петък, 26 ноември 2010 г.

Земята ни е куха! Дали това е факт или наше въображение?



Това са три следващи един след друг клипа, като след всеки трябва да изберете следващата част. Надявам се да научите интересни неща за все още непознатата за нас Земя!

http://www.youtube.com/watch?v=DHFUCfetZCA&feature=related  -  от тук започват клиповете. За всеки случай Ви давам линковете и на друтите въпреки, че няма смисъл!



Приятно гледане!

Николай Николов

4 коментара:

  1. Аз мога да изкарам 1000 измислени факта,че в главите ни няма мозък а леприкони,които ни контролират.Ще повярвате 100% защото ще съм много убедителен.Същото е с теорийте за новия световен ред,илюминати и секти.

    ОтговорИзтриване
  2. НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА ПРИЯТЕЛЮ /КО! АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ СИ ГО ОСЕТИЛ/А ТО СЛЕД ГОДИНА ЩЕ ЗАГОВОРИШ ДРУГО, АКО НЕЩО НЕ СЕ ПРОМЕНИ. Я ВИЖ ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА В БЪГАРИЯ?! АМИ ТЕ СЕ ОБЕЗЛЮДИХА. ХОРАТА ИЗМРЯХА, ИЗБЯГАХА ПО "ВИЛИЧКИ" И СЕЛАТА ИЛИ В ЧУЖБИНА. ПОСЛЕДНИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ МАКАР, ЧЕ И ТАМ ТЕЧЕ СЪЩИЯ ПРОЦЕС, НО ПО-БАВНО. НА ВСИЧКИ НИ СА КУХИ ГЛАВИТЕ НЕ ЗА ДРУГО А ЗА ТОВА, ЧЕ ПОВЯРВАХМЕ НА МОШЕНИЦИТЕ. Я МИ КАЖИ КЪДЕ СА ТЕ СЕГА?! ДА СПОМЕНА САМО ГОРБАЧОВ, СТОЯН ГАНЕВ, ПЕТЪР СТОЯНОВ...ДА УБЕДИТЕЛИН СИ МНОГО И БЕЗ ДА ТЕ ПОЗНАВАМ ЩЕ ТИКАЖА ЗАЩО - ЗАЩОТО В МОМЕНТА СИ НА МЯСТО С ПОСТОЯННО ЗАПЛАЩАНЕ И НАДЯВАМ СЕ ДОСТАТЪЧНО ВИСОКО, А МОЖЕ БИ СИ И СОБСТВЕНИК НА ОЩЕ НЕЗАПАДАЩА ФИРМА. ВИЖ - МОГА ДА ПРОВЕРЯ, И ДА ТИ КАЖА С ТОЧНОСТ ДО ДВА МЕТРА КЪДЕ ЖИВЕЕШ, КАКЪВ ТИ Е НОМЕРА НА ТЕЛЕФОНА, ЕДИННИЯ ГРАЖДАНСКИ НОМЕР И КАКВО ПРАВИШ, РАБОТИШ И СЕ ЗАНИМАВАШ. ПИШЕШ ЛИ НЕЩО В ИНТЕРНЕТ, ТО ВЕЧЕ СИ "СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН" И ПОДЛЕЖИШ НА ТОВА, КОЕТО "НЯКОЙ" ПОЖЕЛАЕ. НИМА НЕ СИ ЧЕЛ ИЛИ ПОНЕ ЧУВАЛ ЗА ПЛАНА РАН-ЪП, ЗА ЕС, ЗА .... ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН. АЗ ДЪРЖА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ТОВА КОЕТО ТИ КАЗАХ И ДА ПРОВЕРЯ, С НИКОГО НЯМА ДА СПОДЕЛЯ! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!!

    ОтговорИзтриване