вторник, 30 ноември 2010 г.

Да научим нещо за Ватикана, докато още я има



Никой друг папа не е пътешествал по света толкова колкото Папа Йоан Павел Втори. За цялото време на своето управление той е посетил 117 страни. Той е бил известен като „най любимия и почитан, народен папа”. На 2 Април 2005 година той почина на 84 годишна възраст. Това беше най - голямото и най - нашироко предаване по медиите погребение за цялата история на папството.

Беше ли това края на Папа Йоан Павел Втори ? Не съвсем…
Последната книга на библията – Откровение – предсказва за последните събития от историята на нашия свят…
„Блажен е четящият и слушащият словото на пророчеството и съблюдаващия написаното в него: ВЕЧЕ ВРЕМЕТО НАБЛИЖАВА.” - Откровение 1:3
„ откровение на Исус Христос, което Бог му е дал, за да покаже на Своите раби, какво предстои да се случи скоро. И Той е изпратил това чрез един Ангела Своя раб своя Йоан.” - Откровение 1:1.
ВАЖНО! Обърнете внимание, нататък пророчеството започва да се разкрива…
Една забележка за пророческите символи:
- Жена = Църква
- Блудница = порочна църква
– Вода = Хора, Народи
„И дойде един от седемте Ангели…и, говорейки с мен, ми каза: ела, аз ще ти покажа съда над великата БЛУДНИЦА, седяща на ВОДАТА над всички…” и поведе моя дух в пустинята: и аз видях ЖЕНА, седяща на ЗВЯР, с име Богохулно, със седем глави и десет рога.” - Откровение 17:1-3.
Ето в превод тази част: Порочната Църква, която влияе на много хора и има богохулствени имена. – Що за Църква е това?
Част 1:
„И жената /Църквата/ беше облечена с наметало в пурпурно и червено,
украсено със злато, скъпоценни камъни и перли.” - Откровение 17:4.
Пункт2:
„ Аз видях, че жената беше напоена с кръвта на светци и кръвта на поклонници на Исус”. - Откровение 17:6.
Милиони хора през вековете са станали жертва на Папската инквизиция.
Какво е било обвинението против тях? – Ерес: четене на Библията.
Пункт 3:
„Има ум, притежаващ мъдрост. Седемте глави са седем планини, на които седи жена.” - Откровение 17:9.
Това е Рим който е разположен на седем хълма!
Хайде да помислим: Коя църква отговаря на тези описания? - Римско-католическата църква? „ Цветът на епископите е пурпурен, а на кардиналите червен , нагръдният кръст трябва да е направен от злато, и украсен със скъпоценни камъни…” Милиони хора са били измъчени и убити от Папската инквизиция. Рим е забележителен и с това, че е построен на седем хълма. Отговорът е: Римско – Католическата Църква. Това означава, че зверовете от Откровение 17 са от Римско – католическата църква.
„ и седем царя, от който пет са паднали, един его има, а другият още не е дошъл, и когато дойде, няма да бъде за дълго.” - Откровение 17:10. Въпрос: Кога Римско – католическата църква е започнала да има царе? Отговор: Когато те са получили царство. Латеранкото споразумение: то е подписано през 1929 година между държавата Италия и Светия Престол. Този документ признава Ватикана за суверена и независима държава. През 11 Февруари 1929 година Римският Папа Пиус Десети става първият господар на Ватикана. Във видението на Йоан било показано времето на управление на Йоан Павел Втори / ” един го има „ /, като пророчески знак, който показва най важния и значителен папа.
„И ЗВЯРА, който беше и който вече го няма, но го ИМА ВЕЧЕ ОСМИЯ, ОТ ЧИСЛОТО НА СЕДЕМТЕ, и той ще загине. Как вие мислите, кой от царете ще бъде избран за ОТЕЦ на лъжите /сатана/ за превъплъщение? Ключа към истината: „Аз видях, че една от неговите глави беше смъртно ранена…”
„…Но тази смъртоносна рана оздравя. И се удивяваше цялата земя, гледайки звяра.” – Откровение 13:3.
Светът обичаше Йоан Павел Втори. Кой освен него най - добре подхожда за превъплъщение за да излъже целия свят.

Ще има продължение.....

Николай Николов

3 коментара:

  1. Прав си но за наша голяма радост там на еден от тях стърчи Альошата, а представи си ако беше Ватикана, а и ние сме източноправославни!® bainiki ®

    ОтговорИзтриване
  2. В Пловдив няма от доста време 7ия хълм - Марково тепе, защото го взривиха комунягите за павета и сега се мъдри стоеж на некакъв МОЛ, тъй че не Альоша пречи, а фактът, е че няма седмо тепе.

    ОтговорИзтриване