вторник, 1 ноември 2016 г.

@ НАСТЪПИ ВРЕМЕ ДА ПОСТРОИМ ОТНОВО ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ! @

ПЕТЪК, 28 ЮНИ 2013 Г.

ПОВТАРЯМ:  НЕОБХОДИМА Е ДИКТАТУРА ЗА ОЛИГАРСИТЕ И СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ОТ ВСИЧКИ -ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДЕПУТАТИТЕ И ЛЕКО ЗАБОБОТЕЛИТЕ.  НЕОБХОДИМА Е ЧАСТИЧНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ОТКРАДНАТИТЕ И ПРОДАДЕНИ ЗА ЕДИН ЛЕВ ЗАВОДИ. И ИЗЗЕМВАНЕ ПАРИТЕ НА КРАДЦИТЕ. ДО КОГА ЩЕ МОТАТ С ЛЪЖИ ПРОТЕСТИРАЩИЯ И ИЗГЛАДНЯЛ НАРОД?! ТА ЕТО:


Мисля, по-скоро съм убеден, че след като започна пропадането на строителството на АЕЦ  Белене /и вече си е  логично новата АЕЦ да се изгради в готовата  инфраструктура на Козлодуй/  е по-добре  и вече е крайно време да се построи /ДА ПОСТРОИМотново  един голям и просторен затвор на острова. Видя се до къде ни доведе липсата му, а и на този в Ловеч /Слънчев Бряг/. Никой от моето семейство, от пра-пра дядо ми до мен не е ходил нито в Белене, нито  в затвор. Защо?! Защото са спазвали законите и правилата на държавата и по царско и по социалистическо време, работили са, учили са, учил съм доста и аз, и никога не сме крали, нито от държавата нито от обикновените хора. !  То е ясно на всички: за да станеш богат и то умерено, трябва да направиш бедни от сто до двеста човека! Изключвам от този списък хора като Христо Стоичков, Бербатов, хора на изкуството, които са забогатели и то в чужбина с таланта си, също Лили Иванова, Васил Найденов, изобретатели, фолк певиците и май за други не мога да се сетя! Докато народа - тоест ние, по точно 90%  дремем, търпим измисляната вече по една всеки ден простотия /последната е останалите без, и освободени от работа, да подават данъчни декларации/, за да ни съсипят окончателно, да ни вземат земята /ако имаме/, апартаментите, прилагайки непосилни данък апартамент /разбирайте смет/, а доходи почети вече нямаме и се налага за срамотиите да вземаме пари от пенсиите на родителите си за да си платим тези дълговеа да не споменавам огромната измама с тока! Защо? Защото той се набира софтуерно от разстояние /за новите електронно – софтуерни електромери/. Меря го разхода на вход на апартамента, а сумата  е 5 пъти по – висока от изразходения ток. Моят е около 350лв. средно на месец, а изразходената енергия е около 70 лв. и то като я умножа само по дневната тарифа!!!
Ами банките?! Това е върхът на простотията и нахалството! Най- изкуствената банка в България е ПИБ, създадена от фалиралите през 1996 година банки, и познайте от кой!!! Лесно е! Вече банките ни изработват  по всякакъв начин, променят си по тяхно желание лихвения процент. Внасяте 50 лева а се оказва, че сте внесли 30! Ми то при 500 лева кредит, просто край няма, ако не ги внесете на куп! Да не говорим за измамниците от всички мобилни оператори които май надминаха себе си! То просто край нямат примерите! Навремето Жорж Ганчев казваше: „Те са един стадион хора, ако ги съберем там и проблема ще бъде решен“! Да знаете той не е прост човек!!! Предлагам Ви да подемете кампания за построяването на Затвора в Белене във Фейсбук! Не е важно колко си живял, а какво си направил за хората! Не вярвайте на медиите, те са купени и зависими от тези които ни мъчат! АЗ ЗАПОЧВАМ СПИСЪКА С НАРОДНИТЕ КРАДЦИ И ИЗЕДНИЦИ , А ВИЕ ГО ПРОДЪЛЖЕТЕ, ЩЕ ГО ДОПЪЛВАМ И АЗ! Все пак заведението трябва да си има клиенти!  Ето: ТИМ, братя ДиневиАхмед Доган, Делян Пеевски, всички собственици на застрахователни дружества , трите енерго разпределителни дружества, собствениците на Лукойл, Валентин ЗлатевГриша Ганчев, Венци Стефанов,  Барбуков, Георги Първанов -/ГОЦЕ Прасето/, Алексей петров /изперкалия трактр, със скъсаната верига/  , Христо Ковачки - (по прякор: "Пушека", щото много му димят комините на ТЕЦ_овете), Георги Милушев-(УВО-то), всички собственици и изп. директори,  и  бордовете на всички банки, шефовете на топлофикациите, всички собственици на огромни имоти по ЧерномориетоЯзовир Искър и останалите места, а вярвайте ми те са хиляди, /а съгласно законите, земята на 200 метра от брега са държавна, тоест наша, народна собственост/,  Милен ВелчевЦар Симеон, половината прокурори и магистрати, кметове, всички милионери с много малки изключения, защото са такива от кражби измами и неплащане на данъци а сега и да ги плащат е късно, и, и кои още………

Ще продължа списъка поименно в следващите публикации, допълвайте го и Вие!!!!
РS - За оцветените в зелено има линкове с доста подробна информация!!


Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар