сряда, 18 юни 2014 г.

∞ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ УМИРА ∞


Защо България умира ?
Отговора е повече от лесен и прост – защото в България вече няма и не живеят българи.

Тези дни се заговорих с новия ми колега – едно младо 19г. момче туко що дошло от България.
Накрая му казах – брате ама в тебе няма нищо, ама нищо българско, ти не си българин. Тогава какъв съм ме запита той ? Казах му – от къде да те знам какъв си, може да: говориш български, да имаш български документи, и да си наследник на българи, ама ти не си българин със сигурност. Ти си някакъв безродник, ти си нищо – той сигурно би ми се обидил и скочил на бой, ама понеже не знае езика и съм му и като преводач си затрая.
Защо стигнах до там, да му кажа тези неща и от къде въобще ми дойде идеята за тази тема.
Асен – така му е името, си беше купил елха с украса за цели 50евро и много и се радваше. Попитах какво го радва в тази елха и знае ли: че това не е български обичай? Радвала го понеже и в България и по света си купували елхи и ги украсявали. Казах му – брате тия с елхите са идиоти и спазват чужд обичай, научи си наште обичаи , история и мироглед па тогава се радвай на чуждото слабоумие. Дали аз си купувам елха : ще запитате – не естествено, аз не спазвам и не зачитам нищо, което не е българско и православно. Абе щом пра-дядо ми не е имал елха, защо аз да се правя на интересен и цивилизован и да имам.
Най-голямата мечта на този Асен не е да види родината си свободна и преуспяваща, та да не работиме по чужбините. Неговата мечта е да иде на някакво парти организирано от българските студенти в Италия, където ставал страхотен купон с танци по масите и сваляне на поли и прашки от студентките, пиянства и подобни. Него го интересува най-вече цената на уискито в хипермаркетите ЕСЕЛУНГА, цената на бирата и основен стремеж сега му е да си купи едно яке трепач на фирмата ГАЗ за 300 евро. Викам му Асене, а за родината нема ли да се бориме : да си купиме пушки-автомати, военни дрехи за зимата и да гориме духовно за нейното благо и преуспяване, няма ли да я защитаваме? Погледна ме тъпо и ме помисли за луд. Заяви ми, че за него са важни елхата, пиенето и, ако се уреди за това парти щял да се изкефи яката.
Проблема е че, не само Асен е безродник , според мене около 90% от българите са такива! Уважават елхите, св. Валентин, хелуин и какво ли не чуждо, а своето си не отлепят и не знаят хич нищо. Погледнете бг. националистите какви са; едни са нацисти, други с някакви леви убеждения, има не малко ненормални, и до един обаче са комунисти и миришат на комунизъм. Това което не се вижда или го има съвсем малко са националисти с чисти български виждания, непокланящи се на нищо чуждо.

А сега ми кажете може ли да я има например Турция, ако в нея няма турци, ами може ли Гърция без гърци и сами си отговорете как ще я има пък България, ако в нея не живеят вече българи, а някакви безродни тъпанари. Ами аз ще ви отговоря – няма да я има България, ще свърши това е.
Така че преди да ми се правите на националисти си оправете първом главите и това да сте българи, каквито са били наште национални герои, па после нека сме най-крайно десните и върли националисти. Защото не може да сте леви националисти с комунистически виждания за живота и света, не може да сте атеисти и да сте българи, понеже българите от 1100г. са православни и нищо друго, няма помаци, католици и разни сектанти - или си православен или си нищо. Не може да се кланяте на разни небългари - леви и десни или капиталисти, и да сте българи и националисти, понеже си имаме достатъчно и пре-достататъчно супер герои. Та нека помислиме добре по въпроса и започнем да си почистваме къщичката, като може да почнем с австрийския или немски обичай с елхата.


Интересно ви е защо съм отишъл да работя в чужбина ли? Ами писна ми от комунизма в България, а и да работиш за 1400-16оо евро е доста повече от колкото за 300-400 при еднакви цени на храната! Освен това не виждах никакъв реален начин да се боря за родината си, само с митинги, приказки и гласуване не става нищо. Тука поне си решавам финансовите проблеми, а и като събера некой лев ще мога си купя и калашник и бомби и още един пистолет.

Пуснах темата защото проблема не е само Асен, ами и останалите с които се запознах тука в чужбина. До сега не съм срещнал един нормален, камо ли някой искрен патриот или националист. И такива луди те идват от България, обезродени и изродени са от всякъде! И това са хора от малки градове и села, където покварата на големия град не би трябвало да е толкова много! Проблема е че е повече и от тази, в големите градове.
Ей хора жените ни станаха курви, а вие ми викате че съм пишел отчаяно и България не умирала. Преди време в родината гледам се разхожда семейство: мъжа едър, сериозен, жената поодъртяла, детето момиче на около 11-12г.  Какво ме шокира? -  майката и детето носеха бели панталони, а под тях сини прашки. Тая бе дърта за тая мода, а детето още малко, ама ние по модата сме и двете братко, като курви, едната дърта, другата недорасла, а мъжа помиярски и горделиво оглеждаше улицата. Мисълта ми е: ние си правиме децата на курви. Въобще цари някаква гадна култура на курвалъка и разврата. Жените не раждат, мъжете търсят курви и нещат деца, забавления и курвите да им мятат прашките си докато танцуват по масите в чалга дискотеките – това ги кефи и към това се стремят.
Па нека некой ми вика България не умирала – трябва да си сляп братко, та да не го видиш.
Най ме дразнят националистите, дето не са такива, ама сега покрай Атака се навъдиха. Инак са си същите помияри, че и по-зле ама са видите ли -  националисти. Това се отнася особено за БНС.
Абе едно ще ви кажа без православния морал България си ойде у реката, па нека всеки сам си помисли какво е, как е и кога и що е!



Николай Николов

13 коментара:

  1. преди православната е била христовата после апостолската църкви и тогава ортодоксалната правоверна и чак когато се разделят на две с римо католическата става православна,но всички те са се разделяли поради идиология та си и разбирането за твореца и спасението на душитени и всички са били антихриски след апостолката но важен е смисала за идването и феномена христос другото е една голяма лъжа

    ОтговорИзтриване
  2. АВТОРЪТ НА СТАТИЯТА ИМА МНОГО ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ, НО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВЕДЕ В ДЕИСТВИЕ ЗАЩОТО ВРЕМЕТО Е НАЗРЯЛО ОТДАВНА ЗА ДЕИСТВИЕ. ТРЯБВА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИ МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ТРЪГНЕ С ОГЪН И МЕЧ СРЕЩУ ВСИЧКИ КОИТО НИ ТЕРОРИЗИРАТ И ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА И ДЪРЖАВАТА.

    ОтговорИзтриване
  3. Авторът на статията да не е българския братовчед на Брейвик?

    ОтговорИзтриване
  4. МНОГО НАДАЛЕЧ ОТИВАШ ПРИЯТЕЛЮ! НЕ БЪРКАЙ РОДОЛЮБИВИТЕ БЪЛГАРИ С ИЗПЕРКАЛИТЕ УБИЙЦИ. Да не би да си на високо платена работа? Знай, че всичко идва и отминава. ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ.ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!

    ОтговорИзтриване
  5. Предполагам, че заплатата ми може да мине и за висока на фона на повсеместната мизерия у нас. Което е жалко.

    А това за Брейвик нямаше как да не ми дойде на ум при споменаването на калашници и бомби. А и не мога да кажа, че всички "комунисти" са идиоти. Срещал съм и по-разбрани хора. Затова и не обичам да поставям много хора под един и същ знаменател. Макар като се замисля и аз като се ядосам обиждам на "всички гадни комуняги", но няма много смисъл да го правя.

    ОтговорИзтриване
  6. За комунистите и аз съм на вашето мнение. Хората вярваха, идеята е добра, но клика от мошеници я опорочи, както в същност става сега и с идеята за демокрацията. Лично аз при социализма съм живял по-добре и народа като цяло.

    ОтговорИзтриване
  7. niakade? ima 3% gramotni,ma te upravliavat.v Balgaria 3% negramotni koito ni upravliavat-SATOVA E TAKA!!!!4eta,ili,slusham ikasvane na nashiat presidint ma vigdam-berlusconi-SOTOVA E TAKA!!!Statiata emnogo,ama,mnogo viarna,pro4itaiki a,si tagen i oshte po obesveren..ne, iskam da pisha no ako go naprava nama da mi stigne pomiata sada saleia tesi 3%,itesi koito neprekasnato veli4aiat po vestnizi i tv poveri vdovizi na ubiti mutri,SASHTO??????Naistina,MOLIA,pishete sa nashta nazionalna kutura,pravoslavna viara,vkorenena vBALGARINA ot 681g!!!BLAGODARIA ti NIKOLAI.....

    ОтговорИзтриване
  8. Автора на статията вероятно е сексуален манияк,извратеняк и по четирите думи които върти в цялата статия си личи ,че има психически отклонения.Силно се надявам това да не е Николай , защото ако е той ,то тгава поставя под съмнение и другите марериали публикувани от него.

    ОтговорИзтриване
  9. Написах, че сам взел коментара от Интернет, и по-точно от коментарите под една публикация в vesti.bg. Ами свят широк - диванета всякакви! Трябва да се чуят мненията на широк кръг от хора все пак са от нашия народ.

    ОтговорИзтриване
  10. Pozdravleniq za statiqta Nikolai! Izvinqvam se 4e pi6a na latinica,tova e taka za6toto sum v Germaniq i nqmam kirilica na komputura! Mnogo jalko naistina! Be6e mi mnogo napregnato i tujno dokato 4etqh statiqta,za6toto znam 4e vsi4ko napisano e vqrno! Az samiqt sum v Germaniq, ne tolkova zaradi pari ili presledvane na nqkakvi materialni blagini! NE! Az su6to se ot4aqh i vidqh 4e s ni6to ne moga da pomogna na rodinata si kato sum v neq! Ot druga strana smqtah 4e kato doida v Germaniq ste zsvarq edno po-moralno.po-dobre ustroeno ob6testvo! Ni6to podobno! Tuk razlojenieto e v nai-visoka stepen! Tuk dori moje da se kaje 4e e purvoizto4nikut na razlojenieto! Pove4eto na6i sunarodnici se zablujdavat 4e tuk e rai,no v kraina smetka te ne idvat zaradi morala na ob6testvoto a zaradi pari! Za6tot v Bulgariq ne mogat da izhranvat semeistvata si! Dokato az doidoh da u4a tuk,za6toto smqtah 4e ste otkriq hora kato men,4e ste namerq mqstoto si! Uvi ne stana tova. Sega mi ostava samo da u4a i edin den da vpregna posledni sili i na jivot i smurt da se borq za pravdata i moqta rodina - Bulgariq! Dori da sum ostanal sam sami4uk v tazi bitka!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Възхищавам се от написаното и се присъединявам изцяло към това момче...

      Изтриване