вторник, 13 май 2014 г.

ОСОБЕНОСТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Оказва се, че наистина българския народ е богоизбран. Какви е произхода на българския народ? Какви са нашите познания и особености умишлено потискани хиляди години, които няма никой друг народ. Знаете ли за 28 годишния цикъл на българската държава откакто изобщо съществува, а за двете български букви само с които може да се прочете, и които са в основата на едни от най–важните думи в света думи в света? За 28-те звука които има само в българския език и респективно в азбуката ни? А за българския шах? И истината, която даже е приета като виц, за това, че всяка империя която потиска и използва българския народ се разпада? Повече няма да ви разказвам. Гледайте филма в първата половина на която ще научите за истинския произход на новия президент, за този на Кристална Георгиева и други, а във втората половина за това с което започнах!
По разбираеми причини в звука има леки пропуквания, но това е нищо в сравнение с това което ще научите! Всичко добро Ви желая!



Николай Николов

1 коментар:

  1. Дори и да не сме вече с великанска сила, продължаваме да носим в себе си Големия дух на БалХората – Божия дух, вдъхнат първо на нашите преки родители. Народ с такъв велик дух никога няма да погине, а дори точно обратното – ще се пробуди и ще пробуди останалите си братя и сестри по цялата земя, за да си спомнят славното си човешко минало и за да не позволяват то да бъде повече скривано.
    http://aliya.blog.bg/history/2014/05/14/proizhod-na-nazvaniiata-bylgari-i-ariici.1264947

    ОтговорИзтриване