сряда, 9 ноември 2011 г.

Правителството закри държавния резерв! Разговори в Интернет.


-Държавният резерв не е не е само нефт и нефтени продукти - той включва още жито, сирене и т.н. Вярно че, доста нечисти сделки се въртят около Държавния резерв, но той е създаден с определена цел - да помага в тежки моменти. Ликвидирането му означава, че държавата ще е безсилна в моменти на бедствия, а след трагедиите в световен мащаб, на които станехме свидетели през последните години, смятам че това решение на МС е абсолютна, безспорна глупост.
- България Среден наем на едностайно жилище за района на столицата 250 лв. - праг на бедността 236 лв....
Успех!
-За Емел Етем не говори. Нейното министерство е като сегашната идиотия на Кристалина. Бедствия и аварии. Значи за Емел не може, а за леля ти Кристалина - да

-Твоите шефове окрадоха и продадоха всичко в държавата,а сега в държавния резерв колко далавера има.........идея си нямате.....
-То бива човек да е прост,бива ама на такова чудо здраве му кажи
-Ми сега какво ще прави бедствието и аварията, другарката Емел Етем от партията мафия ДПС - вай, вай, вай... Отива си безвъзвратно един от смукателните ДПС - арски канали, вай...!
Мафийката ДПС при Борисов и Дянков, май не отива хич на добре... ма те толкова крадоха предните 2 мандата, че имаше достатъчно и предоволно и за другите крадци и мафиоти от БСП, НДСВ и от кръга та Гоце ДС-то...
Що така бе Дянков, що така ги режеш другарите, те и без това не могат да те траят, щото си хиляда пъти по умен от тях...
Пък и ако се изпълни вчерашната заръка и подканяне на посланик Уорликх към кабинета Борисов и новата Президентска двойка, върхушките на тези партии мафии да идат и в затвора, това май ще е кент-флош рояла за България, а...?!?
Дай Боже...!!!!!!
-С тези темпове до края на мандата си свети Бъци и чифутКо ще закрият и България За благодарност щатските чифути ще назначат свети Бъци за пожизнен гаулайтер на територията на източните Балкани и така ще му се сбъдне мечтата да е премиер-президент. А всичкото мангал ще го признае за шах-ин-шах на падишасите Киро, Миро, Спиро и т.н.-иро. Щото дотогава свети шийх Бъци и чалми ще завие на глупаците, дето ще останат тук.
-То и армия нямаме,така че дори да стане война и с резерва,и без него ще ни изтрепят като пилци
-Че наличието на държавен резерв е европейско изискване. И недай боже да стане военно, бедствие, или нещо подобно. Тия както са тръгнали, ще закрият държавата
-Следващата стъпка от разоряването на България..... Просто, за пореден път предупреждавам гласувалите за герб...........
Скоро няма да остане нищо, освен гробища.....
-А! Това нещо чифутският слуга- шебекът Шомон Д. трябва да го каже своите господарчета от САЩ- да закрият The Federal Reserve, създаден през 1911-1913 г. от чифутските агенти на Ротшилд в САЩ- Рокъфеллърите, и т.н..
-.....МОЛЯ, БЕЗ АГРЕСИЯ, БЕЗ НАСИЛИЕ.......
.....ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ, ЗАПАЗВАЙКИ СПОКОЙСТВИЕ, ДОКАТО ГЕРБ НЕ ВИ ПОРОБЯТ ДО КРАК....
-Абсолютно си прав !!!! Досега просто констатирах доколко са вредни и некадърни от ГЕРБ ; сега се ангажирам с мисълта, 4е трябва да им се попре4и да стоят над вси4ки нормални хора. Трябва да са малоумници щом правят това с държавния резерв
-Тия толкова са зле, че няма накъде. Да закриеш ДР значи да обричаш народа на унищожение при евентуално бедствие или война. В резерва има много неща, включително и оръжие. С други думи да му мислим. Друг е въпросът, че герб са ни продали и война няма да има щото няма с какво да се браним. Ако стане бедствие още по-добре за тях, ще останат само те и ще продадат земята ни. Позорни копелета са това. Долни изроди и мутри. Надявам се че главоците които гласуваха за тях ще започнат да се осъзнават, ако не то значи че са като тях.
-За какво им е, като го изцоцаха досегашния. А БСП след 2 години ще започват работа от земното ядро. Жалка история.
-В държавния резерв отдавна няма нищо, освен мухлясъло зърно и развалени храни. Но от държавния резерв през тия 20години се пръкнаха не един и двама милионери. Търгуваха с резерва под благосклонния поглед на БСП,НДСВ,ДПС....Мирчо циганина е най прочутия бизнесмен излюпил се от държ. резев, и още много знаини и незнайни по градове и паланки "бизнесмени".
-Айде, бе гейберри прости, защитете маймунката на бащицата
-голям финансист ще дойде тоя Mонко
но какво да се прави, всичко е нормално в условията на криза
най-вече зор да умориш от глад до вчера здрави и работещи хора ..........
-НОИ набирайки вноски формиращи един своеборазен резерв който трудещите се ползват във времена на криза - прмерно старост и навършване на пенсионна възраст, мож би също трябва да бъде закрит по същата логика...
-Това Гейче Симион Дянков какви ли не глупости не измисли и все оправданието му е че нямало пари ! Е как ще няма пари вие закрихте цялта държава ! ГЕРБ ще съсипят тази държава плюя на тези които гласуваха за Герберите - те не могат да управляват вижда се вече от всякаде ! А да попитам някой от управляващите или гейчето Дянков какво ще правим ако стане природно бедствие например земетресение ? От къде ще има храна за народа? Абе нямам думи всичко в България е пълна пародия!
-А бе що за изроди са тия управляващи,и какъв народ може да търпи тая сбирщина от изроди.-явно само един Български народ.
Как може такова нещо тия ще ни уморят в собствената ни къща.Нямам думи да си изкажа гнева към управляващите ни от ГЕРБ .
То няма смисъл да казвам че и прага на бедността от 236лв изобщо не е реален.
Нека те живеят с 236лв на човек половин година пък да ги видя тогава дали прага е 236лв-простаци,ми то с 236лв не можеш да си платиш само сметките за парно ток и вода.
В каква държава живеем?Ужас
-ББ и СД започнаха да гледат на държавата като закъсала компания, която трябва да се раздроби и постепенно да се ликвидира. Що не вземат да извикат Божидар Димитров да им разкаже, с какво още - освен храбростта на българския войник, България е изненадала Турция при обсадата и пленяването на Солунската крепост. Явно на този урок по история са били на футбол или тенис.
-СМЪРТ ЗА ПОЖАРНИКАРО, СМЪРТ ЗА ПСЕВДО-СОЦИАЛИСТИТЕ ОТ БСП, СМЪРТ ЗА ГРАБИТЕЛИТЕ НА НАРОДА! НЕ НА БОКЛУЦИТЕ С ДИПЛОМИ ОТ ЗАПАДНИТЕ СВЪРТАЛИЩА НА МАЛОУМНИЦИ, НАРЕЧЕНИ УНИВЕРСИТЕТИ! НА МЯСТОТО НА СИМЕОН ДЯНКОВ КАНАРЧЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕН ЧОВЕК ОТ НАРОДА, КОЙТО ЖИВЕЕ С ПРОБЛЕМИТЕ НА НАРОДА, КОЙТО ВИЖДА КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО НА ХОРАТА, КОЙТО ВИЖДА КАК В ТАЗИ ДЪРЖАВА, АКО НЯМАШ ВРЪЗКИ С ОЛИГАРСИТЕ, АКО НЕ СИ МУТРА ИЛИ КРАДЕЦ, ПРОСТО УМИРАШ! НА ТЕЗИ БЕЗСЪВЕСТНИ БОКЛУЦИ И СЛУГИ НА ЗАПАДА ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТРЕЖАТ ГЛАВИТЕ КАТО НА ПРАСЕТА, БЕЗ КАПКА МИЛОСТ, БЕЗ КАПКА ЖАЛ. СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА.
Останалите коментари ТУК

4 коментара:

  1. ЗАКРИВАНЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е СЕРИОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!

    ОтговорИзтриване
  2. ЗАКРИВАНЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ НА ЕДНА СТРАНА Е ДЪРЖАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ НАРОДА И Е В КАТЕГОРИЯТА ,, НАЙ- ТЕЖКИ,,.......ОБРЕЧЕНОСТ......МНОГО ТЪЖНА И БЕЗНАДЕЖДНА ДУМА.....

    ОтговорИзтриване
  3. ШИСТОВ ГАЗ-ДОБРУДЖА...ЗАКРИТ ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ......КАКВО СЛЕДВА ???

    ОтговорИзтриване
  4. ПИТАЙТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ УПРАВНИЦИ , ЗАЩО ИСКАТ ДА ЗАТРИЯТ ЖИТНИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ?!!! ЗАЩО ЗАКРИХА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ ?!!! НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ - ИСКАЙТЕ ИМ АДЕКВАТНИ ОБЯСНЕНИЯ !!! ПОВЯРВАЙТЕ - НЯМАТ ТАКИВА , КОИТО ДА СИ ЗАСЛУЖАВАТ ЦЕНАТА НА ТЕЗИ ДВЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ! ТОВА Е ОТЯВЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ЦЕЛИЯ НАРОД !!!

    ОтговорИзтриване