четвъртък, 2 юли 2015 г.

ВДЛЪБНАТИТЕ ОГЛЕДАЛА СГЪСТЯВАТ ПОТОКА НА ВРЕМЕТО -ТРЕТА ЧАСТ

В университета Виадрина във Франкфурт на Одер създадоха "ясновидска кабина". Уредът е дело на една дисертационна работа в отдела за транскултурна научна медицина. С помощта на новото съоръжение, авторът на разработката - берлинският студент Петър С. , заедно с един ортопед, са провели първият експеримент по ясновидство. За целта било построено т.нар. "Огледало на Козирев", ЗА КОЕТО СЪМ ВИ ПИСАЛ В БЛОГА ДАЖЕ И ТОЗИ МЕСЕЦ. То е във вид на една обшита с алуминий тръба, която има 90,6 сантиметров диаметър. Вътре в нея влизат хора. Установено било, че всеки, който престои в тръбата поне десет минути, започва да изпитва невероятни чувства и ...да прочита посланията на бъдещето. 
Някои веднага биха си казали: не ни занимавайте с щуротии и измишльотини! Ала темата за времето, считано за четвъртото измерение на материалния ни свят, никак не е за пренебрегване. Точно така са го схващали и предците ни, казали: "Ние сме във времето и времето е в нас". (Казвал го е и Васил Левски.)

Казано другояче, промяната на свойствата на веществото протича не само заради хода на времето, но е резултат от въздействието на самото време върху него.  Да вземем например Луната. Още древните хора са установили, че във втората половина на всяко лунно затъмнение плътността на времето се увеличава. Какво е "плътност" на времето? Четете и тук - ЦЪК! – за нея се съди по степента на активност на времето. Тя не е равномерна в пространството и зависи от мястото, където протичат процесите. Следователно едни процеси отслабват плътността на времето, при което го поглъщат, други пък увеличават неговата плътност или излъчват време. Така веществото може да служи като детектор, който да засича промените в плътността на времето.

Руският физик, академик Козирев, построил по този повод първият детектор, известен като "огледалото на Козирев". С негова помощ се изследва действието на времето върху нас.  Доказано е, че именно времето носи информация за събитията в дадена система, която може да се предава и на друга система.

Протичащите вътрешни процеси в звездите например са свързани с излъчване на време. Слънцето също произвежда електромагнитна енергия, при което излъчва и време, което е от първостепенно значение за живота на цялата биосфера. 
Академик Николай Козирев създава невероятния си уред не само за изследване, но и за промяна на хода на времето, на базата на знанията на древните хора, че вдлъбнатите или изпъкнали огледала имат уникалната способност „да разтягат” или „да свиват” времето. 

Откровение за това преди 2000 години, на остров Патмос, получил и Йоан Богослов.

Известни са и времевите мистерии, свързани с действието на каменните огледала на Тибет. Във вдлъбната им страна времето рязко се свива, заради което попадналите във фокуса им случайни алпинисти се чувствали като телепортирани с "машина на времето далеч в своето минало или там, за където нищо не знаели, сиреч в други измерения. В Тибет имало почти 2 километрова планина с наредени едно до друго каменни огледала.  Попадналите сред известната като "планината Кайлас", считана за свещенна, заблудени алпинисти или случайни странстващи, се чувствали като сред огледалата като Алиса в страната на чудесата. А някой от тях дотолкова изперквали, че до края на живота си не можели да си влезнат в измерението и ги считали за луди. 10 минути престой в огледалния свят отваря „третото око”, тоест епифизата и ни среща с „извънземни".

Известна е историята на четирима руски алпинисти, които пренебрегнали съветите на тибетските лами и храбро се изкачили на една огледална планина, считана за свещена, подобно на планината Кайлас. Година след експедицията алпинистите се състарили, като да са минали десетки години, и умрели! От "старост". Четиримата станали жертва на действието на вдлъбнатата страна на каменните огледала, която рязко компресирала времето.

През 90-те години в тогавашния Съветски съюз били проведени засекретени експерименти в построените огледала на Козирев. Тези които са били в огледалната установка споделят, че получават световъртеж, страхове, че се пренасяли в своето детство и... дори още по-назад във времето. Повечето, буквално потопени в енергията, наричана време, получавали ясновидска дарба.

При това огледалата на Козирев не надвишавали височина 2-3 метра. За разлика от пирамидите в Египет, които не случайно били някога облечени със светещи на слънцето плочи, т.е. с огледални повърхности. Явно предците ни са знаели как да си служат с тази уникална енергия на времето. 

Знаменитият ясновидец и пророк на миналия век Едгар Кейси твърдял, че бил съзрял на океанското дъно, в района на Бермудския триъгълник, гигантско огледало. Според Кейси огледалото можело да изкривява времевото пространство, заради което в него безследно изчезвали кораби и самолети.
Някой учени допускат, че цялото човечество е подложено на въздействието на голямото пространствено огледало - нашето небе! От тук други заключават, че хората не следва рязко да остаряват, след като като небето действало като обратно на вдлъбнатото огледало - „Убивало лошото време”. В противен случай ни заплашвала гибел заради собствената ни агресия и бездуховност. 

Затова древните хора, както и академик Козирев и днешните му последователи, стигнали до извода, че е необходимо времето „да се свива” от време на време. 

И когато това става, струва ни се, че времето ни просто лети...

В уреда на германския студент от университета Виадринана, 70,4 на сто от влезлите в него желаещи съобщавали, че за десет минути престой в огледалната тръба, наблюдавали извънземни същества. 80,3 на сто от хората, влизащите в тръбата, са имали желанието за срещи с третия вид. 
Ръководителят на кандидатската дисертация на студента Петер, проф д-р Харалд Валач, бил много удивен от резултатите от експеримента. Напук на появилите се в интернета блогери-хакери, съскащи срещу университета Виадрина, който се бил превърнал в люпилня на вещици и магьосници от рода на Хари Потър. 

Сега властите в областта Брандербург ще гледат под лупа цялата история около огледалото на Козирев и интерпретацията му от дисертанта Стефан. Научни експерти от различни специалности, включително и професор по астрология, ще се дават оценка за дозата на научност и на хари-потърщина в разработката и уреда на бъдещия кандидат на науките. 
Ако не се докаже научността на цялата тази история, университет Виадрина можел да загуби правата си да бълва научни кадри, пише швейцарският сайт Блик.

В отговор на съмненията на всеки експерт, Виадрина го кани на 10-минутен престой в тръбата. Да видим дали въпросният няма в нея да се срещне с картинка от собственото си бъдеще...

 P.S. ВСИЧКО ТОВА СИ ПОЗВОЛИХ ДА  НАПИША ЗА ЕДИН И САМО ЕДИН ЧОВЕК, И ТОЙ ЗНАЕ КОЙ Е!  НО МИСЛЯ, ЧЕ И НА ВСИЧКИ ВАС ЩЕ ВИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ДА НАУЧИТЕ НЕЩА, КОИТО ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ВИ КАЖАТ!


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар