петък, 25 януари 2013 г.

Технологиите на Никола Тесла работят на неизвестен остров?





Изследовател, който се крие зад псевдонима „Преподобният Мишел Хопкинс,“ наскоро е направил изненадващо откритие. Открита е точка в южната част на Тихия океан, където апаратурата е отчела излъчване с огромна мощност, пише secon. 
След като са проверени координатите на мястото се оказало, че това е непознат безименен остров, за който да се получи информация е почти невъзможно.
Прави впечатление, че на малък остров, който е добре скрит от любопитни очи в океана, има летище, съвременна инфраструктура, има много различни сгради, сред тях и жилищни, както и складове за петролни продукти.
Въпреки че това не е най-важното – на него има и сграда със структури, които са подобни на тези, използвани в спорната система HAARP, която от своя страна, според някои версии е продължение на технологиите на известния физик Никола Тесла.

Авторът на находката, който се крие засега, предположи, че дейността на тези установки може да е причина за две скорошни земетресения.




Източник - Интернет

 Николай Николов

5 коментара:

  1. Imashe go dnes v "30 dni"- ako beshe viarno sigurno shteshe da se vdigne goliama dandania,no ... nishto....samo 1 statia....

    ОтговорИзтриване
  2. Кой?МЕдийте ли ще вдигнат дандания?

    ОтговорИзтриване
  3. Е такива информации ги най-обичам.От типа чух,че някой казал

    ОтговорИзтриване
  4. Интересно островче разгледах го и ми направи впечатление че нищо не е скрито, а на военните бази има американското и англииско знаме. Ясно изявен вулканичен остров явно ползват геотермалната му енергия защото никаде не се вижда нещо като ел. централа. Има прикачени снимки на които се виждат базите,сателитите,самолети,верижни машини разтоварващи на кеи, петролните резервуари и много др. Според мен си е наистина една голяма база за всякъкви опити и експерименти....

    ОтговорИзтриване