понеделник, 19 януари 2015 г.

ЗАЩО КРИЯТ ВИТАМИН В - 3 И ВИТАМИН В -17 - римейк заради низ от въпроси


Нека да започнем с витамин В-17. Текста е дълъг но си заслужава да се прочете. Ще научите нещо което се крие с всички възможни средства и даже се забранява от медицинската индустрия, чието название е по-точно медицинска мафия! И защо според Вас?! - За да печелят пари и да умират ХИЛЯДИ хора и то от какво – от всички разновидности на рак!!! Просто за тях „богоизбраните тъпънари”, ние не сме хора а просто животни, по - скоро "работни единици" или най - точно просто боклук! А рака е просто дефицит на витамини и по – конкретно на витамин В-17. Преводът е на мой колега. 
Джо Виалс – Joe Vialls
от Vialls Сайт 13 октомври 2003 г.
Bъзстановени чрез WayBackMachine Сайт

За мен е удоволствие да обявя, че доктор Майкъл Taйт от Куинсланд, Австралия се присъедини към използващите В-17 (Леатрил)Laetrile”. В неговата клиника “Извор на живот “Fountain of Life” 
на Голд Коуст (Gold Coast), д-р Tait и колегите му обикновено имат по 4-7 пациенти с рак на ден, получаващи 3 часова Laetrile терапия. Ако се съди по наличните данни, отговора на пациентите е предсказуемо позитивен.
Въпреки натовареността му в клиниката, д-р Taйт също успя и да създаде много впечатляващ уеб сайт, предоставящ повече данни за витамин В-17, отколкото всеки друг уеб сайт, който съм виждал. Неговият сайт заслужава да бъде посетен от всеки, който някога се е чудел защо американската FDA и австралийското правителство са отговорили на В-17 с такова порочно незачитане на човешкия живот.
Въпреки, че много алтернативни лечения за рак са показали успех през годините, то е имало  твърде малко дискусии относно възможните начини за предотвратяване или подтискане на рака, преди да има шанс той да атакува организма или ефективно  му контролиране, след като той вече ни е атакувал. Налице е и въпросът защо ставаме все по-уязвими по отношение на всяка форма на рак .
Има ли пряка връзка между лесно проучваемите и непрекъснато увеличаващи се количества химикали и добавки в храната ни и водоснабдяването, или причината е в премахването на някои важни съставки от нашите рафинирани западни диети?
Има убедителни доказателства, че премахването на витамин В-17 от нашите диети изигра най-голяма роля за увеличаването на уязвимостта ни!!!!!
Преди десетилетия две книги, представиха жизненоважни улики към една възможна причина за тревожно увеличаване на честотата на всички форми на рак. Въпреки, че са насочени към най-различни читателски аудитории, двете книги показваха възможните връзки между недостига на витамина и болестта.

Свят без рак” “World Without Cancer” от Едуард Грифин - Калифорния, разглежда нарастващото убеждение, че витамин В-17 може да предотврати появата на всички форми на рак, а втората книга Яж мазнини и расти слаб” - Eat Fat and Grow Slim” от др. Ричард Мак Kaрнeс, предлага диета с високо съдържание на мазнини за тези, които са уморени да опитват подхода “Зелена салата” за загуба на тегло?! :)))!
Първоначално е трудно да се види някаква връзка между тези две различни теми, но връзка има!!! По различен начин двете книги разглеждат две напълно различни групи от хора (едните вегетарианци и другите -  месоядни), които не страдат от рак или сърдечно-съдови заболявания изобщо, докато консумират естествени храни в родната си среда.
Това е критичната точка, защото без такава връзка е твърде лесно за утвърдените медицински изследователи да доведат обществеността до заблуда, чрез изследвания на стойност милиарди долари, насочени към насърчаване на лечение с убиващата радиация и химиотерапия. През 1950 г. след много години на изследвания биохимика д-р Ернст Т. Кребс младши, изолира витамин, който номерира В-17 и назова Леатрил -“Laetrile”.
С течение на годините хиляди се убедиха, че Кребс най-накрая откри начин за контрол на всички ракови заболявания, убеждение споделяно от още повече хора днес. Обратно, през 1950 г. Ернст Кребс не е имал представа какво гнездо на оси той е на път да разбърка!!!!!!!!!
Не могат да патентоват Б-17 или защитят изключителни права за витамин, защото мултинационалните фармацевтични компании стартират мащабна пропагандна атака с безпрецедентна злонамереност срещу Леатрил, независимо от факта, че сме заобиколени от доказателства за неговата ефективност в контролиране на рака.
Каква е причината за рака всъщност – пушенето на цигари, интензивна слънчева светлина или може би ефекта на токсичните хранителни добавки?
Д-р Кребс не мисли така. Неговите категорични биохимични доказателства потвърждават факта, че ракът е просто болест предизвикана от дефицита на витамин В-17, отдавна отстранен от нашите "високо рафинирани западни диети". Кребс постулира, че така наречените “канцерогени” са просто стресови фактори, които изострят недостигът на Б-17 с опустошителен ефект!
Верността на твърденията на Кребс е най-добре илюстрирана от причинената от недостиг на витамин С болест, известна като “скорбут". Както при рака така и при скорбута няма предварителни признаци, които да предупреждават, че тялото е останало с ниски резерви на витамин С !!!!!!  В един момент пациентът е здрав човек а в следващият инвалид!!! Възстановяването от скорбута е също толкова бързо. В рамките на дни (понякога часове) на лечение с високи дози витамин С, скорбутът изчезва  появявайки се отново само ако резервите на витамин С още веднъж спаднат под критичното (но не документирано) ниво.
Така че, ако Ернст Кребс е прав, алтернативни лечения, като Essiac, кислород и електромагнитни терапии непрекъснато ни водят към  неравностойна битка. Простото добавяне на “изгубения” Витамин В-17 в нашата диета може да допринесе за увеличаване на успеваемостта на другите алтернативни лечения, или да ги замени напълно.
Доказателствата които д-р Кребс представи през годините в подкрепа на твърдението си за "изгубения"В-17 в нашата диета са впечатляващи. Преди векове сме се хранили с хляб съдържащ просо и ленено семе, богати на В-17, но сега дъвчем пшеничен хляб, в който го няма изобщо
В продължение на поколения нашите баби, внимателно чупеха костилките на сливи, череши, ябълки, кайсии и други членове на Ботаническото семейство Розоцветни, и усърдно смесваха ядките с домашните си конфитюри и сладкаБаба вероятно не е знаела защо го прави, но ядките на всички тези плодове са едни от най-мощните източници на В-17 в света. В тропиците, са намерени огромни количества В-17  в горчивата маниока, известна също като тропическа маниока.
Изследвания показаха, че никои от племето Хунза в Хималаите, не страда от рак или сърдечно-съдови заболявания, ако се придържа към родната си диета, която е изключително богата на кайсии и просо. Въпреки това, изложени на западните диети, Хунза станаха толкова уязвими, колкото останалата част от нас

Тъй като Хунза ядат много малко месо, това би могло да насърчи голям брой вегетарианци да се потупат един друг с нетърпение по гърбовете, като в същото време обявят:
“Вижте, ние сме били прави!”
Уви, такова ликуване ще бъде тъжно и неоправдано. В опит да се намери алтернатива за тези, които не желаят да клъвнат едно листо маруля като дневна диета :)), Ричард Maк Kaрнес направи подробно проучване на ескимосите, които живеят на полярния лед, и американските индианци ядещи традиционните си диети.
В естествените им среди двете групи са предимно месоядни, ядящи дивеч, включително лос и карибу, допълнено от диви плодове, само през сезона когато са налични . Основната теза в книгата на Мак Kaрнeс Яж мазнини и расти слаб е, че няма такова нещо като затлъстяване сред тези хора: един интересен факт сам по себе си, тъй като те редовно се тъпчат с наситени животински мазнини, най-малко два пъти на ден.
Нещата стават определено по-интересни когато се разгледат доказателствата му, че ескимосите и индианците, които живеят в естествената си среда и се хранят с традиционните храни, НИКОГА не боледуват от рак или страдат от сърдечни оплаквания: точно като хората хунза в Хималаите, въпреки че ескимосите и американските индианци са месоядни а не вегетарианци.
Внимателно изследване разкрива, че най-вероятния общ фактор е витамин B-17. Карибу които формират голяма част от основната храна на двете групи пасат предимно стреловидна трева (arrow grass), съдържаща до 15 000 мг на килограм нитрилозит nitriloside, основният източник на В-17.
Къпините, малините и боровинките сушени и ядени от ескимосите и индианците, също съдържат огромни количества витамин В-17.
Така, че в тези различни общности, както вегетарианците така и месоядните  могат да останат напълно здрави. Това е от особено значение за тези, които не са в състояние да се придържат към вегетарианска диета. Такава диета ще бъде почти невъзможна на полярните ледени шапки или в безводните пустини.
За съжаление, в повечето “цивилизовани” западни култури тревата и другите хранителни продукти, които сега се използват за да се хранят домашни животни, предназначени за консумация от човека, рядко съдържат повече от следа от нитрилозит nitriloside, въпреки, че те съдържаха докато ботаници и биохимици започнаха да променят генетично  растенията ни. На свой ред това означава, че нашия вторичен източник на витамин В-17 (чрез месото в хранителната верига) бързо изчезва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Докато Хунза или Eскимосите получават средна индивидуална дажба всеки ден между 250 и 3000 милиграма витамин В-17, Европейските народи хранещи се със “здравословни” модерни храни получават едва 2 милиграма. 
Последствията от тези открития са умопомрачителни разбира се. Ако успяхме да контролираме скорбута преди векове, защо не можем да направим същото и за рака днес? Факт е, че най-вероятно бихме могли, ако нашите правителства го позволяваха. За съжаление повечето  „Правителства“ са се преклонили под натиска, упражняван от фармацевтичните мултинационални компании, американската администрация за храните и лекарствата (FDA), както и на Американската медицинска асоциация.
Всички те провеждат изключително успешни кампании на “плашене” , въз основа на факта, че витамин В-17 съдържа смъртоносен” ​​цианид, удобно забравяйки, че витамин В-12 също съдържа големи количества цианид, но е свободно достъпен в магазините за здравословни храни в световен мащаб.
Витаминът В-17 -"Леатрил" на Д-р Кребс  е получен от кайсиеви ядки и след това е синтезиран в кристална форма, използвайки негов ​​собствен уникален процес. Изведнъж американската FDA бомбардира медиите с една история за нещастна двойка в Сан Франциско, която се беше отровила от ядене на сурови кайсиени ядки. Историята беше една от водещите новини в САЩ въпреки, че няколко подозрителни журналисти не успяха да установят самоличността на нещастната двойка, дори и след много упорити опити????!!!!
Но мултинационалната фармацевтична индустрия и FDA се стремяха към разплата в пълния смисъл на думата. От този момент нататък яденето на кайсиеви ядки или В-17, тоест  Леатрил стана синоним на извършване на самоубийство. Още през петдесетте години д-р Ернст Кребс доказа по възможно най-убедителен начин, че В-17 е напълно безвреден за хората. След тестване на витамина върху животни, той напълни голяма спринцовка с мега доза концентриран Леатрил, който след това инжектира в собствената си ръка! Драстично може би, но авантюристичния д-р Кребс все още е жив и здрав и днес.
Витаминът е безвреден за здравата тъкан поради една много проста причина: всяка молекула от B-17 съдържа една единица цианид, една единица от бензалдехид и две глюкоза .
За да стане опасен цианидът, е необходимо първо да се “отключи” (разгради) молекулата и той да са освободи. Трик, който може да се извърши само от един ензим, наречен бета-глюкозидаза, който е налице във всички части на човешкото тяло в малки количества, но в наистина огромни количества (до 100 пъти по-високи) само на едно място:- мястото на злокачественния раков тумор.
Така цианидът се освобождава само на мястото на рака с драстичен резултат, който става напълно опустошителен за раковите клетки, тъй като единицата бензалдехид се освобождава в същото време.
Бензалдехидът наистина е смъртоносна отрова, която действайки в синхрон с цианида, образува отрова 100 пъти по-смъртоносна, отколкото всяка от тях взета по отделно. Комбинираният ефект върху раковите клетки е най-добре да се остави на въображението. Но какво да кажем за опасността за останалата част от клетките на организма?
Друг ензим, rhodanese, винаги присъстващ в много по-големи количества, отколкото отключващия ензим бета-глюкозидаза в здравите тъкани, има способността лесно да разгражда цианида и бензалдехида в полезни за тялото продукти. Предвидимо може би, злокачествените ракови клетки не съдържат въобще rhodanese , оставяйки ги напълно на милостта на двете смъртоносни отрови.
Още преди поколения нашите земеделски експерти са знаели за “отключващия” ефект на бета-глюкозидаза, т.е. способността му да освободи единицата цианид в молекулата В-17, но изглежда, че е имало значително количество от объркване за това как да се подходи към проблема. Опростеното решение е било, да се етикетират всички растения, съдържащи молекула В-17 отровни”, а след това да се променят генетично за да се отстрани напълно съдържанието на nitriloside (В-17) за безопасност на животните.....

ДО ТУК Е СТИГНАТО С ПРЕВОДА.   ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ИЗНАСЯМЕ ФАКТИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА  КОЛЕГАТА КОЙТО СЕ БОРИ ЗА ИСТИНАТА, ТАКАВА КАКВАТО Е!!!!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

107 коментара:

  1. Горната инфо срещнах и запо4нах да про-у4вам преди оклоо 4 м4сеца ... самата истина ... но кой може да спре умерено вземане на дневна доза, особено в България, на 3 ядки сутрун и 3 ве4ер (пресни или цели, на които с4упваме 4ерупката)
    Ве4е 2 месеца вземам Витамин В17 (100 % каисиеви ядки) на капсули от Амазон 90 бр. за £ 10 ... и масло от Конопено Семе ... желатинови капсули ... Резултата бе положително 'поразяващ' само за първите 4 седмици ... Пия Сода за Хляб > една щипка сода в средна 4аша вода 2-3 пъти на ден м/у храненията ... последни из-следвания показват, 4е в балансирана алкална среда в органиама (която обикновено е свръх киселинна)... ракова клетка на може да се развива или да оцелява ...!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. БРАВО НА ВАС! ИМА ВСЕ ОЩЕ РАЗУМНИ ХОРА, КОИТО НЕ СЕ КЛАНЯТ НА ФАРМАЦЕФТИЧНАТА МАФИЯ. ДО КАТО ПАДНЕ СОЦИАЛИЗМА, НЕ НИ ПРОБУТВАХА ТОКСИЧНИ ЛЕКАРСТВА. А СЕГА ГИ СВЕДОХА ДО ПАРАЦЕТАМОЛ И ИБОПРОФЕН - НЕЛЕКУАЩИ А МАХАЩИ СИМПТОМИТЕ, ТОЕСТ ДА СИ ПОСТОЯНЕН КУПУВАЧ. НА ВРЕМЕТО ПАРАЦЕТАМОЛА БЕШЕ ОТБЕЛЯЗАН В СПРАВОЧНИКА ЗА ЛЕКАРСТВА С ЧЕРНА ТОЧКА И СЕ ВЛАГАШЕ В КОМБИНИРАНИ КАТО СЕДАЛГИН И СЕДАЛГИН - НЕО. А ИБОПРОФЕНА БЕШЕ ОТДАВНА ИЗДУХАН. АМИ, ЧЕСТИТА НИ ДЕМОкрация!

      Изтриване
  2. Отговори
    1. това защо е премахнато? е ви хареса коментара?

      Изтриване
    2. пише..Този коментар бе премахнат от автора.Помисли и какво означава :D . Не е премахнато от админ ,а от този който е написал коментара

      Изтриване
    3. АВТОРА САМ СИ ГО Е ПРЕМАХНАЛ, НО АЗ ИМАМ СТРАНИЦА В БЛОГА КЪДЕТО СЕ ПАЗЯТ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ С ТОЧНОСТ ДО СЕКУНДАТА НА ПУСКАНЕ И СЕГА ЩЕ ВИ ГО ПУСНА! ЕТО ГО:

      AHAIR Неделя, 2013, Юли 14 17:12:44 EEST

      Яжте Пълноценно и не си пълнете Главите с Излишна Информация!

      Изтриване
    4. СЕГА ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ?! НЕ СХВАНАХ СМИСЪЛА НА ВЪПРОСА ВИ, ОБВИНЯВАТЕ МЕ В НЕЩО ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ НА ВЕЛИКИ. Е СЕГА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ГО ПРЕМАХНЕ! ПРОСТО СИЛАТА Е В МЕН, АКО МЕ РАЗБИРАТЕ! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИ ПУСКАМ КОМЕНТАР ОТ НЯКОГО КОЙТО САМ Е ПОЖЕЛАЛ ДА СИ ГО ИЗТРИЕ. И ОЩЕ НЕЩО! - НИКОГА НЕ ПРЕМАХВАМ КОМЕНТАРИ, НИТО ЧУЖДИ НИТО СВОИ, ЗА ДА СЕ ВИДИМ КОЛКО СМЕ ПРОСТ И ЗАЯДЛИВ НАРОД И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА СМЕ В ТОВА РОБСКО ПОЛОЖЕНИЕ! ПРИЯТНА ВЕЧЕР! ЩЕ СИ ЛЯГАМ, ЧЕ УТРЕ РАНО ТРЯБВА ДА ПРАВЯ 10 ПО 200 МЕТРА ЗА ОКОЛО 23,5 - 24 СЕКУНДИ!

      Изтриване
    5. Никии ..реших да предприема друг начин на запознаване на нарада с всичко кръжащо около нас! Нямаш си на представа, колко си прав, но то пък и за това е тази програма ..само зрящите ще ..разберат!

      Изтриване
    6. А по какъв начин смяташ да разпространиш информацията ако не е твоя тайна разбира е?

      Изтриване
  3. Отговори
    1. ЖЕЛЕЗНИ СОЛИ, А ЗА ЗЛОКАЧЕСТВЕНАТА, ТО ТОВА Е ВИД РАК - РАК НА КРЪВТА! ВРЕМЕННО ЛЕВКЕМИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ И ПРИ ОТРАВЯНЕ С ХРАНА ИЛИ ПРЕПАРАТ - НАПРИМЕР Б-58 НА "ПРЕКРАСНАТА" МОНСАНТО!

      Изтриване
  4. Г-н Николов, искам да попитам детето, което е написало статията на колко години е? Съдейки по шарения текст, броя на правописните грешки и неграмотния превод, бих казал най-много 3ти клас със забавена мозъчна дейност.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Злобар, толкова ограничен, че гледа как са написани буквите, а не значението,което изразяват. Ми ти си бил голям комплексар бе. Ми то интелект, то проницателност, то тактичност и възпитание. Браво на майка ти. Лъсна отвсякъде твоята отвратителна вътрешност и тая на майка ти. Убавци. Ич на ти пужилавам убав ден, щото тикива кату теби, нямат убави дни. Ай, приятно броене на правописните грешки , видяхме всички, че това ти е приятно занимание. Поредния идиот със забавена мозъчна дейност. Явно е наследствено.

      Изтриване
    2. Според мен майка му няма толкова много вина - жените дават формата, но не и съдържанието. "Съдържанието" го намираме в мъжкото начало. И без съмнение спермата на баща му е явно дефектна. Този дефект най-често се среща при преходния стадий м/у животинския и човешкия свят. Несъмнено Анонимния от15.07.2013. 01.43.00 hours е двуного животно, облечено в човешко тяло.

      Изтриване
    3. Щом толкова държите на правописа, ще отбележа, че имате 2 пунктуационни грешки.

      Изтриване
  5. В ПРЕДУЧИЛИЩНА ПРИЯТЕЛЮ, ПАРДОН ХЕЙТЪРЧО! "СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ", КАКТО КАЗВА ПРОФЕСОР ВУЧКОВ. ТАКА Е БИЛО, ТАКА И ЩЕ БЪДЕ – „ВИЖДАМЕ КЛЕЧКИТЕ А НЕ ЗАБЕЛЯЗВАМЕ ГРЕДИТЕ”! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ НИКОГА ДА НЕ СЕ РАЗБОГАТЯВАШ ОТ ТАКОВА НЕЩО. АМИН! НЕ СХВАЩАШ ЛИ, ЧЕ ОТДЕЛЯМ ПО 30 МИНУТИ НА ДЕН, ЕВЕНТУАЛНО ДА ПРЕВЕДА И УСПЕЯ ДА ВИ ПУСНА НЕЩО, НЕПОВЕРЯВАЙКИ ГРАМАТИЧЕСКИ ПОЧЕТИ НИКОГА НАПИСАНОТО. ПОСЛЕ ВИЖДАМ ГРЕШКИТЕ И В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ГИ КОРИГИРАМ, ПРОМЕНЯЙКИ ИЗХОДНИЯ КОД ЗАЩОТО ПРИ ПУБЛИКУВАНЕ ИЗЧЕЗВАТ ИНТЕРВАЛИТЕ МЕЖДУ НЯКОИ ДУМИ ИЛИ МЕЖДУ ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ. ДА НЕ ГОВОРЯ, ЧЕ ПЕЧАТАЙКИ ДОКОСВАМ БЕЗ ДА ИСКАМ СЪСЕДНИЯ КЛАВИШ И СЕ ПОЛУЧАВА МАНДЖА С ГРОЗДЕ. ПО КЪСНО ГИ ОПРАВЯМ, НО НЕ СЪМ ГО ПРЕГЛЕЖДАЛ ПОДРОБНО! АНАДЪКМО?! ВАЖЕН Е СМИСЪЛА , А НЕ ПЕЧАТНИТЕ ГРЕШКИ, ЗАЩОТО НЕ ГРЕШИ САМО ТОЗИ, КОЙТО НЕ ПРАВИ НИЩО! ИМАЛ СЪМ ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ ПО ВСИЧКИ ПРЕДМЕТИ И ПРИ ТРИТЕ ВИСШИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ КОИТО СЪМ ЗАВЪРШИЛ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЕТО СЪМ РАБОТИЛ НА МЕСТА, КОИТО МОЖЕ БИ НИКОГА НЯМА И ДА СЪНУВАШ. АКО ПИШЕХ ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ, ТО ТОГАВА ПОВЯРВАЙ, НЯМАШЕ ДА ИМА И ЕДНА ПРАВОПИСНА ГРЕШКА, А ТУК СА ПРОСТО ПЕЧАТНИ! ПРИЯТЕН ДЕН!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Гн.Николов,вършете си работата,както мислите че е редно,и не обръщайте внимание на злобните души.Ние логично мислищите Ви подкрепяме!Бог да Ви благослови!

      Изтриване
  6. С твоя правопис ще се учудя ако са ти дали да миеш тоалетните на Централна гара. Дори в постовете имаш грешки, да не говорим, че има изречения без никакъв смисъл. Може да си учил и в 56 висши учебни заведения, в България всеки идиот взима диплома и се мисли за много умен.
    Статията няма никаква стойност и само подвежда хората и спри да пишеш с големи букви, защото е идиотско!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен ако не ти харесва винаги можеш да хванеш гората. Не е редно да унижаваш всички прочели статията("Статията няма никаква стойност ...") - те сами могат да си направят проучванетоа ако желаят.

      Изтриване
    2. Към тоя дет брои правописни грешки: Явно си завършил некво такова вишо за броене на правописни грешки. Ето , брой малко да ти стане хубаво. Злубар, кломпиксар, 6 ти идиот на упашка за днез.

      Изтриване
    3. Ей,кавал,човекът не е писател бе,мухльо!

      Изтриване
    4. Г-н Правописен, не разбирам защо изместваш темата към правописа, като не това е идеята тук.
      При малко по-широк мироглед, душа и сърце, ще пропуснеш правописните грешки и ще се опиташ да вникнеш в написаното и да коментираш "По темата", а не да правиш като интернет троловете, които обичат да акат по темите просто, защото им е скучно и няма с кой да се заяждат.
      Съвсем в духа на нещата - ако беше моят форум/блог/страница, всички коментари не свързани с темата, щяха да бъдат изтривани на секундата.
      Остани си със здраве - пий си витамините редовно и обичай ближните, защото отгоре те наблюдават и записват всяка дума и действие. Безгрешни хора няма - има неопитали се да се променят.

      Изтриване
  7. В СЕГАШНА БЪЛГАРИЯ - ДА, НО ПРИ БАЙ ТОШО - НЕ! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ КОМПЛИМЕНТИ! ПЛАТЕНИТЕ И НЕРЕАЛИЗИРАНИ ХОРА, ТОЕСТ ХЕЙТЪРИТЕ СА НАЙ-ЗЛОБНИ! ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЗАЩОТО ТАКА МИ Е МИ Е КЕФ! /Истината е, че от раз виждам моите коментари/. Знам какво значи това – „Крещене, викане”. Това е моят блог и никой не те задължава да го четеш, особено когато за теб няма никаква стойност, за която не съм и претендирал. Това не е комерсиална страница, не пиша за пари а за приятелите си, и повярвай ми, те са доста! "Увеличавайки познание, увеличаваш и печал"! Казал съм го не аз, а Еклисиаст - "Проповедника". Погледни Стария завет. Той все там си стои от хиляди години! 56 заведения не но 56 години, може би да! Относно висшите исках да ти кажа, че благодарение на тях съм работил в Дубна, Церн и в новата подземна ядрена централа (ядрена защото се базира на ядрен синтез, аналогичен на този на Слънцето)! Доста дълбокичко е под Земята и обхваща освен територията на Франция и на още две държави! Затова ти казах, че няма даже да сънуваш някой места, камо ли да те пуснат даже и като турист. Просто туристи там няма! Е до Гранд каньон може да си позволиш и тогава ще усетиш колко си нищожен, какъвто съм и аз и всички хора! Същото чувство се изпитва в този велик град Москва. Поне е по-близко. Чао приятелю! А..... ето: http://bainiki.blog.bg/drugi/2013/07/13/zashto-kriiat-vitamin-v-3-i-vitamin-v-17.1129587
    и по глобално.. е стига вече! Всичко добро! Приятен и ползотворен ден! И както казват хейтърите, не пий толкова много или другият вариант - взе ли си Сероксата и Ривотрила?! Рядко се заяждам с хората (това ми е 5 път за целия благ от 5 години), но ти просто прекали! Аз бях до тук. И ще завърша ката един велик българин: АЗ КАЗАХ!

    ОтговорИзтриване
  8. Хубаво е, че хора се заемат да предвеждат текстове на български.... защото има доста българи, на които им е проблем, особено по-предните поколения. Та в тая връзка - ако разбереш, че да ядеш дадени храни ще те предпази от евентуален рак или ще го елиминира - какво значение има дали това нещо е написано с или без грешки.... Николай, и ти очевидно се палиш лесно - остави ги да си намират грешки - какво те интересува? Не е ли важното че пишеш нещо, което би помогнало?
    Единстеният начин цивилизацията да продължи нагоре е да сме заедно, а не да си пречим!
    Като се върна в България почвам да ям горепосочените неща, макар и за 3 седмици!
    Хубав ден от мен. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всичко добро и от мен! А защо си в чужбина?1 Защо ли питам... за мен е вече късно а и там стана ката тук!

      Изтриване
  9. Здравейте, мой близък го оперираха преди 2 седмици от рак на дебелото черво, но за сега докато се възстановява от операцията са му забранени всякакви семки и подобни, откъде по друг начин може да се набави В 17. И понеже взема Видатокс (хомеопатично противораково лекарство от отровата на син скорпион) и му бият инжекции имунофан (имуномодулатор), може ли да има някакво противодействие м/у различните лечения (това което прави и с витамин В17)

    ОтговорИзтриване
  10. Понеже се борите за истината, много ще съм ви благодарен ако поясните как точно разбирате кое е истина и кое не е истина от всички възможни хипотези? Шесто чувство може би? Или това най-добре резонира с емоциите ви?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз Ви представлявам само неща, които се крият от нас, а щом се крият то значи има причина! Понеже хората толкова са неадекватни, то вече сънуват само пари и "колкото повече, толкова повече", както е казал мечо Пух. Ето няколко скрити неща в тази насока за които съм писал: сода за хляб, минерала зеолит, йод, ММС /тоест хлорен двуокис/, витамин В-17, витамин В-3/за него само съм споменал, а не съм публикувал още нищо,звуковите честоти, ваксините фалшиви с живак и формалдехид и така нататък.... Пъзела просто бавно се подрежда, а печалбите на изроди като монсанто и фармацефтичната мафия падат бавно, ама славно и този процес непрекъснато ще се ускорява както развитието на електрониката!

      Изтриване
  11. Здравейте!Всеки стремеж към истината и доброто на хората е крачка в правилната посока.Как мога да се свържа с Вас?Николай Стефанов - Пловдив. Пиша Ви от профила си във Фейсбук.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. xegel@abv.bg Скайп - bainiki, facebook: https://www.facebook.com/nem.burg?ref=tn_tnmn
      Телефон - 0887 656 101
      Всичко добро!

      Изтриване
  12. "Истината е някъде там...", за съжаление ние не знаем каква е истината, постоянно нещо се твърди, после се отрича и така в кръговрат. Но човек като е изправен пред страшната диагноза и дилемата какво да направи, за да си даде надежда, му се иска да вярва, че има изцеление и опитва и пробва всичко, което някой е казал че му е помогнало. Хубаво е човек да вярва, че прави правилния избор, защото това е 50% от спечелване на битката.

    ОтговорИзтриване
  13. Това, което правите г- Николов е добро. Всеки човек има свободната воля, да определи, кое е истина и кое неистина за себе си. Хората все още не осъзнават, че с мислите, думите и делата си сътворявят собствения си живот. А тези, които ви съдят сигурно си имат причина затова, но те не осъзнават, че съдейки другите, осъждат единствено и само себе си. Затова на тях им прощавайте, защото те не знаят, какво правят.
    Вие сте "Носител на светлина" . Благадарение на такива като Вас, все повече хора, ще започнат да излизат от "мрака", в който умишлено сме вкарани и все повече хора ще осъзнават "Истината" .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чак пък "Носител на светлина"... Да не взема да се помисля за Бог или Велик.... Шегувам се разбира се. Все пак ви благодаря за добрите думи!

      Изтриване
  14. Убедена съм, че за всяка болест има лек, просто големите фармацевтични компании нямат интерес хората да бъдат излекувани, за да могат да си продават лекарствата. А това със содата е по рецепта на големия български лечител Петър Димков. Ще следя с интерес продължението на статията.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не, не е открито действието и от него! Доста по-отдавна е, но това няма значение. И това също го крият! Просто средата в организма трябва да е леко алкална, което вдига имунната ни система!

      Изтриване
  15. Николайчо, тегли 1 яка мвайна на хейтърите... Пиши си свободно тук, целта е информвацията, комуникацията... Щото ако вземем да си мерим ....онези работи, де...относно правописа, доста хора ще увяхнат. Ииии...бъди спокоен: аз имам право на мнение, че си бил отличник по бълг.ез.-все пак нали ти бях даскал...
    Поздрави!!! Аз съм Свилен Попов.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поздравления за това, че поехте отговорност за правописа на господин Николай Николов! А можете ли да откриете собствените си грешки?

      Изтриване
  16. Пък и както виждаш и аз допуснах 2 техн.грешки...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти за съвета! Май така ще взема да постъпвам. Започнах да осъзнавам, че колкото съм по-добър и любезен хората /не всички/ стават по настъпателни и зли! Защо - не знам! Само предполагам и някой ден ще споделя!

      Изтриване
    2. и аз Николай търся отговор на този въпрос - ЗАЩО ХОРАТА СЕ ДЪРЖАТ ТАКА СЛЕД КАТО ТИ СИ ДОБЪР С ТЯХ , но все още не съм намерила отговор ! Ако ти разбереш моляте сподели . Поздравления за всичко написано , чета и ..... не мога да се отделя от монитора

      Изтриване
  17. Какво правят тези в този блог-гледат за правописни грешки или изкат да научат нещо полезно.Аз лично съм ти много Благодарен за огромната работа която вършиш в името на нещо добро!Радвам се на всяка нова тема в блога и се Моля никога да не спираш да пишеш.Почитателите на блога не се заглеждат в дребни пр.грешки а на другите злобари–БАСТА

    ОтговорИзтриване
  18. Прочетох само 2-3 коментара и ми стана гадно,че изливането на помия е обичайно явление в иначе прекрасната ни татковина.(Никаква политическа отсянка нямам предвид в момента!)Приветствам труда на Н.Николов и горещо му благодаря!АЗ съм оперирана от рак и всяка такава публикация е ценна за мен и за другите с подобен проблем,които търсят начин това да не им се случва повече!Поздравления за вашата работа, която е ценна за обществото и съм убедена,че всяка добрина се връща многократно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ДАНО СТЕ ПРАВА ЗА ДОБРИНАТА! И АЗ МИСЛЯ ТАКА, НО НЕЩО ВЗЕХ МАЙ ДА СЕ СЪМНЯВАМ. НАРОДА, ХОРАТА НЕЩО СЕ ПРОМЕНИХА. МОЖЕ БИ ПАРИЧНАТА СИСТЕМА, НАЧИНА НА ОГРАБВАНЕ, МИЗЕРИЯТА ГЛАДЪТ И НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА СИ КУПЯТ ДАЖЕ И АНАЛГИН. БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ! ЧЕЛА СИ ЗА СОДАТА ЗА ХЛЯБ ПРЕДПОЛАГАМ. ПОМИСЛИ И ВЪРХУ ТОВА! ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН!

      Изтриване
  19. Samo za info: Vsichki vitamini ot B-grupata uchastvat v sinteza na kletkata. Kakto vsichki ostanali vitamini, te sa sushto tolkova polezni za organizma, samo za Boga ne gi davaite na rakovo bolni hora, tui kato osven, che stimulirat razvitieto na zdravite kletki, sushtoto pravqt i s bolnite ili tumorni kletki.
    Istinata obiknoveno nikoga ne e edna edinstvena, mnogo rakovi zabolqvaniq sa dokazano prichneni ot genetichni mutacii, virusi i t.n. ne mojem prosto taka s leka ruka da mahnem i da kajem, che tozi ili onzi vid rak se prichnqva ot lipsata na tozi ili onzi vitamin. Moje bi v tova ima nqkakva doza istina, no tq sus sigrnost ne e edinstvenata.

    ОтговорИзтриване
  20. БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЕТО ВИ, НО ЗА СВЕДЕНИЕ, ПО-ГОЛЯМОТО КОЛИЧЕСТВО (ВСЪЩНОСТ НОРМАЛНОТО) ВИТАМИН В-3 УБИВА ВСИЧКИ ВИРУСИ В ОРГАНИЗМА( ПО-ТОЧНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ОРГАНИЗМА ГИ УБИВА) И НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ ДАЖЕ И ОТ ГРИП! И ТОВА СЕ КРИЕ - НАЛИ ТРЯБВА ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ДА ПЕЧЕЛЯТ?! КАКВО ГИ ИНТЕРЕСУВАМЕ НИЕ, КАКВО СМЕ НИЕ ЗА ТЯХ?!-ПРОСТО НИЩО! И ДА ВМЕТНА: ПИЕНЕТО НА ПОЛОВИН КАФЯНА ЛЪЖИЧКА СОДА ЗА ХЛЯБ ВСЕКИ ДЕН, СЪЗДАВА АЛКАЛНА СРЕДА В ОРГАНИЗМА И ВДИГА ИМУННАТА СИСТЕМА И ГРИПА И ДОСТА БОЛЕСТИ "БЯГАТ". ПРИМЕРИ САМО В БЪЛГАРИЯ - ХИЛЯДИ! ПРИЯТЕН ДЕН!

    ОтговорИзтриване
  21. Здравейте г-н Николов, със сигурност нещата които сте превели са верни, а и допускам,че сте попрочели нищо преди да пишете.Наистина дядо ми който почина на 106 години, баща ми който жива до 82 и починаот тъпи лекари, които го оперираха с пълна упойка,от херния и после скоротечна склероза и .... Та всички възрастни мои предшественици, с които се заварих тук, ядяха на поразия кайсии и кайсиеви ядки. Големи разправии имахме, ако хвърляме костилките на кайсийте-трябваше да ги оставим на слънце да поизсъхнат.Голяма разправия имаше, ако някое от децата искаше да изяде повече от 1 шепа кайсиеви ядки-6-7 бр.Трябваше да ядеме гадни манджи със сушени сини сливи, а ябълките задължително със семките.Беше насърчително да ядем и гроздето със семките и ципата.
    Поздрави
    А.Радева

    ОтговорИзтриване
  22. H-н Николов, Моите почитания че вършите нещо полезно и добро за другите. От позициите на моя половин вековен живот на Земята, бих Ви посъветвала да не вземате под внимание недобронамерените коментари, опитвайки се да им отговаряте.Те така или иначе няма да Ви разберат, защото говорим на различни езици, за съжаление. Само ще изразходите ненужно енергията си. Пожелавам Ви здраве и успех!
    С уважение: Мария Борисова

    ОтговорИзтриване
  23. В заглавието е споменат В-3, а в статията няма нищо за него !?
    Каква е връзката с В-17 ?
    Това пропуск ли е или статията ще има продължение ?

    ОтговорИзтриване
  24. Не, не е пропуск! Просто статията стана много дълга. А витамин В-3 има отношение към трудното разболяване от вирусни заболявания, пелагра и т.н. Днес ще пусна за него! Всичко добро!

    ОтговорИзтриване
  25. Здравейте! Най-напред - благодаря за превода! Оперирана съм два пъти от рак на гърдата. Препоръчаха ми химиотерапия, но шестото ми чувство казан"НЕ!" и не съм провела до ден днешен нито един курс. Нито хирургът, нито личният ми лекар, нито който и да е друг не ми дадоха съвет, информация или насочващо лечение и самичка почнах да търся в нета каквото и да е, за което да се хвана. Първо се насочих към рецептата за черния бъз - набрах си достатъчно, но точно преди да се захвана с направата му, прочетох, че има две разновидности, едната от които е отровна. А иначе си приличат и тъй като не го разпознавам, се отказах. Тогава ми попаднаха рецептите за содата и за билките на Надежда. След това и за корените джинджифил с мед. Само преди два месеца се натъкнах и на информацията за кайсиевите ядки. Резултатът след това лечение (за мен е именно лечение!) - не се налага засега да се оперирам и на другата гърда и ръка, туморът е спрял да расте!
    Ето защо считам, че всеки, захванал се с такива благородни начинания като Николай, е все едно изпратен от Бога или друга висша сила, за да прави добро и да спаси голяма част от човечеството, вкл. и такива като мен! Благодаря и поклон! Признателна съм ви!
    ПП.: Завършила съм българска филология и над 32 г. работя като журналист. Перфекционист съм и темата за грешките в българския правопис ми е чувствителното място. Както виждате, до момента не съм отправила ни най-малък намек по въпроса, което значи много. Надявам се да сте разбрали намека!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За последното ви благодаря! Знам правописа и перфектно българки език но когато пишеш между другото, а не с основна цел то се правят грешки. Те главно са клавиатурни, при членуване и при пренасяне на текста. Тогава става лека промяна в кода. Все пак операционната система обслужва стотици езици а и не е българска. Дали съм изпратен от Бог - едва ли! Всъщност всички на този свят сме изпратени от него-за добро или зло. Желая ви всичко добро!

      Изтриване
    2. Съпругът ми също приема горчиви кайсиеви ядки от самото начало на диагнозата - злокачествен синоназален карцином стадий 4 а. Изминаха 10 месеца от поставянето и 1 серия химиотерапия, отказа се от останалите, защото туморът почти изчезна. Вече 4 месеца маркерът е 2.5 при норма 5. Бъзов сироп може да се намери по диетичните магазини и в хомеопатичната аптека Хелиос - ул. Чаталджа 13 - близо до ИСУЛ. Ние редовно пием.

      Изтриване
  26. Здравейте,

    Къде може да прочетем за витамин В-3 ? Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  27. Написал съм го! Ще го пусна днес като трета публикация! Тоест - първата!

    ОтговорИзтриване
  28. Здравейте,
    За първи път получавам информация за В-17 и В-3 и съм много благодарна за отделеното от време. Аз не съм болна от рак, но моя колежка и майка ми починаха от неадекватно лечение, като и при двете ракът беше диагностициран в "най-ранен стадий, възможен за откриване". Сбъсках се с некомпетентно и бездушно отношение от страна на лекуващите. Те си следват установени протоколи за лечение, не те информират за възможностите и рисковете от лечението. Когато попитах за съвременни методи за лечение ми казаха "много четете", а когато се установи, че стадият на болестта е напреднал- просто те отписват от каквото и да било лечение и те оставят- за палеативни грижи. Направо ти казват- отивай си и чакай края.Аз и много хора не биха се примирили, защото надеждата умира последна. Ето защо опитах да лекувам майка си в продължение на няколко месеца по определена схема с коктейл от чист спирт и нерафинирано олио. За кратко й давах големи дози витамин С и сода на таблетки. Тя имаше една разсейка в тазобедрена става, която я обездвижи и тъй като от лъчетерапията се беше запушил уретера-пробиха първо единия бъбрек, после и другия. Последните изследвания на скенер показаза, че няма никъде другаде разсейки, освен тази в ставата, която беше започнала да се калцира. Месец преди да почине, тя се чувстваше много добре. Не зная дали някъде сбъркахме, тъй като нямаше никой, с когото да се консултираме.
    Ето защо оценявам труда ти Николай да ни информираш за общодостъпни методи за лечение и профилактика.
    Аз съм голяма фенка на содата. Тъй като се потях много и чувствах страхотно неудобство да си събуя обувките, първоначално използвах пудра. Като я свърших и не успях да си купя веднага реших съвсем спонтанно /без да зная каквото и да било за нея/ да я използвам вместо пудра. Ефектът беше перфектен. После разбрах, че излъчваната от тялото пот първоначално не мирише, а мирисът се предизвиква от окисляването. Вече няколко години си ръся сода /особено зимата/ по краката. Ботушите и обувките ми не миришат,мога спокойно ги сваля, а всяка сутрин задължителен елемент от моя тоалет /през всички сезони/ е: измиване на подмишниците и както са мокри поставям сода. На всички мои приятели и колеги препоръчвам тези способи.
    Тъй като в момента имам някакви здравословни проблеми и опитвам да пия повечко вода, реших да поставям в нея щипка сода, но не бях постоянна, тъй като се страхувах стомаха ми да не стане прекалено алкален.
    Всъщност тази идея беше провокирана от информация в интернет на едно лице, което се е излекувало с пиене на обикновена чешмяна вода с малко сол. Не зная дали има някакво сходство между сол и сода, но аз реших да опитам с утвърдената за мен сода.

    Очаквам с интерес да прочета повече за В-3.
    Гинка Йорданова, Балчик

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! Содата, взета в количество половинка от най-малките лъжички за кафе, създават алкална реакция в организма, по-точно близо до PH 7, което вдига имунната система и не можете да се разболеете от грип и други подобни, да ги нарека настинки. Това свойство на содата е открито още през 1930 година, но фармацефтичните ИЗРОДИ търсят печалба!!!!!! Тоест ПАРИ!!!! Това е корена на злото..!!! При инжектиране в тумор на 1% разтвор на сода, той моментално умира!!!! Защо?! Защото туморите са гъбични заболявания, и при по-слаба имунна система нападат цялото тяло!!!!! Тези гъбички се казват КАНАДИДА! Всеки човек ги има по краката, когато е принуден цял ден де е с обувки, понеже не е прилично да си бос на работа. Да не говорим за бившата казарма... Анти-микотичен спирт /по-добър е с киселината и бетанафтола/ и така нататък! Благодаря ти, че си прочела това. Както казва Мечо Пух "Колкото повече толкова повече" . За содата съм писал в блога. Освен това ма Зеолит, ММС, йод, витамин-С, витамин Е, витамин В-17, витамин В-3, Сода,.. просто пъзелът се подрежда,, о тези идиоти от тръстовете фармацефтични вече пуснаха свръх-токсични "лекарства", които при оплювания от всички "Социализъм" бяха отбелязани в лекарствените справочници с черна точка!!! Говоря за ПАРАЦЕТАМОЛ, ИБОПРОФЕН... ТО МАЙ ДРУГО НЕ РЕКЛАМИРАТ! УНИЩОЖИХА Амидофена, който заедно с аналгина е дериват на парацетамола. Какво да се обяснявам повече.. Веднага някой платен тъпанар ще напише, че не си вземам редовно хапчетата. Те се наричат ХЕЙТЪРИ, тоест пишат за 200 лева против всичко и обслужват крадците, които културно ги наричаме ОЛИГАРСИ! Какви бяха, а какви станаха!!! Жалко, но все тъпанарите са на върха от както свят светува! Желая ти всичко добро, много здраве и приятни моменти! И още нищо искам да ти кажа: - Щастието е в дребните неща, във всекидневните приятни момени. Стремежа към нереални неща води до депресия, самоубийство и метър на метър на два, че и по малко!

      Изтриване
  29. procetoh statiata/da me izwiniat tezi koito dyrgat da se pishe na kirilica,no newigdam dobre bukwite/. Ot edin mesec imam knigata"Stiga wece", kydeto sa opisani wsicki swetowni zabludi. Hubawo e,ce Nikolai se interesuwa ot takiwa temi, na negowata wyzrast poweceto sa "borceta", debeli wratowe ili kakto i da gi naricat biwshi sportisti.....Az sym lekar i widiah kolko moi blizki/ stanali blizki, a zashto li../ onkobolni geni tyrseshti w lekaria si nadegda.... umiraha prez godinite w ugasnite myki posledicite na himioterapiata, osobeno unishtogitelna, kogato se nalaga da se zapocne otnowo pri meta. Ne si mislete, ce da umirat poznatite ti e neshto tolkowa lesno. Taka ce ne wit B17 a wsicko koeto bi im pomognalo bih go predlagala na genite



    ОтговорИзтриване
  30. Николай,това което правиш е похвално.Не обръщай внимание на драскачите,,които винаги са против/без да знаят срещу какво/.
    Поздрави!
    Т.Илиев

    ОтговорИзтриване
  31. конопено масло, материали и пълни научни статии за ефектите на канабиноиди на туморните клетки могат да бъдат намерени на интернет страницата Mediccanna (www.mediccanna.com)

    ОтговорИзтриване
  32. Само едно уточнение,
    кои хора днес живеят в хималаите? че давате примери с химамайско племе?
    кои хора днес живеят на племена изобщо? И са откъснати от цивилизацията?
    изобщо може ли да сравнявате тези хора със съвременнитехора???
    То само от това сравнение- може дасе заключи откъде идват болестите и тн.. и няма нужда от статията.

    Хубаво е да дадете пример с хора които живеят в мръсен град, нервират се всеки ден и тн.. и въпреки всичко- след като са яли еди какво си- е имало ефект. За мен товае точен пример...
    Тоест, сравнявам се с градски човек и ще знам,че има ефект.
    А много ясно, че всички примери със хора водещи отодавна здравословен начин на живот, и не познаващи съвременната урбанизация, ще са си здрави и винаги ще се дават за пример.

    Просто кажете на хората- да се върнат назад към земята си, да се качат горе в планините, да пият изворна вода и да си живеят здрав живот.

    ОтговорИзтриване
  33. НЕ ГИ ВРЪЩАЙТЕ ТОЛКОВА А НАЗАД, А УНИЩОЖЕТЕ ИЛИ ПО-ПРОСТО КАЗАНО ФИНАНСОВО УНИЩОЖЕТЕ, СЪВРЕМЕННАТА ИНДУСТРИЯ ЗА ХРАНИ И ЛЕКАРСТВА! ЗАПОЧНЕТЕ СЪС МОНСАНТО И ФАЛШИВИТЕ, НО ЛЪСКАВИ ЧУЖДИ ВЕРИГИ МАГАЗИНИ, В КОИТО ИМА САМО ХРАНА НАПРАВЕНА ОТ БОКЛУЦИ, ПРИМЕСЕНА СЪС СЪЗДАВАЩИЯ ЗАВИСИМОСТ НАТРИЕВ МОНО ГЛУТАМАТ! ДА НЕ ВИ ПИША ЗА НУТРАСУИТА ВЪВ ВСИЧКИ БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ!. ВСИЧКО В ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА „ДЕМОКРАЦИЯ” СЕ ВОДИ ЕДИНСТВЕНО ОТ ПЕЧАЛБА, КАЗАНО С ДРУГИ ДУМИ – ПАРИ!!!! ТОВА Е КОРЕНА НА ЗЛОТО, ЗАЩОТО ВСЕКИ ЛЕКО ЗАБОГАТЯЛ, ОБИКНОВЕНО С ЛЪЖА И КРАЖБА, СЪСИПВАЙКИ ЖИВОТА НАЙ-МАЛКО НА 100 -1000 И ПОВЕЧЕ ЧОВЕКА СЕ САМОЗАБРАВЯ, ПОМИСЛЯ Е ЗА БОГ И СИ ЗАЖИВЯВА ЕДИН ЖИВОТ, БЕЗ РАДОСТ, БЕЗ СЛУЧКИ КОИТО ЩЕ СИ СПОМНЯ КОГАТО СЕ СКАПЕ, А ПО НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ ТОВА СТАВА СКОРО. ИЛИ ЩЕ НАДЕБЕЛЕЕ – А ОТ ТУК ВИСОКО КРЪВНО ДИАБЕТ, АРТРИТ И Т-Н., ИЛИ ЩЕ ГО УБИЯТ КОНКУРЕНТИТЕ КОИТО СА ПО-ГОЛЕМИ МОШЕНИЦИ. РАДВАМ СЕ, ЧЕ СЕ САМОПОЧИСТВАТ. И КАКТО Е КАЗАНО В БИБЛИЯТА ОТ ЕКЛИСИАСТ-ПРОПОВЕДНИКА –„ КАКВА ПОЛЗА ОТ ЦЕЛИЯТ МИ ТРУД И БОГАТСТВО, КОГАТО ТОЗИ КОЙТО ДОЙДЕ СЛЕД МЕН ЩЕ ГО РАЗПИЛЕЕ НА ВЯТЪРА, И ОЩЕ: „ВСИЧКО Е СУЕТА И ГОНЕНИЕ НА ВЯТАТА” А ХРИСТОС ГО Е КАЗАЛ ЯСНО: ВСИЧКО Е ЛЮБОВ, И АЗ, А НЕ ЦЪРКВАТА СЪМ В СЪРЦЕТО ВИ! ТАКА, ЧЕ ОБИЧАЙТЕ БРЕ ХОР!!!. НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ЗА МЕСЕЦ МОЖЕ ДА СТАНЕТЕ С 30 ГОДИНИ ПО-МЛАДИ И ОБРАТНОТО?! ТОЛКОВА ПЪТИ СЪМ ВИ ГО ОБЯСНЯВАЛ КАК?! АЗ ГО ПРАВЯ СПОРЕД СЛУЧАЯ И ТО ПОСТОЯННО. ХА ОСТАНЕТЕ СИ СЪС ЗДРАВЕ И ЗАМИНЕТЕ В ХИМАЛАИТЕ, ВИЖТЕ КАЙЛАС, И… СТИГА ТОЛКОВА ЗА СЕГА! БЪДЕТЕ ДОБРИ….

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zdravei NIKOLAI TOVAkoeto poblikuva6 na BG ezik e istina podobna statia e poblikuvana vav FESEBUK no vednaga e eleminirana za6toto e samata istina mnogo malko xora mogat daia oloviat i ti si edin ot tiax ostavi glupazite da misliat kakvoto iskat i prodalgavai men me interesuva bitamin B17 vagi li za teoridis xahimoto ili prosto GUHA

      Изтриване
  34. AKO VSEKI SI KUPI PO EDNA BIBLIA A NE ROZOV ROMAN NIAMAGE DA SE IADOSVAG I DAIM NABIVAG V GLAVITE 4E KRAVATA E 2 TONA NO IADE TREVA NE PIE MLIAKO I 4E XRISTOS E NAXRANIL XORATA TA IZRAIL SAS RIBA I XLIAB NA SAS AGNEGKO ILI SVINSKO I BIRA PROSTO TAM E ISTINATA MNOOOOOOGO 4ETENE NO NE NA ROZOVI ROMANI POZDRAV NIKOLAI I AZ IMAM PRAVOPISNI GREGKI NO NEMI PUKA 4AOOOOOOO

    ОтговорИзтриване
  35. NIK SINAT MI BEGE NA 6 MESEZA KOGATO DIGNA TEMPERATURA KAZAXA MI DOKTORKATA REIONNA DA MU DAM DETSKI AMIDOFEN I POLOVIN ANALGIN POLY4I STRAGNA ALERGIA I SEGA E 27 GODIGEN AMIDOFENA GO ZABRANIXA IZ4EZNA ALERGIATA E SPRIAXME SAMO SAS SANDOSTEN CALZIUM I TOI IZ4EZNA NO SE IZ4ISTI NAPALNO PO MOIA GREGKA POVTORIX I MU DADOX 1,2 AMIDOFEN SAS 1,2 ANALGIN ITOI BEGE NA 6,7 GODINI NEMOGAX DA NAMERA SANDOSTEN CALZIUM I MU DADOX ALERGOZAN ZAGTOTO TOVA DOKTORITE KAZAXA I DO DEN DNEGEN TOI NEMOGE DA IADE NAPRIMER FASUL INIAKOI XRANI TOVA E SAMO LI4EN OPIT TI SPODELIAM

    ОтговорИзтриване
  36. NIKOLAI za6to ne ni obrazovag malko na temata voden ionizator zada zamenim sodata koiato e 1 4a6a a ionizatorat ni pravi vodata PH 10 ti si mlad i mogeg da ni prosvetig zagtoto 4eteg i na drugi ezizipove4eto ionizatori za voda se proizvegdat v strani i se prodavat tam a iznosat e po4ti nikakav mislia 4e mogeg da nadnikneg i v tazi tema naistina sam ti blagodarna 4e si napravil tozi blog i 4esi nameril smelos da dadeg glasnost na negta skriti ot BALGARIA NESE SARDI NA NEVEGITE PROSTI IM GOSPOD DA TE PAZI AMIN

    ОтговорИзтриване
  37. Николай,благодаря за Вашия труд!продължавайте за тези,които Ви четат и ценят.Не знам,как можахте да се пишете толкова за правописа с онзи човек,не трябва да обръщате внимание на такива неща и да губите напразно времето си.
    Аз лично искам да помоля,ако можете да кажете в какви дози трябва да се пие олиото(или маслото) амигдалин.Никъде не мога да намеря такава информация.Много ще съм Ви благодарна.

    ОтговорИзтриване
  38. И АЗ НЕ СЪМ ТЪРСИЛ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА. ДОСТАТЪЧНО Е ДА СЕ ЯДАТ ПОСОЧЕНИТЕ ЯДКИ НА СЪОТВЕТНИТЕ КОСТИЛКИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ. НИТО СЕ НАМИРАТ ТРУДНО, НИТО СА СКЪПИ. НО ЩЕ ПОТЪРСЯ ИНФОРМАЦИЯ! БЯХ СИ РАЗГЛОБИЛ КОЛАТА, НЯМАХ ВРЕМЕ ДА ПИША, А ТО НАСТЪПИ И ЕДНО ПРИЯТНО ВРЕМЕ....

    ОтговорИзтриване
  39. Тъпанари! Има ги в изобилие и пищат по сайтовете, където могат свободно да си изливат мислите, защото в реалния живот никой не би им обърнал внимание!

    ОтговорИзтриване
  40. Ето тук във VitaZona.com - http://vitazona.com/bg/cancertreat/vitamin-b17.html се продава В17 и целия протокол... Аз си поръчах от там и пристигна на следващия ден по ЕКОНТ.

    ОтговорИзтриване
  41. мога да ломогна с витамин б 17 амигдалин на таблетки и течен ,внос от Русия 0887358450

    ОтговорИзтриване
  42. Николай благодаря за написаното което потвърди някой мой съмнения
    Синът ми е болен 4 година от рак на костите юйнг саркома ...операции химия костно мозачни трансплантации какво ли не ...за съжаление болеста се враща .много агресивена преживяването е до 3 години
    От 1 месец пие б 17 донесен от мексико
    Въпросът ми е каде мога да намеря кординати на клиниката в австралия която прави б 17 терапия
    Благодаря предварително

    ОтговорИзтриване
  43. Здравей Ник, браво за статията. Преди всичко искам да ти изкажа моето възхищение от това, което правиш. Може би не ме помниш...(някога се запознахме чрез д-р Мария Папазова) - аз съм д-р Денкова. От много години не съм в България. В момента живея в Норвегия.
    По повод на статията ти...искам да кажа че:
    ТУК норвежците ядат много видове хляб и този с прибавени брашна от просо, лен, ръж - е предпочитан. Има го редовно в магазините. Освен това масово се събират малини и боровинки. Яде се много месо, в супермаркетите можеш да намериш ядки от кайсии. В резултат на ВСИЧКО ТОВА .....ТУК е снижена заболеваемоста от РАК и сърдечно-съдови.
    Искам също така да те помоля...НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ГЛУПАВИТЕ И БЕЗДАРНИ ЗАЯЖДАНИЯ.... ЗНАЕШ ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ ИМА ТАКИВА ХОРА.
    Дерзай и помагай на хората. Лична благодарност за статията.
    п.п. на блога ти попаднах случайно, но ....ставам твой постоянен читател.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ЗДРАВЕЙ! ПОТЪРСИХ ВИ И ДВЕТЕ ПО ГУГЪЛ! ДАЛИ СТЕ ТОЧНО ВИЕ. - НЕ ЗНАМ, ЗАЩОТО ИМЕНАТА СЪВПАДАТ. НЕ МОГА ДА СИ СПОМНЯ, ЗАЩОТО ЯВНО ВЕЧЕ ОСТАРЯВАМ. СЪЩО И С МНОГО ХОРА СЕ ЗАПОЗНАХ. ДАЖЕ ВЗЕХ ДА ЗАБРАВЯМ ИМЕНАТА НА СЪСТУДЕНТИТЕ СИ. ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА РЕДОВНА КОМУНИКАЦИЯ! ИНАЧЕ СПОМЕНИТЕ БАВНО ИЗБЛЕДНЯВАТ. ВСЕ ПАК СЕ РАДВАМ, ЧЕ СЕ СЕЩАТЕ. ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН, МНОГО ЗДРАВЕ, УСПЕХИ И ЩАСТИЕ В ЖИВОТА!

      Изтриване
  44. Искам само да отбележа,че тук, в София най-неинформирани за действието на това вещество са лекарите. Опитах се да говоря с няколко лекари за това, но те или мигат на парцали, или ме гледат като войник - въшка, и ми разправят, че в интернета има всякакви глупости. А това как действа Б17 може да го разбере и човек с гимназиални познания по химия/биология. Много се изненадах, и разочаровах, Досега си мислех, че тази най-високо-хуманна професия изисква от хората, които я упражняват - да търсят истината 24 часа в денонощието, да мислят, да търсят всичко, което може да помогне, а не да
    се занимават с това от 8.00 до 17.00 - и толкоз.

    ОтговорИзтриване
  45. Страхотни теми!Благодаря за ценната информация!Само,че исках да прочета и темата за зеолита,но май е изтрита....но и без това си го консумирам вече повече от година.Сега почвам и содатa и B17 :))

    ОтговорИзтриване
  46. НЕ, НЕ Е ИЗТРИТА! ЕТО ВСИЧКОТО ТУК В БЛОГА: http://nikolaijambol.blogspot.com/2013/08/17-3.html
    ЗА СЪОТВЕТНИТЕ СТАТИИ КЛИКВАШ ВЪРХУ ДУМИТЕ - ТУК!

    ОтговорИзтриване
  47. Искам да направя 3 уточнения относно Б17 (тъй като прочетох малко):
    1. Има голяма бъркотия с имената, но Б17,лаетрил и амигдалин са едно и също нещо.

    2. Доколкото разбрах, Кребс няма някакъв уникален процес за обработка на амигдалина - той само го е извлякъл и пречистил - за да може да се инжектира. Кребс има един патент (с номер: 2,985,664), който описва получаване на деривати от амигдалин, но за използване като консерванти в хранителната промишленост.

    3. В статията си "The Nitrilosides in Plants and Animals" Кребс съобщава, че има растения, които съдържат ензима,който разгражда амигдалина - бета-глюкозидаза. И ако се консумират заедно с растения, които съдържат амигдалин - става опасно.
    Той е намерил този ензим в сладките бадеми - т.е ако се консумират заедно сладки бадеми (сурови) и горчиви кайсиени ядки в
    голямо количество може да стане беля. В изпечените бадеми обаче няма ензим защото той се разрушава при 100 градуса.

    ОтговорИзтриване
  48. Стига сте утонявали! Всички го знаят! Ви не бяхте и чували за В-17, когато беше пиисано за него, а това е една от мнгото статий, даже тук, - в този блог. Потърсете малко в блога и не само тук! Хората не са още толковоа тъпи!!!!!

    ОтговорИзтриване
  49. Витамин В17 - убиецът на рака! Безплатна 24 часова доставка до офис на Еконт в България! Витамин В17 Амигдалин 100 таблетки х 100 mg (http://vitazona.com/vitamin-b17-amygdalin-100mg.html) или Витамин В17 Амигдалин 100 таблетки Х 500 mg (http://vitazona.com/vitamin-b17-amygdalin-500mg.html) наличен в нашия склад. Предлаганият от нас В17 продукт е най-висококачествения Амигдалин В17 на пазара, който се произвежда от 1971 по патентована формула. Производството му се извършва под много стриктен контрол и поради високото си клинично качество той се прилага в най-големите метаболични клиники в света. С въпроси, обърнете се към sales@vitazona.com.

    ОтговорИзтриване
  50. АЗ ДЪРЖА ДА КАЖА ТОВА КОЕТО МИ СПОДЕЛИХА ЕДНА ЖЕНА СЕ РАЗБОЛЯЛА ОТ РАК И ДАВАЛИ МАЛКО МЕСЕЦИ ЖИВОТ ОТИШЛА ПРИ НАРОДЕН ЛЕЧИТЕЛ И ТОЙ И КАЗАЛ ДА ПРИЕМА СМОЛАТА НА БОРОВЕТЕ, ЗА ЖАЛОСТ НЕ ЗНАМ В КАКВО КОЛИЧЕСТВО,КОЕТО МИСЛЯ ВЛИЗА В СЪСТАВА НА ПРОПОЛИСА И ЖЕНАТА Е ВСЕ ОЩЕ ЖИВА.

    ОтговорИзтриване
  51. Ако някой има нужда от вит.В 17 на ампули,аз имам една опаковка.Внос е от Мексико и я бяхме поръчали за свекърва ми,но уви не я дочака.Опаковката е оригинална,неразпечатвана,10 ампули по 10мг.За връзка 0885237271

    ОтговорИзтриване
  52. http://b17.ecoalpic.com/2013/02/22/%D1%80%D0%B0%D0%BAa-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD/
    Эдвард Гриффин - Мир без рака и Витамин В17


    ОтговорИзтриване
  53. Здравейте, съпругът ми страда от рак на панкреаса с множество разсейки в черния дроб. Мисля да приложа лечение с В17 /венозно/ но имам разнопосочни данни каква е правилната дозировка. Можете ли да ми помогнете?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Витамин б17 се съмнявам да помогне при такива диагнози, единствено премахване на причините довели го, могат да обърнат процеса, т.е. смяна първо на менталната настройка, и на навиците свързани с храненето, и не на последно място активирането на лимфната система, поне при мен проработи без грешка

      Изтриване
  54. Господин Николов доколкото разбрах от прочетеното раковите клетки не умират от цианида, а от бензалдехида, който също се съдържа в б 17, как тогава ще лекуват рак плодовите ядки или сушените малини, къпини и т. н. след като в тях има само цианид без бензалдехида, който е основния? Затова и вит. б 12 го има свободно в аптеките, защото съдържа само цианид, от който не бихме се натровили, както и от ядките, тъй като липсва бензалдехида.Бихте ли ми обяснили и каква е дневната нужда от вит.б17 като профилактика, и като лечение и какви са взаимоотношенията му с други лекарства, храни...Къде може да се прочете упътване? Защо въпросите на предишни читатели остават без отговор?
    Д-р.Мирослава Ночева

    ОтговорИзтриване
  55. ПЪРВО, НЕ СЪМ ЛЕКАР! АЗ СЪМ ИНЖЕНЕР ХИМИК И ЯДРЕН ФИЗИК. НЕЩО НЕ ЧЕТЕТЕ ПРАВИЛНО ИЛИ ОБСЛУЖВАТЕ НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ, А НА КОГО ТО Е ЯСНО НА ВСЕКИ! КАЗВАМ ВИ ГО ДИРЕКТНО, ЗАЩОТО СИ Е ТАКА! МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВИТАМИН В - 12 ИМА ЛЕКО АНАБОЛЕН ЕФЕКТ И ДЕЙСТВА САМО ИНЖЕКЦИОННО. ИЗПОЛЗВА СЕ ПРИ ЛЕКИ ТРАВМИ И ВЪЗПАЛЕНИЕ НА НЕРВНИТЕ ОКОНЧАНИЯ, А ТЕ НАЙ СЕ УСЕЩАТ КОГАТО СА НА ГРЪБНАЧНИЯТ НИ СТЪЛБ. МАЙСТОР НА СПОРТА СЪМ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА, ЧЕ И ОТ ОПИТ СИ ГО ЗНАМ. ЛЕКАРСТВОТО БАЗИРАНО НА НЕГО СЕ КАЗВА МИЛГАММА!!! ЕТО ВИ И ДАННИ ТОЧНИ И КОНКРЕТНИ: - http://apteka.framar.bg/13002264/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D0%BC%D0%BC%D0%B0-n-%D0%B0%D0%BC%D0%BF-2-%D0%BC%D0%BB-
    ЗАРЕДЕТЕ СИ ЛИНКА В БРАУЗЪРА И ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ. ПО 2 МИЛИГРАМА СА АМПУЛИТЕ.....! КАКЪВ БЕНЗАЛДЕХИД.?! ЦИАНИДА СЕ СЪДЪРЖА И В ГОРЧИВИТЕ БАДЕМИ, НО СЕ ОТДЕЛЯ В РАКОВИТЕ КЛЕТКИ, ЗАЩОТО ТЕ ТЪРСЯТ ВСИЧКО И СА ЛАКОМИ!!! .... АМИ, МАМА МУ СТАРА...... ЧЕТЕТЕ БРЕ! ЕЙ ЗА ТОВА ВИ БИЯТ И НЕ ВИ ПЛАЩАТ! НЕ ПОСТАВЯМ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ ВСИЧКИ. ТЕЗИ КОИТО НИ, И ВИ СЪСИПВАТ КАТО ХОРА И КАТО ЗДРАВЕ, СЕ НАРИЧАТ С ДВЕ ДУМИ: - ФАРМАЦЕФТИЧНА МАФИЯ, НО АЗ СЪМ ВИ ГО ОПИСАЛ. ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ОТ МЕН!

    ОтговорИзтриване
  56. Много от медицинските специалисти изобщо не включват и не знаят за какво става на въпрос! Нямам намерение да обиждам никого, но и те самите не знаят и не усещат какви ги е направила и изплюла системата! За добро или зло виждам много по-надалече като потърпевш, отколкото тези, които са в центъра! Нека всеки от своето място се опита да надникне отвъд на това, което му се предлага и спуска като задължение! Място за страх няма, защото вече просто няма време! Да не кажа и че сега е моментът, в крайния предел, да се помисли необременено и трезво за живота на човечеството! Нито една система не е изградена в негова полза!!! Помислете за това! Всичко хубаво и от мен и внимавайте с изборите, които правите! Стига сме наливали вода във воденицата за чужди интереси!

    ОтговорИзтриване
  57. Да, но средната възраст на ескимосите едва достига 40..., и кой е сигурен, че не умират от рак, те просто не ходят по болници....

    ОтговорИзтриване
  58. ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ... КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: - два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед - сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... - ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 3 ЛИМОНА ЗАЕДНО С КОРАТА ИЗСТИСКАНИ НА СОКОИЗСТИСКВАКА И ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!СЪЩО СЕ ДОБАВЯ ЕДНО ПАКЕТЧЕ КУРКУМА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако някой се нуждае от витамин В 17 разполагам с пълния комплект за приложение по схема, който включва 40 ампули амигдалин за венозно приложение курс от 21 дни /при оптимално дозиране - първите 2 дни по 1 ампула и 19 дни по по 2 ампули /6 гр./ дневно/; по 1 опаковка от препоръчителните за употреба при това лечение Цинк и Панкреатичени ензими; както и Б 17 на таблетки /1 опаковка да приложение по курса на лечение след венозните вливания. Внос е от Мексико. Бях поръчала всичко необходимо за целия курс на лечение за съпругът ми, който не можа да ги дочака. Продуктите са оригинални, неразпечатвани. За връзка 0888932082 - Ралица Георгиева

      Изтриване
  59. Купи Витамин В17 Амигдалин, Лаетрил В17, Витамин В17 Априкарк, протеолитични ензими Univase Forte и Витамин В15 с безплатна доставка в България! http://витаминв17.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/

    ОтговорИзтриване
  60. Tarsq spe6no da kupq Vit B17 za venozno le4enie.Molq,ako nqkoi znae tel.,adres ili ne6o,s koeto da mi pomogne. Molq pi6ete mi. maria645@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  61. Molq,ickam da kupq vit B17 za venozno le4enie.Ako nqkoi znae nqkakva informaziq ,molq ,pi6ete mi. maria 645@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  62. Molq,ickam da kupq vit B17 za venozno le4enie.Ako nqkoi znae nqkakva informaziq ,molq ,pi6ete mi. maria 645@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  63. http://lekuva.net/products-page/produkti/global-health/istinskiyat-vitamin-b17-veche-v-balgariya

    ОтговорИзтриване
  64. Здравей,
    Аз съм епископ T.D Jakes, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес:
    (bishopjakesloancompany@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  65. Здравейте

    Имате ли някакви финансови затруднения? Ако отговорът е да! Свържете се със Star Finance за малки и големи суми на заемите. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, за да отговорим на вашите финансови нужди като:

    Личен заем,
    Заем за консолидация на дълга,
    рисков капитал,
    бизнес заем,
    заем за образование,
    Домашен заем при ниска лихва от 2%.

    Свържете се с нас днес по електронната поща: starfinancials101@gmail.com

    Вашето удовлетворение и финансов успех е нашата цел и работата ви с нас ще бъде добро преживяване.

    твой
    Самуел Дейвид
    starfinancials101@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  66. Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен заем за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас с вашата заявка за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Скот Лари
    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез имейл: accessloanfirm2030@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  67. Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com



    Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com







    ОтговорИзтриване
  68. Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    ОтговорИзтриване