петък, 29 януари 2016 г.

СКРИТИТЕ ТАЙНИ ЗА ЛУНАТА ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ


Странно явление, но в случая с това видео се оказва, че Луната е пред облаците, а не обратното. Неясно защо сега Луната се е появила Пред облаците. Какво е това? Я вижте видеото:



Ще ви добавя, че скоро немски учени които непрекъснато са следели с телескоп и снимали и то нон-стоп Луната  откриха, че това е холограма,  поради появилите се бъгове на холограмата. (филма може а видите тук: ЦЪК!), а зад нея има небесно тяло, но не е това което виждаме!  Не е възможно кратерите да имат връх в средата! Никой кратер от метеорити, както на Земята, така и на спътниците на останалите големи газови планети,  както и на Меркурий не са такива. Тези, явно доста по-умни от нас „същества” леко са ни подценили. Това се знае отдавна. Не напразно изведнъж спряха експедициите до Луната , а основателят на НАСА, германецът,  конструктора на ракетите ФАУ,  Вернер фон Браун (който впоследствие работи в САЩ),  а после и тези на НАСА  каза малко преди смъртта си -  "Разбрахме, че там не е за нас, но на този етап нямам право да Ви кажа защо".
А Кадрите с кацането на Луната са подправени, за да се скрие какво е имало на Луната. Ето ви и филма с тях:



Търсенето на вода на Луната се увенча с успех. Разбира се, Луната – не е воден свят, но все пак … 



Мисията „grail” (gravity recovery and interior laboratory) на стойност $ 496 милиона стартира през септември 2011 г., когато две еднакви сонди, с големина на перална машина се отправиха към  Луната.
Сондите се движат на една и съща орбита на 55 км над Луната, една след друга и с висока точност: до няколко десети от микрона – измервайки  разстоянието между тях, улавят  промените, свързани с гравитационни аномалии.
В резултат на това учените получиха безпрецедентно точна карта на гравитационното поле на Луната, с която се надяват да изяснят в детайлите на вътрешната структура на естествения спътник на земята, а също така и да проверят някои хипотези около раждането и еволюцията на Луната.
Резултати от анализа на гравитационната карта  показват, че лунната кора е с  много по-малка плътност, отколкото се смяташе досега, и може да съдържа множество кухини.
Космическата агенция на САЩ  НАСА съобщи, че двете сонди, изучавали една година гравитационното поле и вътрешната структура на Луната в проекта GRАIL, са излезли от лунната орбита след команда от инженерния екип, и са паднали на повърхността на спътника. „Ebb“ и „Flow“, както е било планирано, са паднали в кратера на Луната Голдсмит.
Специалистите са разбили сондите на северния полюс на Луната, за да изключат дори и най-малката възможност за тяхното падане в места с „историческа“ стойност „, като например в района на кацане на „Аполо“. Мястото на падане на сондите е наречено в чест на астронавта на НАСА Сали Райд, която почина през юли по миналата година. През 1983 г. тя стана първата американка летяла в космоса.  През последните години от живота си Райд, по-специално, се занимаваше с изследването на Луната.
Повечето от данните, събрани от сондата предстои да бъдат анализирани, но ръководителите на мисията заявиха, че тя е била успешна. „Постигнахме всичко, на което можеше да се надяваме. Признавам, че не очаквах, че този проект ще бъде толкова успешен” - каза ръководителят на научната мисия от Масачузетския технологичен институт, Мария Зубер.
Ето ви и филма:



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар