сряда, 15 януари 2014 г.

СИК, ВИС, ТИМ, Братя Диневи - мошениците на "Прехода"


ТИМ за последните години направи много поразии. Чудя се защо „Новата власт” не предприема нищо срещу тях?! Между СИК, ВИС и ТИМ няма никаква разлика. Задавате ли си въпроса защо ТИМ се толерира и от сегашната власт въпреки ,че пледира за борба с престъпността, корупцията и т. н.??! Хващат мишоците а са слепи за големите престъпници… Ами Братя Диневи от Бургас /Св.Влас/. Горките, колко честно трупат милиони! Едни от доказаните най - големи далавераджии, крадци и мошеници на „прехода” – хора без образование, мутри от всякъде, живеещи в лукс, ощетили държавата и хиляди хора! Защо никой не ги закача – Защо?!! Защо Цветанов и Борисов? А?! Стига с тези показни акции ами вземете и ги приберете на топло за по двадесет години, че да си отдъхнат хората! Дали имате куража да го направите?! Мисля, че не! Ами тогава си ходете… Няма нужда от арести и показни акции. Има безшумни и интелигентни начини. Вие ги знаете по -добре! При това властта е във Вас! Успех!

ТИМ
БРАТЯ ДИНЕВИ
ГЛЕДАЙТЕ!

Николай Николов
Николай Николов

5 коментара:

  1. Напълно Ви подкрепяме, защото и ние, гласувайки за ГЕРБ, очакваме отдавна да бъдат осветени крупните крадци, а не "мишетата"! Искаме действия, а не да ни хвърлят прах в очите.Да потърсят милионите, недостигащи в бъджета от братя Динев, ТИМ-аджийте , а не от "авджийте"!

    ОтговорИзтриване
  2. Явно Те са се срастнали с власта и мисля, че са по силни от тях. Не знам кога ще дойдат на власт смели и патриотрично настроени хора и да ги тикнат в затвора за по 30 години. Има и друг начин. Ние обикновените хора да ги погребем скоропостижно, колкото и грурубо да звучи това, но десетки хора заслужават тази съдба Защото са изживели това което им се полага за този живот! Бъдете смели! Да се съюзим и да ги унищожим. Иначе за народа няма бъдеще! Пишете ми!

    ОтговорИзтриване
  3. Bai Niki,izgubih se sred tolkova mnogo i interesna informacia...Skoro te otkrih-bloga ti e izkliu4itelen...Izvinqvam se,che ne pisha na kirilica i sam pritesnena za teb...Vmesto da cheta,zapochnah da gledam-koga si vlizal za posledno....,,AZ ZAM SAMO ZVEZDEN PRAH...,,

    ОтговорИзтриване
  4. От звездния прах се ражда сегашния свят, който живее 3 600 години! За нас не зная, но се радвам, че това което искам другите знаят и научат за тях е било интересно! Ти от къде си?! Моята поща е xegel@abv.bg, а Скайпа ми е bainiki . Ще се радвам, ако ми се обадиш или ме питаш нещо! - просто Силата е в теб и Ти решаваш! Още веднъж ти благодаря!!! С уважение: Николай!.....

    ОтговорИзтриване
  5. Здрасти Ники! Редовно чета блога ти! Колкото до публикацията - на мен ми се струва, че доста хора спекулират с тия трибуквени фирмички от прехода. А истинските бандити са в парламента и около него. Разни типове и монополисти като Пеевски и Василев, които редовно си измиват ръцете с някой друг и се правят на много добрички. Цеко и Боко са бита карта вече, проблемът сега е червената тройка, която отдавна изкриви демокрацията за собствена употреба.

    ОтговорИзтриване