петък, 9 май 2014 г.

КОНОПЕНО МАСЛО Е ЛЕК ЗА МНОГО БОЛЕСТИ, ДОРИ И ЗА РАК

Все повече и повече хора започват да оценят силата на конопено масло като естествен лек за много и различни заболявания. Все повече хора разказват как се лекуват от рак с конопено масло.

Конопено масло – това е маслото, произведено от най-силният, чист канабис,  и наистина се прилага за лечение на болести и дори при лечение на рак.
То е мощно. То е ефективно. То е безопасно. Конопеното масло има следните предимства при използването си:
·        #  Безопасно е при лечение на много болести, ако се спазва дозата
·      #  Намалява болката, без да има пристрастяване и не се стига до осакатяване живота със страничните ефекти на химическите лекарства
·        #  Подмладява жизненоважни органи.
·        #  Потенциално противодейства на ефектите на стареенето.
·        #  Създава балансирани нива на рН на организма и така се оформя среда, която предотвратява развитието на рака.
·        #  Увеличава нивото на мелатонин.
Наистина, това са доста смели твърдения – може да е масло, получено от обикновена канабис действително да има такива предимство?
Съвременната медицина, най-вече представителите на фармацевтичната индустрия омаловажават ползата на конопено масло. Познайте защо?
От доста време, Подмладява е машина за пари, отколкото за изцеление.
Без да се спираме на юридическия въпрос за легализирането на канабиса за медицински цели, то трябва да признаем, че конопеното масло има реален шанс да помогне на хората.
Рик Симпсън е човекът, който е активен защитник на твърдението, че рак се лекува с конопено масло. В своя сайт и страницата си във Фейсбук – Rick Simpson, той обяснява от повече от 8 години как човек да се лекува с конопено масло. И разбира се как да си го направи. Той общува с хора от цял свят, които разказват своите покъртителни истории и как чудното конопено масло лекува много болести и дори рак.
Видеото тук разкрива как всеки може да си направи според Рик Симпсън безценното конопено масло.



БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОМОЩТА НА МАРИЯ ПЕТРОВА.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар