четвъртък, 23 юли 2015 г.

ОКАЗА СЕ, ЧЕ ЛУНАТА Е ХОЛОГРАМА!!!


НАЙ - ПОСЛЕ  ИЗТЪРВАХА ИСТИНАТА!!!!
Това видео е направено в  Германия и е снимано в продължение на четири дни  от 07 юли  2014 г. Ясно се вижда как  лунната повърхност „пробягват вълни“, сякаш някой актуализира картината.
Колкото и  налудничаво да звучи, но точно такива явления са забелязвани неведнъж, когато се снима с различни камери и телескопи. Всеки, който има видео камера с добро увеличение, може да види  същото нещо.
Как може да се обясни това? Има няколко възможни обяснения, и те няма да се харесат  привържениците на конвенционалната картина на света.
1. Никаква Луна в орбита около Земята няма, а само една плоска проекция (холограма) създава облика на нейното  присъствие. А проекцията е  доста примитивна технически, ако се съди по  факта, че създателите и  са били принудени да създадат  плоска проекция и заради това Луната е  обърната с една страна към нас. Това  просто е спестяване на ресурси за поддържане на видимата част на Луната.
2. В  орбитата около Земята наистина присъства обект, чиито размери съответстват на видимата от Земята „Луна“, но в действителност това, което виждате, е само холограма – маскировка на истинската повърхност на обекта. Това между другото обяснява защо никой не лети на „Луната“. Мисля, че всички държави, които са изпратили своите апарати на „Луната“, са наясно, че под прикритието на това, което виждаме от Земята, там има съвсем друго нещо.
В полза на тези версии говорят и фактите, които дълго време предизвикват поразяват със своята нелогичност:
- Защо човечеството изпраща апарати  в дълбокия космос, но напълно игнорира най-близката планета до нас.
- Защо всички снимки на Луната са с такова отвратително качество?!
- Защо астрономите с модерни телескопи не могат да направят снимки на лунната повърхност с качество, сравнимо с това на снимките от Марс или от земните сателити.
Защо летящите в околоземна орбита сателити са в състояние да направят снимка, на която може да се види номер на кола, а лунните спътници снимат в такава резолюция, която дори не си струва да се коментира?


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

7 коментара:

 1. Това видео го бях виждала и преди, но въпросите ти ме карат да се запитам много силно разни други неща, от сорта на - защо няма нито една свестна и истинска снимка на Земята, а само сглобки (от около 70 снимки например), на всичкото отгоре "подобрени" с изкуствено излъскани граници на кълбото, което изобщо не мисля че е толкова ясно очертано, да не говорим за изкуствено преувеличените цветове и че единствените публикувани снимки датират от преди десетки години... А иначе уж ходят до Марс...

  ОтговорИзтриване
 2. Отдавна въпреки Хъбъл и снимката на :звездния град" не пускат нито една свястна снимка на Луната, че и на Земята. Криенето продължава до колкото може.....

  ОтговорИзтриване
 3. ИМА КАКВО ДА СЕ КРИЕ - И ТОВА, ЧЕ ЗЕМЯТА Е КУХА ,И ТОВА, ЧЕ ЛУНАТА СИ Е ИЗКУСТВЕННА. ИНАЧЕ НЯМА ДА ВЛАДЕЯТ ПОЗНАНИЕТО И ОСНОВНАТА ПРОСТОТИЯ - ПАРИТЕ, А ТЕ СА СВИКНАЛИ ДА БЪДАТ "БОГОИЗБРАНИ". ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СЕ ДА СЕ ЧУСТВАТ КАТО НАС - КАКВИТО СА В СЪЩНОСТ?! НЯМА ЕКСТРИ, НЯМА ЛУКС, НЕЩО КАТО НАШИТЕ ДЕПУГАТИ....

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И това че никой не е стъпвал горе, и че тия на които викаме НЛО, изобщо не са неидентифицирани и че малките и големи човеци отдавна щъкат по земята, че и под нея...дай и ние да си направим секта и да си измислим какво да скрием, ей така, за лукс :) после може и нови пари да си разпечатаме, с тайни символи... кеф, а?! ;)

   Изтриване
  2. НА ЛУНАТА ХОРА НЕ СА КАЦАЛИ. СПУСКАЕМИ АПАРАТИ И ДВАТА ЛУНОХОДА . ДА! ВИЖДАТ СЕ И СЕГА. КАК ТАКА ИЗВЕДНЪЖ СПРЯХА ДА ГОВОРЯТ ЗА ЛУНАТА А СЕ ЗАСИЛИХА ЧАК ДО ПЛУТОН?! И МА СПОРАЗУМЕНИЕ С АЙЗЕНХАУЕР ЗА ПРЕДОСТАВЯНА НА ГЕХНОЛОГИЙ. ТОВА Е СТАНАЛАТА ИЗВЕСТНА ВЕЧЕ СРЕЩА В РОЗУЕЛ. ИМА ГО И В БЛОГА....

   Изтриване
 4. Как така, то много ясно се виждат тези вълни, направо си е така.

  ОтговорИзтриване
 5. А това с Мона Лиза и кораба на Луната от къде е?

  ОтговорИзтриване