неделя, 18 юли 2010 г.

ЧЕТИРИМАТА, КОМИТЕТ 300 И БЪЛГАРИЯ - ЧАСТ 2


Почти всички поделения на комитета представляват държавни институции, които обаче се отчитат единствено пред него. Де факто те са държава в държавата. Така например истинска информация за дейността и плановете на ЦРУ и Мосад не притежават дори президентите на тези държави. Самия шеф на ЦРУ е бушон, който винаги може да изгори при разкриване на дезинформацията, която той представя на президента на САЩ, а и самият той не знае дали тази информация е достоверна или не.


От известно време се обработва общественото мнение за подготвяни "санкции" и срещу Иран и по-специално срещу развитието на ядрените му технологии.
България също притежава атомна централа, но тук Комитета си има свои лакеи, на които са поставени други задачи- да разпродаде българската земя и да ликвидира държавата (в България обработваемата земя е 40% при средна продажна цена 0.20 лв/кв.м, докато в останалите европейски страни този процент е около 10%, при средна цена 5евро/кв.м.). Към края на 2006г. чуждестранни фирми и организации са изкупили български имоти на стойност над 1.1 милиарда лева, като 1/3 от земята ни е вече в чужди ръце.
Много учени и лидери са виждали в един нов ред условие за оцеляването на нашата планета. Но една групировка- съвсем различни хора - от дълго време заляга да скалъпи нов световен ред за своите лични интереси. Най-големият повик за глобализъм е по отношение на икономиката. Всички крупни банкери (от Ротшилд и Рокфелер до Пол Уолфовиц ) непрекъснато говорят за необходимостта от глобална икономика.
Някои от световните лидери, поддръжници на "Нов световен ред", вече започнаха да говорят за постановките, които трябвало да залегнат в бъдещата му платформа- да изчезнат от мисленето, от паметта на хората индивидуализма, лоялността към фамилните традиции, националния патриотизъм и религиозните догми. Че прекалено дълго сме поглъщали отровните принципи на нашите родители, учители, политици и църкви, чиято единствена цел била да ни контролират. И не споменават, че днешната образователна система, пресата и голяма част от църквите са под техен контрол. Според тях Нов ред на Земята означавало единна глобална организация, което щяло да рече световен мир. Звучи прекалено хубаво, за да бъде истина.

Организацията на обединените нации, която бе създадена за да пази мира в света обяви война на Ирак и подчинените й армии избиха над 200 000 невинни и беззащитни граждани на страната. А последната война срещу Ирак, водена и без съгласието на ООН постигна единствено смяна режима на Саддам Хюсеин, като положението на иракския народ се влоши още повече. 300 000 загинали, над 3 трилиона долара загуби.
Използването на бомби с обеднен уран във войните на Балканите и в Ирак засегна преди всичко най-беззащитните- децата. Снимките тук от тези последствия са само за хора със здрави нерви.


Хартата на ООН беше написана от двама комунистически шпиони- роденият в Русия ционист Лео Паволски и Алжер Хис- началник на отдела за специални и политически въпроси в американското Външно министерство , като много от членовете на тази харта съвпадат със и са копие на Съветската конституция.


Всички главни органи и отдели в тази организация- Съвет за сигурност, Международен валутен фонд, ЮНЕСКО, Международен съд са под управлението на хората, които създадоха тази организация- Комитетът за чуждестранни връзки (CFR). Всички страни- членки на тази организация трябва да служат единствено на "избраното и назначено управление", т.е. представителя на България няма право да защити интересите на държавата България, а да служи единствено на групата отбрали се хора. "След дълго проучване се убедихме, че световният ционизъм, подхранван от неограничените богатства на Нюйоркската парична сила, е най-силната от всички потиснически действащи групи в областта на международните дела. Те изиграха решаваща роля чрез финансирането на болшевишката революция. Те използваха Рузвелт като своя марионетка, за да докарат тази революция в сърцето на Европа.

Николай Николов

Следва.......

2 коментара:

  1. Ужас, учиш, трудиш се, бориш се и си мислиш, че постигаш нещо и променяш света за добро и в един миг някой от тези" богове" настъпва и смазва всичко. Много отчайващо.

    ОтговорИзтриване
  2. Да, така е. Но и не е съвсем. "Речка движется и не движется"... А кой иска да ни докара до отчаяние? А кой иска да вярваме, че всичко е предопределено и нищо не зависи от нас? Как така толкова забранени теми, като тази достигат до обикновените "простосмъртни"?... А кой е над 300 -те? А кой над 12-те? А кой- над Единствения, когото контролира сам Сатаната? По-важно е друго - кой сме ние? Все още свободните. В този смисъл ние сме над всички световни конспирации. Когато искаш да скриеш нещо, просто го оставяш на най-видното място...

    ОтговорИзтриване