събота, 10 май 2014 г.

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


ОТВОРЕНО ПИСМО

ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Уважаеми господин Министър - Председател,

Според изнесените данни в одитните доклади за трите ЕРП - тага, последните са източили от държавата над три милиарда лева само за миналата година. Допълнително щетите, които нанасят на обикновените потребители чрез кражба, повреда или унищожаване на държавно - сертифицираните ни лични електромери възлизат на стотици милиони левове.
График на това ЕЖЕДНЕВНО престъпление в ЧЕЗ - Разпределение ще видите на уеб-сайта им: АКО ВЕЧЕ НЕ Е ЗАТРИТ........
Графикът се обновява ежеседмично!!!!
Монтираните от ЕРП - тата електромери са МАНИПУЛИРУЕМИ, а за моделът на Дейзи IVEL-ADX1 е доказано и, че са НЕСЕРТИФИЦИРАНИ, а Декларациите за съответствие пред ДАМТН - (Държавната агенция за метрологичен и технически надзор) и БИМ (Българския институт по метрология) са фалшификати!  Чрез тези и всички електронни електромери, притежаващи открит инфрачервен комуникационен интерфейс, става надписването на сметките, дистанционно и софтуерно, което през Зимния сезон справедливо изкара на улиците в цяла България протестиращите срещу кражбите.
НЕУважаеми Господин Орешарски, без да навлизам в техническите детайли относно начините за надписването, тоест кражбата - всичко това е описано в моите 17 Възражения входирани в ЧЕЗ и ДКЕВР, както и в книгата„Технология на Геноцида – документален разказ за престъпленията на ЧЕЗ срещу милиони абонати в западна България на автора д-р Радко Ханджиев, бих искал да Ви обърна внимание на нещо далеч по-сериозно, а именно:

Собственици на ЧЕЗ и ЕнергоПро са Чешката Държава, а на ЕVN – Австрийската държава! Акционерно участие имат и редица чужди фирми и организации, дори и руската мафия?!  Тоест всички тези външни сили имат пряко влияние през манипулируемите електромери върху месечните ни сметки на милиони българиПри всяко надписване по тяхна команда, хората ще излизат на улицата с искания за оставка на правителството. И с право, защото правителството е работодател и на ДКЕВР,  БИМ,  ДАМТНТо променя ежемесечно Закона за Енергетикатато е подарило ЕРП-тата на чужди държави, то е подарило златодобивамедодобива и рудодобива на канадцигерманци и белгийцирафинерията и горивата на руски олигарсиводата на французи и пр., за да станем колония на „Европейския съюзТо е подарило собственото си съществуване на чужди държавиЕлектричеството е от жизнена необходимост на всеки гражданин и предвид повсеместната „подмяна” на електромерите с МАНИПУЛИРУЕМИ такива, Ви  ПРИЗОВАВАМ с цел да запазите народадържавата, държавността и самото Правителство, както и  НЕК, ЕСО и др. да предприемете най - спешни мерки за отнемане на Лицензите на трите ЕРП-та, конфискация в полза на държавата на цялото имущество и мрежиглоби за милионите увредени Средства за търговско измерване, както и за реформиране на ДКЕВР съгласно Директивите на Трети Енергиен Пакет.  В противен случай съдебното дело за глобите от 17000 Евро на ден за неспазване на тези Директиви ще ни е най-малкия проблем!!!

ЛЕКО ПОЯСНЕНИЕ: ДУМИТЕ СЪС СВЕТЛО СИН ЦВЯТ СА ПРЕПРАТКИ КЪМ ОЩЕ ПО - ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ, ЗА ДА НЕ РАЗДУВАМ СТАТИЯТА!!!
Аз Николай Николов се скъсах да пиша в блога си за устройството и начина на безжично манипулиране на електромерите  и то от офиса, чрез Интернет чрез безжична  /Wi-Fi / и жична връзка вследствие  на което един киловат, може да бъде отчетен като 2, 3, 4, 5 .... и така нататък, по желание на педераса от "Дружеството", тоест местния шеф, феодал, или крадец - все едно и също е!!! Това са ограничен кръг от хора, които имат информацията и съответният софтуер за да вършат това. Дали са българи чехи или австрийци, това се знае само от управителния съвет на дружеството! Това важи и за останалите две проституиращи върху гърба на народа дружества. За по-детайлна информация четете тук: - ЦЪК, и тук - ЦЪК! По този въпрос писах до "Тази сутрин", до "Ани Цолова" и целият екип, един по един!!! Писах и до "Лице в лице", но те са ни вече ясни! Писах и до "Стара телевизия", и до БНТ, "Панорама", пардон - "Порнограма" и .... всички възможни предавания! Отговор нямаше от никъде!!!!!  В БТВ просто триеха писмата ми, включително и първото, без да го прочетат! Това се отнася и за актуалната родилка Лорчето Крумовска. Омръзна ми вече да пиша, защото май наистина на власт трябва да дойде ДИКТАТОР!!! Леко луд, че да ги и ви натика и в без това в пустеещото Белене, че нещо най-после да се промени и да изгонят и вкарат в затвора крадците, лъжците, милионерите, наричани модерно "Путки - Олигарси".....
И БЕЗ ТОВА СЕ ОКАЗА, ЧЕ ПРИ НАС ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА НЕ РАБОТИ!!  ИМА И ДРУГИ ВАРИАНТИ, КАТО ПРЕЗИДЕНТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА. ЩЕ ВИ ДАМ ПРИМЕР САМО СЪС САЩ , РУСИЯ И КИТАЙ!!!
Гр. София, 10.05.2014г.,  Бугас, 10.05.2014г.          
С Уважение, Стефан Тошев.
На разположение са хиляди имейли и подписи…! Част  тях, ще пусна тук? Не е необходимо да ги четете!
Ето:

С НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ВЕЧНИТЕ НА ВЛАСТ /НИЩО ВЕЧНО НЯМА И РАЗПЛАТАТА Е винаги ГОЛЯМА/!
Мерси!:  НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар