сряда, 10 март 2010 г.

Отзиви от долната статия

В България от 1944г. насам не е имало демокрация и няма да има.



Социолог Четвъртък, 28 Януари 2010, 22:34:08


Авторът е абсолютно прав. Райчев е известна фигура от процеса на манипулацията на нацията. Но как да бъде оборен, като е в комбина с президента и рекламния олигарх Красимир Гергов и други подобни, които му осигуряват изяви в най-големите телевизии и вестници. Трябва да бъдат озаптени, Първанов и Гергов първо, след което ще се спукат и балоните Райчев и Кънчо Стойчев.


Петък, 29 Януари 2010, 11:03:51


КОЙ КРАЛ КРАЛ ПРЕХОДА ПРИКЛЮЧИ-Андрей Райчев.


В България не е имало и никога няма да има преход, а за промяна е късно, остава българите да се изнасят от тука! Младите не схващатат това което се случва!


www.newethic.eu Петък, 29 Януари 2010, 14:00:07


Тероризмът е непримирим враг на статуквото, защото единствено той оспорва неговата власт. Светът на статуса все още няма друг опонент, освен Нова Етика.


12 Петък, 29 Януари 2010, 19:54:32


Адмирации за статията ! Така може да пише само СВОБОДЕН човек - доказателство, че комунистите не можаха и не успяха да унищожат всичко, което не им беше по гайдата! А шутове като Райчев винаги е имало! Този нискочел плебей легитимира действията на прехода-без такива като него, да лъжат и мажат, нямаше да се получи така сполучливо.


С.Й. Събота, 30 Януари 2010, 12:19:34


Поздравления за г-н Бояджиев! Един от малкото хора който не се превърнаха на "политически" ветропоказатели. Запознах се с г-н Бояджиев преди около 10 години. Аз от ляво, той от дясно водехме разговори за настоящето и бъдещето на страната ни. Страшното бе, че имахме почти 100% припокритие както на оценки за "творците" на българската драма така и виждания за бъдещето. Моята ограниченост до известна степен ни отчужди за което искрено съжалявам.


Потърпевш Събота, 30 Януари 2010, 17:00:25


Възмездие ще има. Нито минутка спокоен сън за тези разбойници!!!


Браво! Неделя, 31 Януари 2010, 08:49:38


Четях и не вярвах на очите си, че българин пише така отчетливо ясно и безпощадно за циониста и престъпника Райчев, станал нарицателно за мега лъжи и демагогия. И излязох права, защото П.Бояджиев диша демократичен въздух във Франция, а не тук. БРАВО НА АВТОРА и срам за нас, че търпим такива кънчо райчевци, които за съжаление не са никак малко.


Неделя, 31 Януари 2010, 17:12:28


Най-големият РИЦАР е Жельо Желев. Той заблуди толкова хора, излъга цял един народ за демокрация, честни избори , а той просто беше една кукла на конци. Повръща ми се от него! Пигмей със зинала паст за власт, пари и слава. Жалко чучело, до къде докара България? След години ще се разследва явлението Ж. Желев: най - лъжливият президент на България. Първи лъжльо на рицарската маса. Щафета подеха достойно след него и П.Стоянов-брат на Емил Стоянов и настоящия Гоце.


Made in BG Неделя, 31 Януари 2010, 23:37:04


Добре казано, но тук се споменават само познати имена. Къде са тези на режисьорите и сценаристите и дали ще ги научим някога.Тези горе са само изпълнители и марионетки в нечии ръце. Ако господин Бояджиев напише и техните имена то шапка му свалям, но едва ли това ще се случи, а тези "сладури" още доста години ще ни разиграват театър, като само сменят актьорите.

Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар