понеделник, 15 март 2010 г.

Гамизов - опит за държавен преврат?

От изтеклия доклад на Драшков става ясно, че кръгът Гамизов, масона Сертов и Алексей Петров от ДАНС с помощта на чужди мултинационални корпорации са се подготвяли да преминат от думи към дела. Помакът Петров в тъмните дебри на мракобесното ДАНС заплашвал журналиста от "Уикенд" Димитър Златков с изкормване на жена му. Заплахи с отвличане в багажник са отправяни и към главната редакторка на в-к "24 часа" Венелина Гочева.


Подбрано от медиите;
Българският народ боледува от същноста си и трябва без съпротива да се съгласи да бъде изличен от лицето на земята - за негово собствено добро. Изчезването на българите - твърди Гамизов във в. "Монитор" от 23 август 2007 г. - е неизбежно и нужно за доброто на целия свят, защото българската същност е патогенна и опасна. А ислямизацията на България била здравословен процес, защото мюсюлманската общност е жизнена, също като ромската.
Монитор
Беше изготвен план за действие. Бяха изготвени профили на хората, които трябва да участват в него. Звеното порасна от 50 на 100 души според плана.Беше подготвена обучителната им програма, както и мястото, където ще бъдат обучавани. Точно когато приключихме предварителната фаза в подготовката на проекта, в дълбока поверителност, между другото, Петко Сертов се огъна, уплаши се ужасно много.
24 часа
Интервю с бившия директор на НСС и зам-председател в ДАНС;
Има колега бит - физически! - в сградата на ДАНС, в личния му кабинет на директор на дирекция заради подозрение, че е участвал в писането на справката. Физически бит в пълния смисъл на думата - от друг служител на ДАНС. Това е истината. Онова, в което ДАНС бе превърната за една година, граничи с безумие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар