И КАК СЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА, КАКВО Е ЗОНА 51, …. КАКВО ИМА В РОЗУЕЛ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ В РУСИЯ, КАКВО ОТКРИ И ГО КРИЯТ НИКОЛА ТЕСЛА И ТАКА НАТАТЪК. ЩЕ ЗАПОЧНА ОТНАЧАЛО,  НО…ЩЕ ПРОДЪЛЖА. НЕ СА МНОГО ТЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ. ТА ТОВА БЕШЕ УВОДА И АКО ЖЕЛАЕТЕ ЩЕ ГО/ГИ ПОЧНА И ТО ЕДНА ПО ЕДНА, ЕДИН ПО ЕДИН. ЩЕ ВИ РАЗЯСНЯ И БАНКОВАТА СИСТЕМАТА И КРАДЦИТЕ - ПРОСТАЦИ КОИТО НИ СЪСИПВАТ. НА ДВА ПЪТИ СМЯТАХ ДА ВЛЯЗА,  КАТО ХИТЛЕР ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА, НО ПРЕЦЕНЯВАЙКИ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ РАЗПАДА, ТО СЕ ОТКАЗАХ.  ДЯДО МИ БЕШЕ КМЕТ НА БУРГАС И ГИ ВИДЯХ И ЗНАМ ИДИОТИТЕ. ДАНО СЕГА ДОЙДЕ СВЕСТЕН ЧОВЕК, ЗАЩОТО СЕ РАЗПАДАМЕ КАТО ХОРА И КАТО ДЪРЖАВА /ТОЕСТ НИЕ НЕ СМЕ ТАКАВА, А СМЕ КОЛОНИЯ/. АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ПОЧНА НАПРИМЕР ОТ УТРЕ, ТО ПРОСТО МИ КАЖЕТЕ – ТУК ВЪВ СОЦ. МЕДИЯ ФЕЙСБУК….   ПО КЪСНО ЩЕ ПУСНА БЪЛГАРСКАТА БЕЗ ОПЦИЯ ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ,  ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ НА ЛЕК ЖИВОТ СЕ СВИКВА ЛЕСНО,     НО… НА ДРУГИЯ?! – ПРОСТО ДОСТА ПО-ТРУДНО. ТОВА БЕШЕ НЕЩО КАТО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ МОИТЕ СЕГАШНИ И МОЖЕ БИ БЪДЕЩИ ПРИЯТЕЛИ. ТОВА ВСЪЩНОСТ ЗА МЕН НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. И ДОН КИХОТ ДЕ ЛА МАНЧА Е БИЛ САМ ЮНАК НА КОНЯ /МИГЕЛ ДЕ СЕРВАНТЕС/ НО МАЙ ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ. СВОБОДАТА Е ВЕЛИКО БЛАГО САНЧО…. АМИ ТАКА  Е!  ВСИЧКО ДОБРО…….

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара:

  1. Давай, давай, интересни неща, стига да са от сериозни, компетентни източници. Не разбрах, дали ще коригираш неща от досегашните си писания по тези въпроси или ще допълваш новости? А най-важното е, дали, как можем да си върнем държавата, българите, принудени да напуснат, природните богатства, екологичното земеделие, икономиката, пазарите, научните достижения, стабилна армия, отбрана, свобода, независимост за нас, българския народ...? Можем ли, как по какви начини да спасим нещо от страната си? Искам да попитам, защо малката книжка, която предлагаше за продажба на твърде висока цена _ "Проектът Монтоук", се оказа, че е още по-малка, тъй като много листове бяха дублирани? Това ме озадачи преди време...

    ОтговорИзтриване
  2. ОТНОСНО КНИЖАТА ИМАШ ГРЕШКА. МЕН НИКОГА НЯМА ДА МЕ ИЗДАДАТ ТЕЗИ, НО ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. САМО СЕ ЗАМИСЛИХ, ДАЛИ НАПРАВО ДА ПРОДЛЖА НАТАТЪК, И ДАЛИ ИМА СМИСЪЛ ДА ПОВТОРЯ НЕЩА КОИТО ГИ ИМА В БЛОГА. И КАТО МИСЛЯ ДОКОЛКОТО МОГА ДА МИСЛЯ, РЕШИХ, ДА ПУСКАМ НОВИ И ЛИНКОВЕ КЪМ ТЕЗИ КОИТО ГИ ИМА. КОИТО СА ЗАТРИЛИ, ТО ЩЕ ГИ ПОВТОРЯ, КОИТО - НЕ! ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ. РЕЦЕПТА ЗА НОВА НОРМАЛНА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ДАМ, ОСВЕН ДА СЕ ВКЛЮЧА ДИРЕКТНО, НО ЗАБЕЛЯЗВАМ, ЧЕ СКОРО ЕДИН ПИЧ КОГОТО ВСИЧКИ ОПЛЮВАТ ЩЕ СЕ НАМЕСИ И ТО СЕРИОЗНО. ПОСЛЕ ИДВАМ И АЗ..

    ОтговорИзтриване