вторник, 20 май 2014 г.

# КАКВА В СЪЩНОСТ Е НАШАТА ЗЕМЯ #



"ТОВА КОЕТО СМЕ НАПИСАЛИ, ТО САМО ТОВА ЩЕ ОСТАНЕ СЛЕД НАС, ОСВЕН СКЕЛЕТИ И ТО ЗА ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ" ВАШ: - Н. НИКОЛОВ

ПРЕПУБУЛИКУВАМ ОТ БЛОГА НА conspiracii  НЯМА СМИСЪЛ ДА ВИ ПОВТАРЯМ ТОВА КОЕТО СЪМ ПИСАЛ,  ЗАЩОТО ТОЙ ГО Е НАПИСАЛ МНОГО ДОБРЕ. ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ!!!

Веднъж, в разговор посочих като пример за човешкото невежество древната идея, че Земята е костенурка и ние живеем върху черупката й. Събеседникът ми каза - Е, не се знае, може пък да се окаже вярно... Не мисля, че имаше нещо конкретно предвид, но на мен тази идея ми се загнезди в главата и отново се сетих за нея, когато узнах идеята за кухата земя.
Оказва се, че тази идея никога не е напускала митологията на северните народи, както и , по странни неведоми пътища, свещените писания на Индийския континент - Ведите.
За да не стане този пост дълъг и скучен , не мога да се спирам подробно на всички източници на информация, но ще  дам някои линкове по-долу. Статията в Уикипедия също е доста информативна, особено в историческата част.
en.wikipedia.org/wiki/Hollow_Earth
Най-големият шум в наше време се вдига през 1947 г., когато на 19 февруари
Адмирал Ричрд Бърд осъществява полет над северния полюс и попада в отвор,
който води до вътрешната земя. Той успешно се завръща и донася послание от срещата си с много напреднала цивилизация от вътрешността на земята.
Адмиралът бил подложен на всевъзможни медицински прегледи и военни разпити
и след като не се доказало, че е луд или болен , бил накаран да положи военна клетва и така неговата история остава засекретена.
Не зная точно коя година, но около края на миналия век, се открива неговия дневник и бива издаден в САЩ. Какво пише в него?
По време на полета 1700 мили отвъд северния полюс, Бърд докладва по радио връзката, че под него вече няма ледове, а зелени планини, езера, реки и даже, че
вижда някакво странно животно наподобяващо мамут. През 1956 същият адмирал повежда втора експедиция, този път в Антарктида, 2300 мили отвъд южния полюс. В дневника му е записано - "тази експедиция откри една огромна нова страна".
Някои подробности от първата експедиция до северния полюс:
Бърд бива посрещнат от човешка раса с много по-висок ръст, наричащи себе си
Ариани (или Арийци) и технология далеч надминаваща нашата. Старейшините на Агарта (вътрешната Земя), обясняват, че той е бил нарочно допуснат с цел да отнесе послание до хората на повърхността. Арийците никога не са се намесвали в делата на надземните, но се налагало да вземат отношение, след като хората овладявата атомната енергия и я използват за унищожителни цели. Те се опитват многократно да разговарят с лидерите на нашия свят, но , цитирам: "между вас има такива, които биха по-скоро унищожили целия свят, отколкото да се откажат от властта, която имат..." Според тях ние сме подминали повратната точка и няма връщане назад. През 1945 те изпращат на повърхността своите "Flugelrads" (летящи колелета или чинии - впрочем техният език бил близък до немския и особено до санскрит?!), но те биват посрещнати враждебно от военните.
Арийците предупреждават, че над света е надвиснала тъмна ера и че Втората световна е била само началото - няма да помогнат армиите, няма да помогне и науката, докато от света не остане шепа народ, който ще научи урока си и ще потърси отново съкровищата на човешката раса. Дотогава те ще бъдат на сигурно място при тях - в недрата на планетата.
Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem,” “Visit the interior of the
earth and rectifying (purifying) you will find the hidden stone.”  - Посети вътрешността
на Земята и чрез пречистване ще намериш скрития камък" - V.I.T.R.I.O.L -  формула на
алхимиците.
Митовете и легендите, както и дневника на Адмирал Бърд, (а има и още разкази на очевидци-риболовци, случайно попаднали в отвора,) описват невероятни подробности от този скрит свят - чудните плодове с огромни размери, красотата на хората и природата, вътрешната омиротвореност и мъдростта на обитателите и т.н.
Който се интересува - нека прочете.
Много любопитна е и връзката на вътрешната Земя с обществото Туле - дългокосите ясновидки, живеещи 600-800 години подобно на библейските отци (това обяснява нечовешки дългите им коси).

През 1944 в Антарктида (навярно на немската база, която има връзка с вътрешната
земя) са били откарани 10000 украинки, които заедно с 2500 подбрани арийски
мъже е трябвало да сложат началото на една чиста арийска раса - раса на майстори на Врил енергията, които да установят Четвъртия Райх (по 4 жени на германец!)

Умеещите да манипулират Врил живеят  поне 600-800 години като изглеждат на неповече от 25-40. Врил е Силата на живота, за която се говори в дохристиянските религии на северните народи и която идва от Мрака, от Нищото.
Дали нашият Бай Мильо има същото предвид, като казва, че "Творецът е Мрака - оттам излизат енергиите..." (в мин. 1.00 на  интервюто - 

conspiracii.blog.bg/novini/2012/06/19/vmesto-blagodaria.969943
)

Новината е, според  данни от една от все още живите Туле жени, на 170 години с вид на 25, Сигрун, че този план не се осъществява, поради намесата на други раси. В резултат след известно странстване във времето и космическото пространство, няколко стотин жени и деца наскоро са се приземили в Австрия и са под прикритие. Те имат перфектни тела и владеят петото измерение.
Врилогията не дели Вселената на добро и зло, както ние, а на ред и хаос. 
Това звучи познато:
Ред от Хаоса или "Ordo Ab Chao" (мото на свободните зидари).
Наскоро гледах един стар филм от 68 година, където, след като нарежда разстрела на 80 цивилни мъже на окупиран гръцки остров, немският офицер обяснява: "вие навярно ме мислите за садист... но моята мисия е мисията на Германия - да въведа ред в Европа".
Това звучи твърде актуално. Дали новината за приземилите се в Австрия чисти арийци е в пряк или преносен смисъл,не знам, но  Германия никога не е губила войната (затова пък губят нейните съюзници!, макар че това е друга тема).
Силите, стоящи зад нея, скрити в дълбока нелегалност, сега като подводница изплуват и набират мощ, превръщайки Обединена Европа в Четвъртия Райх, каквато беше и първоначалната идея. В Америка славно но не и бавно се установява диктатура, а на Китай и Русия не им трябва много, за да влязат в редиците на Новия Световен РЕД.
Забележка:
Накрая може да се окаже вярно,  че Ангела Меркел (в буквален превод името означава "ангел, управител на пазара"- не съвсем неточно, нали) е наистина дъщеря на Ева Браун и Адолф Хитлер, а самият Хитлер пък незаконен син на Родшилд...както казват слуховете...тук на Повърхностната Земя и най-високите идеали се превръщат в семейна драма.



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар