неделя, 13 януари 2013 г.

ФОНДАЦИЯ КЕШЕ


ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЛИ ОТКРИТИЯТА НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ ЗАПЛАХА ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ ЕНЕРГИЙНИТЕ ГРУПИ И НЕФТЕНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

Те могат да станат по-богати чрез тази технология и ние сме обяснявали това на богатите на петрол държави.Те трябва да разберат, че съществуват начини да бъдат облагодетелствани от тази нова технология.

Представляваме ли заплаха за енергийните групи? 
Не. Те могат да бъдат по-ангажирани и по-ефективни, ако разбират нашата работа.

Могат ли новите технологии да са заплаха за фармацевтичните компании?
Посредством новите технологии, собствениците им биха имали повече полза отколкото някога биха могли да мечтаят.Ние не сме тук, за да се конкурираме с някой от тях.Разработихме космическите технологии на принципа, по който работи Вселената. Сега ще позволим на човека да се запознае с всичко ново, което може да бъде направено. Новите системи за енергия, лечение и гориво са допълнителни продукти от това ново откритие, така че всеки да може да се ползва от него. Организациите, които първи могат да разберат как това да се направи, ще допринесат най-голяма полза на човечеството. 

Ние сме тук, за да направим тези системи удобни за всеки.Понеже не всеки ще може да си ги направи сам, за това е необходимо тези организации да се погрижат системите да бъдат доставени за болните, младите и старите.Новите технологии трябва да бъдат приети, разработени и изкарани на пазара, за да напреднем. За тези, които не разбират от технологии, е необходимо организациите да го направят за тях така, както го правят сега. Например, съвременната медицина сега е под формата на таблетки и инжекции, и това е нещо ново през последните 100 години. Сега с новата технология, фармацевтичните организации ще трябва да осигуряват Magravs системи в болниците, които ще осигуряват решение за различни заболявания. Или пък могат да продават системи за лечение в домашни условия и информация за лечение на заболяванията по интернет, с помощта на машина, която те са предоставили. 
Това е нов начин на мислене и тези, които първи го разберат ще повишат своята организация, ще станат по - човечни и по - етични от тези, които са ни познати в сегашната система. И така, по един начин, различен от днешният, те ще изкарат достатъчно средства, за да се чувстват подсигурени, когато дойде време да се пенсионират.Фармацевтичните компании ще знаят, че не могат да вършат зло, защото в случай на неправилно използване на нашите технологии, другите хора, които също ги притежават, ще ги предоставят безплатно. Това е етичен контрол и това е най-ефективният начин. Измамата и създаването на изкуствен правен контрол винаги спира под различни форми и извинения новите знания и начини за лечение.

Ето защо ние освобождаваме технологията за правителствата и за хората и по този начин даваме предимство на правилния път за всички. Така, че всички да знаят всичко и всички да си помагат един на друг, за да намерят един по-добър път за цялото човечеството, без злоупотреби. Структурата в рамките на тези международни организации ще подкрепи възрастните, нуждаещите се, младите и тези, които не разбират технологията във всичкте аспекти. За това именно тези организации ще трябва да започнат да работят по различен начин. Не всеки има култура на образованието и науката, за да изгради своя собствена система, за това сега тези организации могат да постигнат повече, отколкото по-рано.
Сега те трябва да разучат не само сухопътните системи, но и да работят извън пределите на тази планета, с нов начин на мислене, защото има толкова много работа за тях.Чрез това ново развитие ще бъдат създадени много нови работни места. Заетостта в света на информатиката днес ще изглежда като прашинка на фона на планината, в сравнение с броя на работните места, които тази технология ще създаде през следващите години.Настъпващата промяна ще бъде толкова голяма, че хората сега не са в състояние да я разберат в нейната цялостност.

Представете си хора, които живеят в някое малко село, което само Бог знае къде е, и които са свикнали да се предвижват на магаре и да се хранят с една и съща храна всеки ден. Какво ще стане, ако тези хора дойдат сега в света на компютрите, самолетите и множество културни ресторанти в големите градове. Всички вие ще бъдете изненадани от това, което тези хора ги очаква. Но трябва да се разберат съпътстващите трудности и радости, защото сега вратата е отворена и не трябва да се затваря отново.

Енергийните организации, фармацевтичните компании и нефтената промишленост ще трябва да реагират бързо на тези промени, в противен случай ще останат назад и има реална опасност да бъдат изпреварени от тези, които са разбрали, промяната и са я използвали.

M. T. Keшe

Превод: Manuela Chrestina Alcyone





Николай Николов 

С любезното съдействие на  Петя Младенова

16 коментара:

  1. Пълен провал се оказа тази фондация... На дългоочакваната прескоференция направо се подиграха с науката.

    ОтговорИзтриване
  2. БИХ КАЗАЛ, ЧЕ ПРОВАЛА Е ИНСПИРИРАН, ЗАЩОТО БОГАТИТЕ МАЛОУМНИЦИ, БЕЗ ПАРИТЕ СА ПРОСТО ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! НЕ СЕ УЧУДВАМ - ТАКА Е БИЛО И С НИКОЛА ТЕСЛА И С МНОГО ДРУГИ, НО СЕГА СЪЩЕСТВУВА ВРЪЗКА МЕЖДУ МНОГО ХОРА В СВЕТА... ДАНО НЕ СТАНЕ ПАК ТАКА. КАК СИ ПРЕДСТАВЯШ СВРЪХ БОГАТ, БЕЗ ЗАЩИТА ОТ МНОГОТО ПАРИ?! НЕКА ДА СЕ СЪБЛЕЧЕ С НАС НА МОРСКИЯ БРЯГ! КОЙ ЩЕ ГО ПОЗНАЕ - ПРОСТО НИКОЙ!

    ОтговорИзтриване
  3. Ей,сенчестия,чувал ли си за ония дето от дърветата не видял гората?На него ми мязаш.Па излез на слънце, просветли възприятията си и току виж,че подигравката я правиш сам със себе си. Между впрочем коя е подиграната наука и ти аджеба коя научна дисциплина представляваш? agaff1

    ОтговорИзтриване
  4. Е, БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА"КОМПЛИМЕНТА" ХЕЙТЪРЧО! ЖИВ И ЗДРАВ БЪДИ. ИЛИ КАЖИ НЕЩО КОЕТО МИСЛИШ ИЛИ СИ МЪЛЧИ! УСПЕХ В ЖИВОТА ТИ ЖЕЛАЯ!!

    ОтговорИзтриване
  5. Николай,коментарът ми касаеше "shadow"-преждеговорившия,а не теб.Черногледство лъха от там.Що се слагаш в неговата група?Извинявай, ако съм те обидил неволно. А за Кеше само адмирации.Човекът е умен,мъдър,практичен и прагматичен.Не бива нетърпеливковците да искат нещо днеска за вчера.Бързай бавно! са казали древните.Нужен е период на адаптация,навярно ще се съгласиш,за усвояване и приложение на новите технологии.Тъй,че всякакъв негативизъм в случая е неуместен.Търпение бе хора!Търпение и вяра.Доброто предстои. Толкоз. afaff1

    ОтговорИзтриване
  6. БЛАГОДАРЯ ТИ! ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО СЪМ ТЕ ОБИДИЛ. НЕ СЪМ ЦЕЛЯЛ ТОВА, НО МНОГО ХОРА МЕ НАПАДАТ, А АЗ ПРЕДСТАВЯМ САМО ФАКТИ И НОВИНИ.....

    ОтговорИзтриване
  7. Напълно те разбирам.Но към темата Кеше съм особено чувствителен.Та човекът е просто светец.Той ДАРЯВА не търгува с това познание.За съжаление болшинството не го разбира.Та затова понякога съм по-саркастичен към невиждащите очевадното.Не визирам теб/това вече е ясно/,а те поздравявам за усилията,които полагаш в този блог.Следя го не от вчера.Е,бъди здрав и успех! agaff1/Александър

    ОтговорИзтриване
  8. "Министерство на САЩ по лекарствата (FDA) накрая призна, че лекарствата "против астма" предизвикват още по-голямо влошаване на протичането на астмата".

    Ето вие не знаете, че една от най-смъртоносните болести сега е астмата, от която хората умират като мухи, а само преди 50 години в СССР тази болест се е считала за не по-тежка от хрема и от нея хората не умираха.

    Болните от астма сега умират от задушаване. От това, че белият им дроб се пълни със слуз и течности. Същото е и в САЩ.

    http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/04/23/vyvedenie-v-genocidnata-medicina-stoleshnikov-profesor-po-me.734672

    ОтговорИзтриване
  9. Селското стопанство е най-долния вид работа.
    Евреин може да вземе за жена три годишно момиченце! Евреин може да прави секс с момиченце стига то да е по-малко от 9 години (и по-голямо от 3).
    Не е нищо особено ако мъж прави секс с малки момиченца! Всичките неизбити гойски момиченца трябва да се оставят за сексуално задоволяване на равините. Всички гойски деца са животни!
    Гойските момичета, са мръсни по рождение! Който не се подчини на равините заслужава смърт и ще бъде сварен в горещи изпражнения, в ада!
    Майката на Исус Христос е била курва! Еевреите се радват заради ранната смърт на Исус!
    Исус е магьосник и е бил екзекутиран, защото е практикувал магии!
    Исус в момента се вари във врящи изпражнения!
    Исус е заслужил екзекуцията си! Който чете Новия завет, няма място в бъдещия свят!
    Тероризирайте всички народи; убивайте другородците, защото те може да поискат вашата власт. Пламъкът на вашата ярост трябва да ги изгаря. Разбивайте главите на принцовете им, понеже са наши врагове, поначало! Излей Господи цялата си ярост върху неевреите, които не те знаят, и върху царствата, които не призовават името ти. Преследвай неевреите в ярост и ги изтреби от поднебесието! Един равин спорил с Бога, оборил го, и Бог си признал, че е загубил спора с равина! Израелтяните са по желани за Господа Бога, и от самите ангели. Целият свят е създаден само заради израелтяните. Слънцето свети на земята и дъжд я полива, само заради едните израелтяни.

    Тези сатанински заповеди от Талмуда, задължително се изучават от всички еврейски ученици, през всичките години, докато учат!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. http://grigorsimov.blog.bg/politika/2010/02/16/neka-ne-si-zatvariame-ochite-zashtoto-istinata-shte-ni-sydi.494808

      Изтриване
  10. ок обаче самия Кеше в една от своите публикации казва че вече 10 г научен институт работи по неговите открития. Някой да е видял резултат до сега ? И само не излизайте с мотива че богатите пречели. Ако имам някакво реално откритие ще пусна точните схеми в интеренет и подробно ръководство как да се направи и никой не може да ме спре а не като фондация Кеше да продавам флашките с "научните достижения". Реално не се продават самите флашки но има куп допълнителни такси. Кеше е поредния измамник или луд със своите последователи.

    ОтговорИзтриване
  11. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СТЕ ПРАВ НО НЕ КАЗВАМ, ЧЕ БОГАТИТЕ ПРЕЧАТ А ЕДНА МАЛКА КЛИКА СКРИТИ ОТ НАС ХОРА, КОИТО НИКОЙ НЕ ПОЗНАВА И КОИТО ПРИТЕЖАВАТ ЗАНИЯТА ОТ ПРЕДИ ХИЛЯДОЛЕТИЯ. ТЕ НЯМАТ ИНТЕРЕС ДРУГИ ДА ГИ ЗНАЯТ! ТЕ КАЗВАТ НА ПОСЛУШНИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ - НАПРИМЕР ОБАМА И ТАКА НАТАТЪК КАКВО ДА ПРАВЯТ. ЕДИН КОЙТО НАРУШИ ТОВА ПРАВИЛО БЕШЕ ДЖОН КЕНЕДИ И ЗНАЕТЕ КАКВО МУ СЕ СЛУЧИ. ИМА ОЩЕ ТРИ ТАКИВА ПРЕЗИДЕНТИ НА САЩ. ЗА НАШИТЕ ТЪПАНАРИ И ЗА ГОРБАЧОВ НЯМА ДА ГОВОРЯ - ТО СИ Е ЯСНО. ПУСКАНЕТО НА ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ В ИНТЕРНЕТ Е ЛЕСНО, НО МОМЕНТАЛНО СЕ ЗАТРИВА И АКО СИ ПО -УПОРИТ ТЕ УБИВАТ! ЛИЧЕН ПРИМЕР С МЕН ЩЕ ТИ ДАМ. И АЗ НАУЧИХ НЯКОЙ НЕЩА ПО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА, НО НЯКОЛКО ПЪТИ МЕ ИЗТРИХА И ЗАПЛАШИХА. ЗНАЕТЕ КАКВО СЛЕДВА ПОСЛЕ! ТЕЗИ ХОРА СЕ БОРЯТ ДА БЪДАТ ВЛАСТЕЛИНИ НА СВЕТА, ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА С ЕДИН ЕЗИК И САМО С РОБИ И ЗА ТЯХ НАШИЯ ЖИВОТ ТРАЕ МИНУТА ДВЕ, ЗАЩОТО ТЕ ЖИВЕЯТ ВЕЧНО... НЕ СЕ ШЕГУВАМ. ЗАТОВА КРИЯТ ТЕЗИ ТАЙНИ РЕВНОСТНО, ЗАЩОТО КАКВИ ЩЕ СА ТЕ АКО И НИЕ ЗНАЕМ?! - ПРОСТО ЕДНИ ОТ ВСИЧКИ, НО ТЯХНАТА ПСИХИКА Е ДРУГА. НЕ ИСКАМ ДА СПОРЯ. САМО СПОДЕЛЯМ!

    ОтговорИзтриване