сряда, 21 януари 2015 г.

COLDPLAY TOP HITS ♬ 432HZ ✰ PLAYLIST


НЕОТДАВНА ВИ ПИСАХ ЗА ПРОМЯНАТА НА ТОНА ЛА ОТ ГЬОБЕЛС  
ТУК - ЦЪК!   Звуковите честоти променят съзнанието на хората и те изпадат в различни състояния. Всеки си спомня, как се чувства когато излезе от дискотека и когато излезе от концертна зала. С тази цел Гьобелс е променил с няколко херца (от 432 херца на 440 херца)  честотата на тона ла,  което води до промяна на всички останали тонове, защото са придобили тези знания посещавайки областта на Хималаите. Тонът ЛА настроен на 432 Hz е бил съвсем умишлено скрит от света, защото това е точката на баланс в природата. 432 Hz е вибрация застъпена в принципа на Златно сечение  (известно още като златна пропорция, златен коефициент или "божествена пропорция") и обединява свойствата на светлината, времето, пространството, материята, гравитацията и магнетизма към биологията, кода на ДНК и съзнаниетоКак се отразява на хората тази честота? Като резултат от нея хората започват да мислят и чувстват по определен начин, те се потапят във вътрешен хаос.

Ползвам помощта на моя приятел Кольо Колев, който ме подсети да напиша в търсачката на You Tube  думите: А 4 =432Hz  и тогава ще видите и чуете как звучи трябва да звучи истинската музика. Ще ви пусна само два клипа с музика, първият от който си е цял филм с микс от песни звучащи нормално, а останалото оставям на Вас, понеже ви показах начина. Надявам се с още нещо да Ви помогна да разберете как ни манипулират и от къде идват нервните ни разстройства, депресиите и другото ни мислене. Разбира се, че има и други причини и начини, но трябва да се отстраняват една по една! Ами приятно слушане и гледане и ДАНО СТЕ МЕ РАЗБРАЛИ!






НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

7 коментара:

  1. НЕВЕРОЯТНО ! ДАЖЕ МЕТАЛИКА ВЗЕ ДА МИ ХАРЕСВА ! NEVER MORE 440 Hz

    ОтговорИзтриване
  2. Някъде бях чел ,че Youtube конвертира тези файлове и няма как да са 432,а ги преобразува в друга честото и за да се слуша точно 432 трябва самостоятелно да си ги направиш с програми и да си ги слушаш ,защото в youtube не са на тази честото.Не знам дали е вярно,ще се радвам да кажете вашето мнение възможно ли е?

    ОтговорИзтриване
  3. НЯМА ТАКОВА НЕЩО! - КАКТО ГИ ПУСНЕТЕ ТАКА ИЗЛИЗАТ! ПРОМЯНАТА НЕ Е ТРУДНА РАБОТА, НО ЕДВА ЛИ В ИНТЕРНЕТ ЩЕ ПРАВЯТ ТАКАВА ПРОСТОТИЯ, И ДА СИ ЗАГУБЯТ ОГРОМНИТЕ ПЕЧАЛБИТЕ. ПИСАЛ СЪМ ЗА КОМПЮТЪРЕН ОСЦИЛОСКОП, ТОВА Е ПРОГРАМА, ИНСТАЛИРАТЕ Я, И С НЕЯ МОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ! ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН!

    ОтговорИзтриване
  4. За лечебните честоти знаех отдавна. Само не знаех как да тествам е ли е на тази честота или не.

    ОтговорИзтриване
  5. Николай ,благодаря ти , че насочи вниманието ми към тази тема . Вълшебно е да слушаш Моцарт , Бетовен , Вивалди и т. н. в интонация 432 hz .Кой мизерник узакони това зло на човечеството ? Вече има камерен оркестър в България ,който свири оригинално в строй 432 hz , а не дигитално променено --432hz orchestra .com

    ОтговорИзтриване