петък, 25 януари 2013 г.

# ПРИШЪЛЦИТЕ ОТ ДРЕВНОСТТА #



Ще ви пусна първите три филма на тази тема благодарение на материала изпратен ми от моят приятел IKI. Поредицата е доста дълга и е с HD качество. Мисля, че ще Ви е интересно и ще ви даде не само познания, но и повод за размишление! Приятно гледане, слушане и четене!







Следва продължение....


Николай Николов

3 коментара:

  1. http://razuznavane.com/?p=8413

    Симеон Сакскобургготски направи Кунева депутат, министър по европейските въпроси, а после и комисар в Европейския съюз.

    Двамата заедно изработиха най – печелившия лобистки ход – да закрият чрез измама двата реактора на АЕЦ”Козлодуй”, които бяха напълно изправни, но с евтиния си ток бяха трън в очите на големите енергийни монополи и на първо място френските, чийто интереси защитаваше голямата френска банка Пари Ба.

    ОтговорИзтриване
  2. ТОЧНО КАЗАНО! ДО МОЯТ ДОМ Е ПАРИБА -БАНК, КОЯТО НЕ Е ГРЪЦКА АКО НЯКОЙ СЕ ЗАБЛУЖДАВА ОТ ИМЕТО И, А ЕДНА ОТ НАЙ - ГОЛЕМИТЕ БАНКИ В СВЕТА! ПРОСТО Е НА ПЕТО МЯСТО В КЛАСАЦИЯТА. ТЯ СЪЗДАДЕ И ЕНЕРГО РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА КОИТО НИ ЕБАВАТ МАМАТА. ЗАЩО Е ТАКА?! ЗАЩОТО НЯКОЙ ТЪПАНАР ПОЛУЧИ 1 МИЛИОН ЕВРО, А НЕКА НАРОДА ДА ГО ДУХА...

    ОтговорИзтриване
  3. Много малко са хората,които могат да проумеят,че голямото клатене идва от енергийните източници.Трябва в един човек да се събере достатъчно интелект и технически познания,за да може да отсъди вярно.За това са и толкова малко тези хора,но да се надяваме,че в бъдеще ще станат повече,защото ,ако се оттървем от енергийната мафия,която е и политическа,ще сме къде по независими.

    ОтговорИзтриване