четвъртък, 2 юли 2015 г.

# ПЕЧАТЪТ НА БОГОВЕТЕ – КАЙЛАС #


ПРИЧИНАТА ДА ВИ ПУСНА ОТНОВО ЗА КАЙЛАС, Е КОМЕНТАР НА ЗОЯ ПЕТКОВА . АМИ ДА ПОЧВАМЕ!

До този момент нито един човек или група от хора не са успели да се качат на върха Кайлас, възпрепятствани от меко казано най– разнообразни „странни” явления и препятствия. Кайлас спира, и променя съзнанието на всеки който се е опитал да се доближи до него и буквално го изхвърля. А на този който успее да се доближи малко повече от „разрешеното”, се появяват язви и рани, които дълго не зарастват или просто умира.
„Никой от смъртните не смее да изкачи планината, която се обитава от боговете, и този който види лика на бога е длъжен да умре” – така е записано в моноскриптите. При това тук няма никаква измерима радиация.
Тази планина се счита за свещена от много хилядолетия и от много народи. От Кайлас се излъчват светлини в различен цвят и то през нощта, но те приемат свастико образни форми, които съществуват в много народи! Там се ускорява протичането на времето, което ни подсказва, че то не е еднопосочна и постоянна величина. Променя се мисленето на хората и се променя тяхната карма! Съществува непреодолима невидима преграда, която не може да бъде преодоляна нито от човек, нито от техника! Излъчва се мощно електромагнитно поле! Това беше въведението от мен, а другите неща ги вижте и чуйте сами, докато все още ги има и можете!





Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар