сряда, 10 ноември 2010 г.

ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СПОДЕЛЯ СЪС ВАС НЕЩО КОЕТО ЗНАЯ ЗА НИБИРУ!




НИБИРУ Е КОСМИЧЕСКИ КОРАБ – НАДЗИРАТЕЛ

Планетата НИБИРУ представлява космически кораб-планета, която е доста по - голяма от ЗЕМЯТА. Този кораб е определен от „Космоса” като контрольор и инспектор на планетата на която живеем. Трябва да се каже, че Земята винаги е предизвиквала особен интерес понеже е възможна опасност за „Космоса”. Още от времето на Сириус, Вега и разбитата планета Фаетон, в „Космоса” са се обезпокоили от енергетиката на Земята, и затова постоянно подържали нейния енергиен баланс. За тази цел е бил създаден космически кораб – надзирател, който на външен вид прилича на планета.
В сегашно време, НИБИРУ за трети и последен път се приближава към ЗЕМЯТА!
Първите две стълкновения напомомняли само стиковка и не са протекли особени катаклизми, изключвайки обилните метеоритни дъждове. Но този път „планетата – кораб” идва със закъснение и с определенаи загуби на вазможност... На кораба има прибори, фиксиращи позитивната и агресивната енергия на Земята.
Корабът е построен не за унищожаване, а за контрол и оправяне на грешките в обекта, ако енергетиката на поверения му обект застрашава безопасността на "Космоса".
За съжаление нашето многолетно „Зловещо” използване на земните ядра за целите на забогатяването, достатъчно дългото духовно развитие, неприветливото отношение един към друг, войните, „Цивилизация на всяка цена”, са довели до натрупване на ред агресивни енергетични субстанции. „Корабът – планета” фиксира енергийните нарушения и се стреми към тяхното унищожаване. Уверен съм, че учените и спецслужбите на много страни са разработили план за спасение на нашата планета. Несъмнено, са създадени и прибори, намаляващи агресивната енергия на Земята.
Но хайде да предположим, че „кораба – планета” - „Нибиру”, разполага с средства с огромен спрямо нашите познания, свръх силен енергетичен потенциал. Тогава е в човешките възможности да се измени нещо, благодарение на това, че той контролира най - основно нашата жизнена енергия. Ние имаме все още възможност да заобичаме планетата си, да престанем да я насилваме, изземайки от нея всичко което е възможно.


Ние можем още сега по - често да се усмихваме, и да бъдем по - снизходителни , търпими и толеранти един към друг / ако сте забелязали всички развити страни се стремят да ни вкарат и то успешно в другата посока /… В крайна сметка, ако някой ни дразни, това е просто отражение на нашата част на психиката, която ние не искаме да признаем.
Древните Атланти са имали молитва: „О Вселенски Баща и Майка , моля ви да ми помогнете да обичам себе си, така както аз наистина желая, и както признавам себе си, то да призная и своя брат и да изпълня вашата воля за любов..." Основната заповед на Библията също гласи:"Да възлюбиш...

Планета Нибиру – планетата Земя
Ще стане стиковка или стълкновение?
Тук има голяма разлика. И още е в нашите възможности да предотвратим стълкновението и да го превърнем в стиковане.
Жреците на Атлантида се опитвали по пътя на информацията си от съновидения, да предупредят хората да изменят своите ценности. Уви, всички останали глухи и неми. Нибиру - не е плод на някакво въображение и не е приказка. Това е научно доказан космически обект. Какъв е може даже и да не разберем. Ще бъде ли той обект за урок на всички нас или ще стане катастрофа, зависи също и от нас!
Любовта към всичко живо, ето това може да ни спаси от всички източници на злото!


Николай Николов

8 коментара:

  1. ,,Любовта към всичко живо, ето това може да ни спаси от всички източници на злото!,,

    ДА СЕ РАЗПРОСТРАНИ МАКСИМАЛНО !!!!!!!!!!!.............

    ОтговорИзтриване
  2. Мисля, че благородния стремеж на автора към доброто и тайните на космоса може да са допринесли за известно подхлъзване.Чрез Учителя до нас достигна информация (преразказвам),че някога човечеството е стояло много високо имали сме 12 сетива,клетките се регенерирали и сме живяли толкова дълго колкото сме искали.Но в епохите слънчевата система навлиза в т.н. тринайста космическа сфера където вземат надмощие нейните представители, а именно еволюирали хищнци влечуги ,които са били допуснати до големи тайни на мирозданието но са "паднали" и се опитват да пресъздадат своя "рай" в колонизирани от тях светове.Техен известен адепт успява да ни "приспи" и в такова състояние ние постепенно сме загубили нивото си и сме превърнати в удобни роби.В разразилата се космична война между бялата и черната ложи, въпросната планета кораб е разрушила перлата на слънчевата система Фаетон, а също (друг източник) и част от луните ни и са поставили Земята в състояние удобно за изсмукване на енергиите и. Понастоящем слънчевата система излиза от тринайстата сфера и навлиза в пределите където са силни предишните ни наставници-силите на светлината. Т.е. сега отново тече война (galacticchannelings.com). Част от човеците от земята са привлечени от "черничките" и очакват снетърпение поредното приближаване на Нибиру.Става дума и за известното по-рано западно теософско общество, контролирано от "Интелиджън сървис".В същност сегашният център на колонизацията е Великобритания. Повечето хора смятат, че от там идват очарователните високи технологии, но всъщност те са ги задържали блокирайки над 5000 патента за управляемо гравитационно летене, свободни енергийни източници,информатика, лечение и какво ли още не... Освен това са купили всички медии и са ги поставили на военна основа.Затова сега ще преживееме перипетиите на едно освобождение.

    ОтговорИзтриване
  3. Глупаци такива, това се нарича илюминати, и заради тях в момента мислите така а не трябва!

    ОтговорИзтриване
  4. ТОВА Е ПРЕВОД ОТ САЙТА НА НАСА. АКО ТЕ СА ГЛУПАЦИ, ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ И АЗ СЪМ ТАКЪВ. ВСЕ ПАК ВИ БЛОГОДАРЯ ЗА КОМПЛИМЕНТА! ДНЕС РАБОТИХ ДО 16 ЧАСА ПО ВИДИОНАБЛЮДЕИЕ ЗА 30 ЛЕВА ТАКА,ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ДОПУСАМ И ГРЕШКИ. ВСЕ ПАК ОТНОВО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ИНТЕРЕСА, ЗАЩОТО ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ! ЖИВШИ И ДДРАВИ И УСПЕХ ОТ МЕН!

    ОтговорИзтриване
  5. 4 януари 2014 е ! Нибиру не дойде на 21 12 2012

    ОтговорИзтриване
  6. СИГУРЕН ЛИ СТЕ?! ОТ КЪДЕ ВИ Е ИНФОРМАЦИЯТА, И КОЙ ЩЕ ВИ Я ДАДЕ?!

    ОтговорИзтриване