четвъртък, 31 януари 2013 г.

Технологиите на тесла които се крият умишлено и проекта "КАМЕЛОТ"


ТУК МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ И ЗА ПРОЕКТА   КАМЕЛОТ, А СЪЩО И ЗА ИЗОБРЕТЕНИЯ АНТИГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ В САЩ ПРЕЗ СРЕДАТА НА ПЕТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ И КАК Е СКРИТ ОТ ОБЩЕСТВЕНОСТТА! НЕГОВАТА СНИМКА ВИЖДАТЕ ТУК  - ГОРЕ В СТАТИЯТА. А ЗА НЕГО ЧЕТЕТЕ - ТУК!
Майор Уейн Ейхоу - бивш офицер от Военното разузнаване от Втората световна война, съобщи, че ще отлети с машина­та към Луната на 7 декември 1959 година, че пътуването му ще трае 5 часа и ще остане в орбита 7 дена, след което ще се върне. Летателният апарат, който ще използва, има диаметър 14 метра, тежи 30 тона и „се задвижва от Утрон двигател".
Този двигател „Утрон" очевидно е изобретение на Тесла. Поставя се изрично ударение на факта, че погледнат отдолу, апаратът изглежда кръгъл, а погледнат отстрани - като идеа­лен квадрат. Това наложило да бъде изработен във формата на пумпал - или два конуса със свързани основи. Ринг не получава никакви финансови облаги от това оповестяване нито,  че притежава изчерпателна документация, в това число на Кар с изобретението му, и детайлизирани схеми, за чието фалшифициране надали би похарчил пари. Когато прочетете казаното от Ринг случаят действително става много интересен.
Първото, което се натрапва на вниманието ни, е как твърди­ят метал става мек - също като желе.
Припомняйки си вълнуващите събития от края на 50-те, когато е работил денонощно с Отис Кари, Ралф Ринг  непрекъснато повтаряше, че разковничето на всичко било да рабо­тиш в хармония с природата. „Резонанс! - Повтаряше  многократно. - Трябва да работиш с природата, а не срещу нея!" Описваше как когато пробните дискове били задвижени и дос­тигнали определена ротационна скорост, „металът се превър­на на желе. Можеше да си пъхнеш пръста в него. Престана да бъде твърдо тяло. Превърна се в друга форма на материята, която като че ли не беше напълно в тази реалност... Бе неповто­римо. Едно от най-странните състояния, в които съм изпадал."
Преминавайки през пространството, уредът е пътувал и през времето. Дали апаратът летеше, така ли? Може би „летя" не е най-точната дума. Той изминаваше разстояния. Но като, че ли за това не му трябваше време. Бях с още двама техници, докато управлявахме четиринадесет метровия апарат на разстояние от двадесетина километра. Мислех си обаче, че изобщо не сме помръднали. Мислех си, че сме се провалили. И бях напълно сащисан, когато осъзнах, че сме се завърнали от разходката си с мостри от скали и растения. Успехът беше огромен. Беше не­що подобно на телепортация. И още, времето някак си се бе из­кривило. Имахме чувството, че сме останали в апарата около петнадесет-двадесет минути. По-късно ни казаха, че времето пи е било засичано, и се разбра, че сме били вътре не повече от три-четири минути.
Далеч по-интересно обаче е директното, съзнателно взаимо­действие с Вселенското енергийно поле, което междувременно се е случило.
Ключът към всичко това бе „Утронът". Кар казваше, че трупал енергия заради формата си и после я фокусирал, а съ­що така реагирал на съзнателните ни намерения. Докато уп­равлявахме машината, ние не пипнахме нито бутони, нито лос­тове. Просто изпаднахме в нещо като медитация ........следва......

Николай  Николов

7 коментара:

  1. тесла аконеме лъже паметъ споменава че тези технологи е получил а не измисли или открил тои сам потвърждава това поне така си спомням аз от отова което е побликувано за него интереснотое от кои или коии сатези детоса му дали това знание ,лично за мен ми звучи като познанието за доброто и злото.
    ики,

    ОтговорИзтриване
  2. ДА! ТАКА Е ПРИЯТЕЛЮ. ТОЙ СПОМЕНАВА МНОГО ПЪТИ, ЧЕ ТОВА МУ СЕ ДАВА ИЛИ ВИЖДА ОТ НЯКАКЪВ ДА ГО НАРЕКА РАЗУМ, КОГАТО ТОЙ ИЗПАДА В СЪСТОЯНИЕ НА ВРЪЗКА С НЕГО. ТОВА МУ СЕ ДАВА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО НИЕ ИМАМЕ ПРОМЕНЛИВ ТОК И ТРАНСФОРМАТОРИ НА КОИТО СЕ ОПИРА ЦЯЛАТА СЕГАШНА ПРОМИШЛЕНОСТ. НО ДРУГИТЕ МУ ОТКРИТИЯ, КАТО ПРОВЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО БЕЗ МЕДНИ ПРОВОДНИЦИ ДИРЕКТНО ПРЕЗ ПРОСТРАНСТВОТО, ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛ И СЕ НАРИЧА „ТУНГУСКИ МЕТЕОРИТ" СЕ КРИЕ ОТ ХОРАТА. ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА ТЕЛЕПОРТАЦИЯТА, ЗА КОЯТО ИМА ДОКУМЕНТАЛНИ КАДРИ, ЗА АНТИ ГРАВИТАЦИЯТА И ТАКА НАТАТЪК... ТОВА Е МОЖЕ БИ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК В НАШЕТО СЪВРЕМИЕ, КОЙТО Е ИЗБРАН ОТ НЕЩО НЕПОЗНАТО ЗА НАС, НО КОМИТЕТ 300, ИЗБРАНИТЕ, ИЛЮМИНАТИТЕ РОДШИЛДОВИ, СВРЪХ БОГАТИТЕ ИЗРОДИ ИЛИ КАКТО ИСКАТЕ ГИ НАРЕЧЕТЕ ГО КРИЯТ ОТ НАС, А СКРИВАЛИЩЕТО СЕ НАРИЧА ВАТИКАНА! ТОВА Е ФАЛШИВА ИНСТИТУЦИЯ, КОЯТО Е ИЗБИЛА МИЛИОНИ ХОРА И СПИРА БЛАГОДЕНСТВИЕТО И ДОБРИЯ ЖИВОТ НА НАС. ЗАЩО - НЕ ЗНАМ??! МАЙ ЗА ДА ИМА БОГАТИ И БЕДНИ И ПРЕСТЪПНОСТ, НО ЗАЩО ИМ Е НУЖНО...МОЖЕ БИ СА ИЗРОДИ РОДЕНИ И РАЗВИЛИ СЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ, КОИТО ХОРАТА НАРИЧАТ ТЪМНИНА, ЗЛЕ СИЛИ ИЛИ ДЯВОЛ....НЕ ЗНАМ

    ОтговорИзтриване
  3. ее ники товае цената за познанието на доброто и злото нито твореца които ние сътворил ние излъгал нито дявола ,твореца казва на адам че ако яде ще познае от доброто и злото и това не е добре за него така и става но дяволат муказва че ако еде ще стане като боговете ,така и става твореца сам признава че човек е станал като боговете самоче с една подробност отнего бе скрито познанието за вечния живот , много неща приятелю се крият но но всичко с времетому ,ики,

    ОтговорИзтриване
  4. Много интересно. Нещо повече за „Утронът" на Тесла, за безгоривния мотор, антигравитационните технологии, телепортацията и тем подобни? А от къде е тази информация, дали е автентична? Едгар Кейси не е ли бил сатанист и наркоман?

    ОтговорИзтриване
  5. Едгар Кейси Е ЕДИНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОРОЦИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ. ПРЕДСКАЗАЛ Е ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, ИМЕТО НА ХИТЛЕР, И СТОТИЦИ ДРУГИ НЕЩА, КОИТО СА СЕ СБЪДНАЛИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДЕНЯТ И ЧАСЪТ НА СВОЯТА СМЪРТ!ТОЙ Е ЛЕКАР И ГРАЖДАНИН НА САЩ. ПИСАЛ СЪМ ЗА НЕГО В БЛОГА СИ И СЪМ ПУСНАЛ И ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ. НАРИЧАТ ГО НОСТРАДАМУС НА 20 ВЕК.
    ЕТО И ПРЕПРАТКАТА: http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/01/blog-post_862.html

    ОтговорИзтриване
  6. http://tv7.bg/news/society/9578422.html

    Пак не е по темата.Но моля,Ники ако мислиш че е ВАЖНО-обърни внимание!


    "И още нещо любопитно - от февруари 2011 г. в документация на Държавния департамент на САЩ е забранено да се използват думите "майка" и "баща", защото били оскърбявали хомосексуалистите. При подаване на заявление за официални документи в анкетите вече се пише "родител №1" и "родител №2". Темата със забранените думи в студиото на "Уикенд с Миа Сантова" коментираха лингвистът Велислава Стойкова и Ева Кулева."

    Струва си да загубите 14 мин. и да изгледате предаването.
    И между другото и ние вече също не сме майки и бащи а "декларатор №1" и "декларатор№2"- (виж декларация за детските помощи)

    ОтговорИзтриване
  7. От февруари 1997 год. антихриста е на ЗЕМЯТА.....със седалище..Вашингтон, С.А.Щ. .....И ЗОНА-51,

    ОтговорИзтриване