събота, 3 януари 2015 г.

25 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БЪЛГАРИ

Лицата на прехода към разорение и техният чужд произход.
Имената, снимките и племенната им принадлежност красят сайтове на „Шалом“ и на масонски ложи.
Те идват от САЩ, от Русия, от Испания, от Световната банка и откъде ли не, някои са карали казарма в Израел - това са управниците на днешна България!
Юдейската талмудистка идеология,  и ционизмът делят хората на две категории: евреи и „гои“ (буквално – добитъци, животни). Според нея хора са само евреите. Всички останали народи по света са гои (добитък).
Водачът на преврата от 10 ноември – Андрей Луканов – руски евреин по майка.
(Хора с еврейски произход в голямата политика)
Протежето на Горбачов в България, основен участник в налагането на плана Ран-Ът у нас.
Произхожда от руски евреи. Свързан с международния аферист и шпионин Робърт Максуел (евреин).

Филип Димитров – евреин по майка.
(Хора с еврейски произход в голямата политика)

Известен хомосексуалист.
Възстановил незаконно българското гражданство и имоти на 40 000 евреи. А етнически българи зад граница чакат с години български паспорт. Разрушител на България; за благодарност е изпратен като посланник в САЩ; сътрудник на българската ционистка организация „Шалом“, член на Атлантическия клуб.
Той идва от Ню Йорк
Гео Юрай
ГЕОРГИ ПИРИНСКИевреин по майка.
(Хора с еврейски произход в голямата политика)
Гео Юрай (Пирински) е син на словашката юдейка Полин Юрай. Има данни че са роднини на Робърт Максуел.
Считан за протеже на Андрей Луканов.

 Мистър 10%
Александър Божков – евреин по майка.
(Хора с еврейски произход в голямата политика)
По майка Бакиш.
Иван Костов – копанарин?
Иван Костов не бил циганин. Само баща му е бил циганин навремето.

- Дайте да не праим сигански работи
Клиент влиза в бар и поръчва:
- Келнер, един ром.
- Момент – келнера излязъл за малко и се върнал с един циганин.
- Абе келнер, за какво ми го водиш тоя циганин, искам един малък ром.
- Момент – келнера след малко се върнал с малко цигане.
- Абе келнер, защо ми ги мъкнеш тия мангали? – ядосъл се клиента.
- Е ти за 2 лева Иван Костов ли искаш да ти доведа?

Проклятие тегне над хората на Костов! Зловеща карма е надвиснала над кабинета „Костов”. Потресаващото заключение прави в. „Уикенд”.

Еврейката Надежда Михайлова

Еврейските черти са ясно изписани и на физиономията й
В-к „Монитор“ повтаря…, че майката на бившия външен министър Надежда Михайлова е еврейка.
Спомнете си изявлението на … Надежда Михайлова /еврейка по майка/, че трябва да се води борба с национализма.
Две чавки
„Гаражната принцеса” Надежда Михайлова.

Ционисткият фанатик
Син шаман за бой се стяга
Едвин Сугарев (СДС) – евреин, бивш депутат и посланик в Монголия и Индия, поет-дегенерат.
Извратената поезия на дегенерата: Стихове на откачалката
Откачалката пърди и си похапва киселец
Откачалката пикае и си мисли за есента
Откачалката нихилства с тебешир под езика
На 10 юни 1990 г, когато сините унищожители на България разбраха за позорните си изборни резултати, група инициирани от ционизма вандали решиха да насъскат българи срещу българи. В дъното стоеше евреинът Едвин Сугарев Те провокираха разделение на обществото, накараха честни, но наивни хора да проповядват откровени лъжи в т.нар. „Градове на истината“. Целта на враговете на България /евреинът Едвин Сугарев предизвика националния скандал/ бе постигната.
Омразата овладя българското общество, омраза, предизвикана от преднамерената провокация, цинична и юдейска, на един небългарин.
Той идва от Испания
Мадридският Пришълец – Шимон Кохари
Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) – космополит авантюрист, без националност и образование, но затова пък член на три масонски ложи. По линия на дядо му Фердинанд в жилите му тече еврейска кръв на рода Кохари – богата еврейска фамилия, която си купува благороднически титли. Според “Католическата енциклопедия” том XIII, Ню Йорк, 1912 г. и някои по-стари немски книги от XIX и XX век, родоначалника на фамилията Сакс-Кобург и Гота – Ернст Благочестиви бил със саксонска, френска и еврейска кръвСамият Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) в свое интервю пред израелското списание “Фар” потвърждава своя еврейски произход. Фердинанд и Борис III също са били масони, а Фердинант е бил сатанист и окултист. Публична тайна, е че е бил бисексуален и двуфазен педераст (каквото и да означава това).
Саксофонски: Бидейки, мисля, че реално погледнато…без бомбастика
При опит на психиатри да преведат изказванията Му от саксофонски на български, науката се е предала безуспешно
Шимон Кохари Кобург е от стар юдо-хазарски род. Прабаба му графиня Кохари е от най-богатия юдо-хазарски род в Австро-Унгария. Родът на Кобурзите също има еврейска кръв. Самият Шимон е заявил пред израелско списание, че е евреин.

Малцина знаят, че истинската фамилия на Симеон, която е носена до Фердинанд е Кобург-Кохари. Богата фамилия покатоличени евреи, които са купили благородническата си титла от австроунгарския двор. През 1816 г. дядото на Фердинанд се жени за богатата наследница Мария-Антоанета принцеса Кохари, чиито баща е един от най-богатите хора в Европа и е свързан с клана Ротшилд във Виена.
В свое интервю пред израелското списание „Фар“, Симеон Сакскобурготски изтъква своя произход. Същото той прави и пред наши сънародници-емигранти в Мадрид през 90-те години на миналия век. Затова не бива да се учудваме, че в плана за докарване на Симеон в България и безогледното му лансиране във властта се включиха хора като Уилям Монтгомъри, Яков Джераси, Линдел Грей, равин Хаим Асса, Емил Кало и др., както и масоните Гиньо Ганев, Георги Марков, Стоян Денчев, Любен Гоцев, Васил Гоцев, Илия Павлов, Стоян Ганев и др.

Вилхелм Краус
Министър на транспорта в правителството на Иван Костов. Важна фигура, заедно с Александър Божков (също евреин) в престъпната приватизация на БГА Балкан (купувач, също евреин – Гад Зееви). Синовете му държат всички маршрутни таксита в София. Получили са лиценз по времето, когато баща им е министър.
Олигарсите: Вилхелм Краус – министърът, който стана олигарх
Има много министри от емблематичното правителство Костов, които “намазаха“ от управлението на синята партия, но един направо ги удари в земята.
Лъвският пай от баницата се пада на синовете на Краус – Антон и Михаил. Те стават крале на маршрутките. Според прогнозите на икономисти печалбата на една линия е 30 000 евро на месец
.
Соломон Паси
"От Соломон Паси Бог да ни спаси“
Соломон Исак Паси – (СДС, НДСВ) – председател на “Атлантическия клуб”, министър на външните работи, член на “Бнай Брит”.
Крадливо усмихнатия
Стефан Софиянски – предишната му фамилия е Горнооряховски (смята се, че е третата по ред сменена), евреин по майка, женен за еврейка – Алиса Софиянска, масон (Ротари клуб). Бивш изпълнителен директор на Пощенска банка, когато отпуска незаконни кредити на крупния мошеник Соломон Анжел.
Ционистът Стефан Софиянски започна да „кръщава“ с еврейски имена улици и площади в столицата.

 Обикновено антихристиянство
Софиянски планира поредно предизвикателство срещу християните в София и в България. Проект с ясното название „Водосветилище”.
Някои от най-ярките проявления на тази политика бяха:
- Статуята на Лъжесветасофия в емблематичния център на българската столица.
- Разрушаване и потулване на базиликата от IV век, която беше намерена при случаен изкоп на жилищна сграда в началото на юбилейната 2000 г.
- Чешма-паметник „Отвличането на Европа”, която беше предвидена да се изгради точно пред главния вход на столичния храм „Св. Седмочисленици”. Благодарение на обществения натиск тя беше преместена.
В центъра на града, който носи името на Христос - Премъдрост Божия, се замисля не просто изграждането на още една псевдоезическа статуя, а издигането новоезически манифест. И това не е случайно изтървана фраза от люде с кичозно мислене. В програмата на мероприятието изрично се споменава за „Воден олтар с бронзова фигура на Аполон Медикус… и релефи на Асклепий, Хигия, сатири и нимфи”.
При това  идолът е направен така, че когато се навеждате да отпиете глътка минерална вода, да му се покланяте ниско…
Една разходка ви дели от други открития, като например поглед върху стената на сградата на ъгъла с бул. „Мария-Луиза“ със злокобен баралеф, изобразяващ друга, много любима на масоните „богиня“ – фалшивата София, демоничният култ към която са донесли гърците по тези земи, която в действителност е  „богинята“ Тюхе.на светилище (!?). Самото название на проекта – „Водосветилище” – е неприкрит

Той идва от Световната банда
Интервю с вампир
Евреин по майка.
Милен Велчев (НДСВ) – евреин, министър на финансите.
/Актуализиран списък на „Оня списък“/.

Той идва от Херсон
Сергей Яков
Гей Яков Станишев син на украинска еврейка и български евреин.
Известен хомосексуалист.
Сергей Станишев е роден в град Херсон (днешна Украйна). Син е на Димитър Яков Станишев.
Херсон не е просто най-еврейския град в Украйна, а столицата на най-ортодоксалните, фанатични евреи-хазари. Оттам е рода на Яков-Станишев по майка. Майка му, е на служба в Института по български език, при положение че не знае добре български език!
Юдейски маймуни
Премиерът Сергей Станишев води майка си Дина Сергеевна Мухина към залата на БАН. Тя бе наградена с Почетен знак на академията за своите научни постижения в Института за български език

Коментари под статията:
- Майка му владее слабо български език. На една нейна лекция преди години помоли да говори на руски, защото й е трудно на български. Е, благодарственото слово все е научила.
- Награждават я, че се е понапънала (за толкоз години?) да понаучи
някоя и друга българска дума тази стара еврейка!
- Я какъв български премиер е отгледала. Без българско граждансво, без да е ходил в казарма, без трудов стаж. Добре, че барем поне той говори български.

Във вестниците имаше интервю с майка му, която му забраняваше да се ожени за не-еврейка.
„Тя никога няма да позволи на сина си да вземе за булка жена от друга вяра“, разясняват деликатната ситуация близки до премиера.
Откровенията на една еврейка:
Майката на Станишев оплю България
Проф. Дина Станишева  и учителя й проф. Самуил Борисович Бернщейн – идеолог на „македонския език“
Проф. Станишева е уволнена от Института по български език през 1979 г., като учен, който застъпва коминтерновската антинаучна теза за съществуването на „македонски език, нация и култура“.
На 16 януари 2008 г. председателят на БАН ак. Иван Юхновски връчи на Дина Станишева Почетния знак на БАН „Марин Дринов“ с лента за приноса й в развитието на българската славистика. Това означава ли, че БАН отново приема за ръководни научните фантасмагории на професор Бернщайн (учител на г-жа Станишева) на Блаже Конески, на Белич и други корифеи?

Меди Доган – грешка, не е турчин. Ром, турчеещ се. От същия етнос са и доста други лица от „турската“ – реално ромската му партия.
/Непотвърдена информация/
Доган – името му е Аамет Исмаил, е незаконен син на циганин от с. Пчеларово – Добричко. Ладо

ШАБЕЦ ГОИ* (ЧИФУТОПОКЛОННИЦИ)
*“Шабец-гои“ се нарича съсловие от хора от даден народ, които са подчинени на ционистите и работят за тях: СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ – 2“ – 2.18.1. ШАБЕЦ ГОЙ (THE SHABEZ GOI), стр. 236 - Никола М. Николов

Георги Първанов почете еврейския празник Ханука-
В коя държава живеем? Човек може да се обърка:
Президентът пали първата свещ на Ханука……….

Чий президент?
Държавният глава по традиция участва в запалването на свещ по повод Ханука в софийската синагога.
Чия традиция?
Угодничеството пред синагогата е характерно за „демократичните управници“. Те се изреждат на ритуал да засвидетелстват васалитета си.
Боко (тиквата)
Боко с кипа (религиозна еврейска шапка) в Израел
Бойко Борисов и еврейката
Цветелина Бориславова (НДСВ) – еврейка, изпълнителен директор на “Си банк”. Баба й, еврейка от Одрин, приема християнството и от Цецилия се прекръства на Цветелина.
Бившият външен  военен министър – евреинът Николай Младенов е карал казарма в Израел, завършил Royal College в Лондон с дипломна работа на тема „Израелски ядрени сили“. Това обяснява защо бе нападнат при посещението си при българските войници в Кандахар.
Между 1996 и 1998 г. е програмен директор на фондация “Отворено общество”, София (на унгарския евреин и американски милиардер Дьорд Шорош).
След това е програмен кординатор в Социалния отдел за България на Световната банка.
Младенов бе гост през май 2010 г.  във Вашингтон на конференция на Лигата срещу поругаването (Anti-Defamation League) – една от най-значимите еврейски организации в САЩ. Той подчерта силните връзки между България и Лигата.
Министър Младенов изрази загриженост от нарастването на антисемитизма в Европа и посочи, че трябва да се следва политика на нулева търпимост към всички форми на антисемитизъм.
Младенов е масон по шотландския ритуал, за което има цяла предаване в „БТВ – репортерите“ (може да се види в архива на сайта на БТВ).
Еврейското му потекло го свързва със световния лидер Джордж Сорос, твърди се, че двамата са били повече от интимни.
След престоя си във фондацията
 Ники се залюбва с Филип Димитров – някои медии тогава с половин уста разкриват близки интимни отношения между двамата.
Вили Блуменфелд
Преди Младенов, България имаше един друг евреин за военен министър – Вили Блуменфелд. Като истински син на двуименното юдейско племе, освен своето рождено име, Вили носеше и българското Валентин Александров.
Вили Блуменфелд – Валентин Александров -  военен министър в кабинета на Любен Беров

През март 1993 г. в-к „Ранно утро“ разкри кой е бащата на Александров Буби Блуменфелд, агент на НКВД.   Като резултат от разкритията, правителството демократично спря вестника.
Генерал-лейтенантът от резерва Люцкан Люцканов:
„Хората, които знаят кой е Валентин Александров (Вили Блуменфелд)…
Преди няколко години генерал Михо Михов заяви в печата, че ако кандидатите за министри трябваше да преминават психотест, Александров не би го издържал. И като държавен секретар, и като министър този господин предизвикваше или усмивки, или възмущение. Две години поред се предлагаше за повишение. Самопроизведе се в звание „полковник”,  уши си някакъв бутафорен черен костюм на военен юрист… Негови познати твърдяха, че в средата на хола си разположил войнишка палатка и с часове тренирал разпъване и събиране. Заради особеното му поведение офицерите го нарекоха с прозвището Алф…“

Румяна Желева

Единственото ръководно решение на Желева като министър е, че си назначи луксозен съветник от Германия – Бенджамин Оберман /прикрит евреин/. Той всъщност се казва Бенямин Оберман. Произхожда от знатна еврейска фамилия от Германия, която по времето на Втората Световна война, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – е временно в САЩ, а после се завръща в Западна Германия.
Евреинът Бенямин Оберман беше един от тримата асистенти на Румяна Желева като евродепутат в Страсбург. A като съветник на външния министър Желева прокарваше ционистките си възгледи и така влияеше на външната ни политика.
Той идва от Световната банда
Шимон Дянков
Дянков често се снима с кипата си (шапка-чифутка) и дори се показа по телевизията с нея.
Женен за еврейка, чиновник на Световната банда
През 1995 г. постъпва на работа в Световната банка и достига до главен икономист на вицепрезидентското поделение „Финансов и частен сектор“.
Дянков е женен за американката Керълин Фройнд – от еврейски произход с корени от Тимишоара. Съпругата му до пристигането на семейството в България работи във Федералния резерв под ръководството на Алън Грийнспан.
Симеон Дянков пристига със съпругата си Карълин и Цветелина Бориславова при победата в изборите.
Въпреки, че има българско име, новата представителка в ЕК за България – Кристалина Георгиева също е еврейка.
Вицепрезидент на Световната банда (през 2008-2010).

Ирина Бокова отхвърли коментарите в световната преса, че зад избора й стои еврейско лоби.
Иван Гарелов:
„Според „Таймс” изборът на Бокова е победа за еврейските групи.“
„Жълтата гостенка“ – Меглена Кунева
Миглена Кунева (НДСВ) – братовчедка на Соломон Паси.

Леа Коен – член на борда на директорите на масонската ложа „Атлантически клуб – България“, еврейка, дипломат, член на групата Билдерберги.
Проф. Тодор Вълчев – член на „Б’най Б’рит“, евреин, изнесъл е от България над 1 млд. и половина щатски долара, бивш шеф на БНБ.
Участник в плана Ран-Ът.
Ивайло Калфин
Ивайло Калфин е вицепремиер и външен министър при Сергей Станишев, с еврейски произход.
Шабец гой:
Ексшеф на МОСАД организира охраната на Яне Янев
Българо-израелски екип е поел денонощно охраната на лидера на РЗС.

МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ – ПЕТА КОЛОНА В СТРАНАТА…………

ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ В СЛЕДНАЩАТА СТАТИЯ…


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

8 коментара:

  1. Събудете се гои!!!Историята се повтаря!

    http://www.elbetica.org/istoriq_arhiv/neuy.html

    ОтговорИзтриване
  2. Сега е модерно да се стои в будна кома...

    ОтговорИзтриване
  3. Ако 1-100 на от това е вярно то жална ни майка.Това означава ,че нищо не сме научили от историята

    ОтговорИзтриване
  4. За съжаление е и че още дълбоко спим и чакаме някой друг вместо нас да ни помогне и извади от бъркотията!...

    ОтговорИзтриване
  5. За съжаление по вечето от българският народ спи.

    ОтговорИзтриване
  6. Соломончо паси е член на "КАРМЕЛ"-еврейското Гестапо!ЗЛОБЕН и ЗАКЛЕТ враг на Българите и Православието!Някои от тези със Сигурност са ШЕЙПШИФТЪРИ!

    ОтговорИзтриване
  7. Zabavljvat ni s gluposti po televiziatai otvlichat ni vnimanieto ot vajnite vaprosi ,kasaesti jivota ni , i kogato ntakoi reshi da nadigne glava -sresta bezdushieto na okolnite.Goljma apatia e nalegnala bulgarite i problema e v tova.A na Narodnoto sabranie pishe ,,SAEDINENIE-toPRAVI SILATA,,.

    ОтговорИзтриване