четвъртък, 1 януари 2015 г.

® € ИЛЮМИНАТИТЕ 2012 € ®

Освен че „Illuminati“ е изпипан до съвършенство, думата, с която можем да опишем Сарафа е… „смелост“. Защото клипът е заснет в сърцето на Рим („разходи се с мен из демонския град“), а в парчето се повдига глас срещу папата („във Ватикана за Бог приет е Папата, от тук с религия се контролира масата“). И всичко това се пее из централните туристически и религиозни обекти на "Вечния град".
Илюминати (от латински: illuminati — просветлени, озарени) е общото наименование на няколко тайни групи, съвременни или исторически, реално съществували или измислени, разкрити или предполагаеми. Под илюминати обикновено се разбират баварските илюминати, най-голямото и най-могъщото от всички тайни общества в света. Целта им е да установят контрол над хората, световните ресурси и да променят из основи съществуващия ред.




Николай Николов

4 коментара:

  1. Браво,на хлапетата. Не съм срещал чуждоезичен музикален клип по темата. Но дори и да не сме пионери, отново Браво.

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Нова Година,Ники.! бъди жив и здрав и нека още от първия ден на новата година започнат да се случват най-хубавите неща в твоя живот! Заслужаваш го!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти, но едва ли нещо съм заслужил за това.....

    ОтговорИзтриване
  4. Още когато излезе навремето този клип стана въпрос , че това е станало с подкрепата на една от двете фракции на илюминати ( да, и вътре между тях има доста борби). Колко е истина не знам,но е факт,че това е първия клип, който толкова явно "казва"нещата и същевременно е много известен.
    V.I.P.

    ОтговорИзтриване