неделя, 5 януари 2014 г.

ЧЕРНИ ДУПКИ И ЧЕРНА МАТЕРИЯ - КАКВО Е ТОВА?

Съвременните учени срещат все по-големи затруднения при решаване на загадките които им предлага Природата. Те и до този момент не могат да разгадаят ролята на звездите и черните дупки във Вселената. Тъмната материя за тях е все още нещо мистично. Те даже не подозираха за симетричността на нашата Вселената свързана със семейството на първичната материя. Звездите и черните дупки се явяват място за просмукване и преминаване на материята от една Вселена в друга. Академик Левашов подробно и находчиво описва това в своите трудове. Вижте тук: http://www.levashov.info







И няколко изречения за времето!



ПО МОЛБА НА ИКИ.
Николай Николов

18 коментара:

  1. Много е сложно да се обясни, защото е прекалено просто.

    Днешните учени правят нещата много сложни и за това им се изпълзват елементарни неща. Както казва Айнщайн:

    "Всеки интелигентен глупак може да направи нещата по-големи и по-сложни. Иска се малко гениалност и много смелост, за да тръгнеш в обратна посока."

    Най-общо казано звездите са, освен източник на светлина и топлина, те са източник и на още нещо, което нашите учени винаги пропускат. И то е ИНФОРМАЦИЯ. Цялата тази енергия освен, че е енергия, е и информация.
    Ролята на звездите е да изпращат и получават информация. Нашето Слънце изпраща постоянно управляваща информация (от къде идва тя, обаче е трудно да се каже, зависи), и Земята реагира на нея. Слънчевата активност се повишава, нивата на реките на Земята се повишават с нея, и не само те. Тоест Земята реагира на тази информация. Магнитното поле на Земята не е създадено за да пази нея или нас от вредните излъчвания на Слънцето. То е създадено за да улавя точно тази информация, предназначена за Земята.
    Точно както растенията улавят само фотоните, които им трябват, другото го пропускат.
    Всеки, който разбира как работят компютърните мрежи знае за какво говоря.
    Това е същото. Земята от своя страна също изпраща обратна връзка, например чрез северните сияния. Учените не могат да си обяснят какво са те също. Те са обратната връзка от Земята, към Слънцето, нищо повече.

    А какво са черните дупки. Ами най-общо, те са транспортни тунели на енергия и съответно информация между различните вселени. Нашите учени казват, че след като дадена звезда изчерпа горивото си, или просто вече не е нужна тя есплоадира като Супер нова, и на нейно място се появява черна дупка. В цялото това изречение има една грешна дума, и тя е думата "появява". Черната дупка не се появява, тя просто винаги си е била там. Просто не може да се види заради звездата. Но черната дупка е била създадена заедно със самата звезда. тя играе ролята на информационен транспортен тунел мецду различните вселени, вертоятно и измерения. Те казват, че каквото попадне в черна дупка се изгубва. Що за глупости?
    Нищо никога не се губи, просто сменя формата и състоянието си на съществуване и се трансформира и премества там, където е най-нужно.
    Обаче остава един въпрос. Ако това което казвам е вярно, защо тогава след като слънцето се взриви и черната дупка не изчезва, след като вече няма информация да транспортира?

    Ами, много просто. Черната дупка не изчезва защото все още има информация, която трябва да се транспортира. Тя играе ролята на буфер, който съхранява информацията в себе си, докато я трансферира до дестинацията й. Нещо като компютърен или мрежов кеш.
    Всъщност черните дупки и звездите дават възможност всичко да бъде свързано в нещо като огромен космически Интернет, една космическа информационна мрежа, включваща всички слънчеви системи, галактики и вселени.
    Това е, Извинявам се за дългия коментар.

    ОтговорИзтриване
  2. Подкрепям горния пост! А колкото до тъмната материя мисля че се нарича етер и целта му е да държи цялото нещо заедно :D Извинете простия изказ,но съм в прекалено добро настроение все още и всичко ми е някак смешно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тъмната материя е нещо, съвсем друго, и няма нищо общо с черните дупки. Въпреки, че черните дупки пренасят и такъв вид енергия. Както е етера също. Тъната материя е просто енергия с различен потенциал. Енергията може да има безброй много различни форми, нива и потенциалии разбира се приложение. В зависимост от тези критерии енергията може да бъде разделена на информационна, живителна и много други. Енергията, която черните дупки пренасят е най-вече информационна енергия от управляващи сигнали, докато етера може да се причисли към живителната енергия. Но това зависи от перспективата, от която гледа наблюдателя на подобна енергия.

      Изтриване
  3. А колкото до времето,според Каббала това е разстоянието между cause and effect т.е между причина и следствие.
    Оф трябваше да го науча този руски значи :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В по висшите нива на съществуване причината и следствието се случват едновременно. Няма никакво време между тях. Може би това е причината да казват, че там времето не съществува. Но тук, при нас то съществува и ние трябва да се съобразяваме с него. То тече бързо и обикновенно не в наша полза.

      Изтриване
  4. Абсолютно си е така.Същото казва Херметицизмът(поне доколкото съм успял да се докопам)

    ОтговорИзтриване
  5. благода ря ви приятели, значи товасие един вит рецеклираща система която пренарежда всичко да започне от начало чисто и не и непокварено , една от теори те за които сам учил че в началото всичко е било в светлина и е нямало тъмнина още при сътворението тоест след така наречения от учените взрив които ите незнаят всъщност дали е взрив и ли нещо друго но саму сложели това име което замен е не точно , и това което се сещам по памет понеже несаъм си запазил записките е че тези черни дупки и галактики са бели по съвсем друг начин но в последствие след падението на люцифер всичко се е променило и тези черни дупки са раздели ли галактиките които познаваме сега и не отричам че има други измерения от това което виждаме и знаем но там няма тази тъмнина която познаваме ние , е това съм го чувал от мои колеги преди много време които се занимаваха с изочаването на стари знания и разбирания за сътворението , благодаря ти Ники и на вас приятели,ики,

    ОтговорИзтриване
  6. ИЗВИНЯВАЙ ИКИ! ПОПРАВЯХ ЕЛЕКТРОНИКАТА НА КЛИМАТИКА И НЕ ВИДЯХ СПОРОВЕТЕ ТУКА! НЕ СЪМ ГИ ПРОЧЕЛ, НО ОТ ПОГЛЕД ОТ ГОРЕ РАЗБРАХ, ЧЕ СЪМ ПРОФАН ИЛИ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО КАЗАНО - ЛАИК! ДАЖЕ ВЗЕХ ДА СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ПУСНАХ ТОВА. НЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧИХ, ПРОСТО ТИ ПУСНАХ ИНФОРМАЦИЯ И НЯКОЛКО ИЗРЕЧЕНИЯ. НАДЯВАМ СЕ ДА СИ ДОВОЛЕН. РАДВАМ СЕ,ЧЕ ИМА ТОЛКОВА УМНИ И ЗНАЕЩИ ХОРА. НА ТЯХ РАЗЧИТАМ ЗА НАШЕТО БЪДЕЩЕ КАТО ХОРА, НЕ ЗА МЕН, ЗА ХОРАТА ИЗОБЩО!

    ОтговорИзтриване
  7. забравих да спомена едно виждане за огненото езеро описано в библията някои го свързват точно с тези черни дупки според уписаното в библията че димът от мъките им ще е за вечни векове и ще се вижда и чува от всички живе ещи в всвлената,ики,

    ОтговорИзтриване
  8. Ники всичко сие както трябва точно от това имах нужда да си потвърдя по не замен версията , и даи боже повече хора да си задават вапроса защо и да търсят истината цялата истина защото самотогава ще е истина ,благодаря ти ощеведнъш Ники, ики,

    ОтговорИзтриване
  9. Хмм цялата истина звучи наистина хубаво но и доста недостижимо.Няма пълни/цели истини само половин истини :) (ще има хора които да не се съгласят естествено, но това е идеята)
    А и все пак ако имаше абсолютни истини за тези неща нямаше да е толкова интересно :)

    ОтговорИзтриване
  10. Абсолютно съм съгласен. Как може да знаем абсолютната истина след като ние живеем само в едно парче от пъзела? Без да видим цялата картина, никога няма да можем да докажем нищо. А за да видим цялата картина първо трябва да излезем от затвора Земя. А това ще стане, когато на всеки му дойде времето.

    ОтговорИзтриване
  11. да та кае но пример за тази полвин истина , давземем светът в които живе ем се намира за интересен за мен не е интересно понеже тои винаги е бил полвинчат за това естествено си има и причини но ас неги намирам за интересни , ако краткия и гнусен живот убиствата и лъжата са нещо интересно и причината естествено поради която са породени , то бих казал слава бого че несъм бок с това си ръсаждение нямаше да се ръзличавам много от сегашните понеже щях със сигорност да раздавам право съдие според моята справедливос която ас намирам за истина и на тия дето им я прилагам едвали щеше да им е интересно, ще спомена от ново библията понеже там изобилства от прилагане на истината понеже ако нямаше грях нямаше и нужда от закон които да го упредели като грях , същото е и с истината и лъжата,ики,

    ОтговорИзтриване
  12. За много интересни намирам аналогиите към Библията,винаги съм желанието да я прочета но все не успявам да го направя(сигурно за генерираното ми отношение към христиансвтото сега и като цяло) ,но и според мен в библията се крият доста отговори или поне помощ за намирането им.

    ОтговорИзтриване
  13. Прав си Ики,слава Богу,че не сме Богове,кашата щеше да бъде невъобразима.И пак ще ви пиша:Четете Ведите,защото всичко друго е плод на болни мозъци.

    ОтговорИзтриване
  14. Да, ИКИ знае много но отдавна е извън България в една скандинавка страна с цел оцеляване. Не му се сърдете на правописа, защото трудно се пише на български от скандинавски, например холандски лаптоп. Ако аз мога да променя това, неговата сила е в автомобилната техника!

    ОтговорИзтриване
  15. Прочетете УРАНТИЯ- най-великата книга за всички времена - и ще разберете отговорите на всички въпроси, които си задавате по-горе.
    Тя се чете трудно, защото е блестящо написана, дава много информация и абсолютно точна.

    ОтговорИзтриване
  16. Странно! Онова, което не ти харесва го триеш, за да не го четат приятелите ти.
    Е, да, ама то е вярно, а не твоите глупави теории (Например, че (цитат)... "нашето Слънце изпраща постоянно управляваща информация (от къде идва тя, обаче е трудно да се каже, зависи), и Земята реагира на нея. Слънчевата активност се повишава, нивата на реките на Земята се повишават с нея, и не само те. Тоест Земята реагира на тази информация. Магнитното поле на Земята не е създадено за да пази нея или нас от вредните излъчвания на Слънцето. То е създадено за да улавя точно тази информация, предназначена за Земята.
    Точно както растенията улавят само фотоните, които им трябват, другото го пропускат.
    Всеки, който разбира как работят компютърните мрежи знае за какво говоря.
    Това е същото. Земята от своя страна също изпраща обратна връзка, например чрез северните сияния. Учените не могат да си обяснят какво са те също. Те са обратната връзка от Земята, към Слънцето, нищо повече" (край на цитата) Няма да коментирам глупостите ти - не си заслужава.
    Просто си въздух под налягане, по тези въпроси, приятел!
    Знам, че и това ще иозтриеш, но то не е за да те злепоставям, а за да се усетиш, че си далеч, ама много далеч, от истината.

    ОтговорИзтриване