четвъртък, 24 ноември 2011 г.

Федералния резерв - какво е това нещо?! Секретната Америка!

Днес за разнообразие ще направим леко прекъсване на започнатия разказ за случилото се и това което става в момента в България, което утре ще продължим отново!
Ще споделя това към което ме е насочила Мария. 
В историческо последно интервю, филмовият продуцент и музикален мениджър Арън Русо споделя вътрешната информация дадена му от член на фамилията Рокфелер. На Русо е било казано --преди 9/11-- за планове да бъдат нагласени терористични атаки, да се нападнат чужди държави и да се въведе високо-технологична мрежа за контрол, която ще следи всяка стъпка на населението чрез имплантиране на RFID микрочипове.  Вижте и СЕКРЕТНАТА АМЕРИКА - ТУК!! ДЕМОКРАЦИЯТА ОЗНАЧАВА НОВ СВЕТОВЕН РЕДДЕМОКРАЦИЯТА ОЗНАЧАВА РОБСТВО, ДЕМОКРАЦИЯТА ОЗНАЧАВА ГОСПОДСТВО НА 1%  НАД 99% ОТ ХОРАТА !!!! ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ СЪЩЕСТВУВА КАТО ПОНЯТИЕ НИТО В КОНСТИТУЦИЯ-ТА НА САЩ, НИТО В НАШАТА КОНСТИТУЦИЯ! ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е СИНОНИМ НА СВОБОДА - НАПРОТИВ ТЯ ОЗНАЧАВА ТЪКМО ОБРАТНОТО! ДЕМОКРАЦИЯТА Е НАЙ ЛОШАТА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ, ОСНОВАНО НА ГОСПОДСТВО, КОРУПЦИЯ, СИЛА И ИЗМАМИ. ТЯ НЕ ЗНАЧИ СВОБОДА! ПРОСТО ТЯ Е ИЗМИСЛЕНО ПОНЯТИЕ. ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА НЕ ЗНАЧИ ДЕМОКРАЦИЯ!Филмите са с български субтитри. Приятно гледане!



-










Следва продължение.......


Николай Николов

6 коментара:

  1. ПРИЯТЕЛ,РАЗБИРА СЕ...ИМА ВРЕМЕ И ЗА РАЗХВЪРЛЯНЕ НА КАМЪНИ И ЗА СЪБИРАНЕ НА КАМЪНИ...ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ , ДНЕС Е ТВОЯТ ДЕН !!!И ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЛЕДВАШ ПЪТЯ СИ И ДА СВЪРЗВАШ ХОРАТА , ЗА КОЕТО ЛИЧНО ТИ БЛАГОДАРЯ ...НАЗДРАВЕ И МНОГО ХУБАВИ МИГОВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=JLKVA-HYmP8&feature=watch_response

    ОтговорИзтриване
  2. Това е невероятно.Изумително.Знаех си,че всичко в нашия свят е една голяма конспирация.Но,уви,нямаме кураж за промяна.

    ОтговорИзтриване
  3. http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=10648&sectionid=5&id=0001001 Над 1 милион души обитават паралелния свят, създаден от тайните служби на САЩ след 11 септември. Как функционира този свят и колко струва не ни е дадено да разберем, защото достъпът до тази информация е строго забранен

    ОтговорИзтриване