сряда, 27 януари 2016 г.

СИНИЯТ ЛЪЧ /BLUE BEAM/ - КАКВО Е ТОВА?!


Проект на НАСА "Blue Beam" e основна част от план за завземане на планетата. "Ние имаме световно правителство независимо дали ви харесва или не. Единственият въпрос е дали едно правителство ще вземе власта с завоевание или съгласие "- Пол Варбург, член на Съвета по международни отношения (CFR), направи съобщението в сената на САЩ през февруари 1950 година. "Ние сме в зората на глобалната промяна. Нуждаем се от добре управлявана сериозна криза и на нациите ще бъде наложен новият световен ред "- каза през септември 1994 г., Дейвид Рокфелер, почетен председател на Съвета по международни отношения (CFR), почетен председател на Трилатералната комисия, Bilderberger.
През 1994 г., независим журналист Серж Монаст представени в Квебек център Free Press, един документ, който той нарича Blue Beam - проект на НАСА. В този доклад, Серж каза за съществуването на заговор, подкрепен от НАСА и американското правителство като цяло, чиято цел е - да въведат в заблуждение обществото, че да повярва в това което ще се появи на небето и на знаците върху него - " чудесата " като доказателство, подкопавайки собственитеим религиозни убеждения, или липсата на такава, за да бъдат в състояние да наложат новата религия на епохата "Ню Ейдж". Същата тази, която ще бъде необходима, за да бъде в състояние да обяви Месията и за установяването на Новия Световен Ред. Малко след това, Серж и друг журналист, който му помогна в работата си по доклада, техните семейства започват да получават заплахи, и са били преследвани от държавата. И доста бързо умира при доста странни обстоятелства. Монаст твърди, че крайната цел на проекта "Син лъч" - организацията на гигантската измама на хората от планета ни, която ще симулира холографски проекция на идването на Исус и ще се използват нискочестотни вълни за контрол на ума. Всичко това е част от план за изграждане на новата сатанинска религия "Ню Ейдж" на Новия вят. Монаст твърди, че има неоспорими доказателствасва за твърденията си. Както и документите, които той е получил от лице, участващо в проекта. Монаст умира също при подозрителни обстоятелства. Още през 1994 г., каза той в интервю, че той е многократно заплашван от министър-председателя на Канада и представители на Ватикана. Например Серж, който никога не е страдал от сърдечни проблеми, се прибира в къщи, той е получил сърдечен удар, от който умиря. скоро след това е бил убит друг журналист, който помагал на Серж. По време на разследването беше установено, че журналистът също е бил убит след сърдечен удар ... "тероризма", сега на мода ....


Първият филм е на руски!



„Тероризма” сега е на мода:



Проект на НАСА за създаване на нова световна религия чрез използването на съвременни технологии за манипулиране на човешкото съзнание и реакции от разстояние. Приятно гледане!



Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар