понеделник, 14 ноември 2011 г.

ЖИВОТА В ЕДИН ДЕН / LIFE IN A DAY /

LIFE IN A DAY е документален филм , състоящ се от добре подбрана поредица от видео клипове, които са избрани от 80 хиляди клипа, предоставени за споделяне в YouTube. Клипове, които показват съответните събития от целия свят за един ден - 24 юли, 2010.
Филмът продължава 94 минути и 57 секунди и включва сцени, избрани от 4500 часа кадри от 80 000 предложения от 192 държави! Завършения филм дебютира по време на филмовия фестивал „Сънданс” на 27 януари 2011 и премиерата беше предавана на живо по YouTube. На 31 октомври 2011 г., YouTube обяви, че "Живота в един ден" ще бъде на разположение за гледане от интернет страницата и безплатно!
Филмът има субтитри на много изици, за целта натиснете бутона СС който ще се появи след като пуснете филма и дръпнете надолу червения плъзгач в дясно и изберете който език ви е най лесен за разбиране! Заслужава си гледането!!!!! Всичко добро от мен!



Николай Николов

3 коментара:

  1. Един чудесен документал за идните поколения...

    ОтговорИзтриване
  2. Да няма! Колко ни смятат за хора - нали?! Но има ингилизки, френски, немски, китайски, японски, арабски, иврит,....... и слава Богу руски! Значи изборът пред нас в момента е английски или руски основно!

    ОтговорИзтриване