сряда, 8 януари 2014 г.

© ТЕХНИЧЕСКИ МЕТОДИ ЗА КОНТРОЛ ЧРЕЗ МЕДИИТЕ ©



Ролята на медиите днес е несъмненаТелевизията например е многоясен пример как може да се въздейства върху поведението на зрителите чрез негативни послания като новини, филми с насилие и ужаси. Нейна основна цел обаче е внушаването на мнение: как човек да мисли, да постъпва и да изглежда. Какво трябва да има, за да е В ЧАС, и с каква политическа ориентация трябва да е съгласен. Хюсеин е лош, но Буш, Клинтън и Кол са добри. Астрологията, полагането на ръка, НЛО и огъването на лъжици със силата на мисълта (телекинеза) са празни приказки, но порното, футболният мач в събота през уикенда са ОК.
Малко хора имат куража да заявят, че всъщност е тъкмо обратното, тъй като вероятно ще трябва да понасят подигравките на тези с промитите мозъци. (Моля, извинете грубия израз, но „промитите мозъци“ в случая не могат да бъдат спестени, защото след десетилетия манипулиране на масите, няма по-сполучлив израз от този.) На практика това, означава че човек ще бъде осмян и ще го гледат накриво, ако личното му мнение евентуално е противоположно на масовото съзнание. А всъщност той трябва да бъде награден за това.
Друг пример е киното, където чрез специална снимачна техника на екрана се появява допълнителен образ (например кутия Coca-Cola), който на практика не се вижда (заради бързата скорост), но подпрагово се възприема от мозъка и така се стимулира купуването или консумацията на дадения продукт — т.нар. subliminal messages (подсъзнателно послание).

Най-добрият пример обаче е музикалната и звукозаписната индустрия. Вече десетилетия наред чрез backward masking (замаскиране на заден ход) и високочестотни записи и магьоснически ритуали върху слушателя се упражнява въздействие.
При честотния запис се възпроизвеждат послания в толкова висока фреквенция, че ухото не може да ги възприема съзнателно, но въпреки това достигат до подсъзнанието (подсъзнателни послания).

При backward masking са записани послания на заден ход, които също се интегрират в подсъзнанието. Ако лентата се пусне в обратен ход, посланията излизат наяве. Няколко примера:
• KISS (Kings In Satan’s Service)
песен: God of Thunder,

послание: The devil himself is your God! (Самият дявол е твой Бог!)
• Madonna
песен: Like a Virgin,

послание: I walk in sin! (Живея в грях!)
• QUEEN
песен: Crazy Little Thing Called Love,
послание: To hell with the bible! All I want is magic! (По дяволите Библията! Всичко, което искам, е магия!)

• Police
песен: Every Little Thing She Does is Magic,                                        послание: The evil have power! (Злото е силно!)
• Rolling Stones
песен: Tops,
послание: I love you, says the devil. (Обичам те, казва дяволът.)
• Prince
песен: Purple Rain,
послание: Heaven is about to split open! (Небето ще се разцепи!)
• Cindy Lauper
песен: She Bob,
послание: You are helpless against evil, against the backward playing, Ha-ha-ha! (Ти си безпомощен срещу злото, срещу свиренето в обратна посока, ха-ха-ха!)
• The Beatles
песен: Revolution Nr. 3,
послание: Start Smoking Marihuana! (Започвайте да пушите марихуана!) и: Turn me on Dead Man! (Възбуждаш ме, мъртвецо!), dead man = Христос

Въпреки че не подхожда съвсем на темата, е интересно какво казва Джон Ленън на Тони Шерильн през 1962 г. в Хамбургския Starclub:
"Знам, че Бийтълс ще имат успех като никоя друга група. Знам го със сигурност, защото срещу този успех продадох душата си на сатаната.“ Може би малко хора го знаят?

Още един пример от звукозаписната индустрия: ДЖОН ТОД, който според собствените си твърдения е посветен във висшите окултни кръгове на Илюминатите („Клуб на 13-те“), ги определя като Луциферианската организация, която с всички средства иска да въведе световно правителство. Целта на Илюминатите са най-вече младежите, което още Хитлер е знаел: „Който притежава младежта, притежава бъдещето.“

Джон Тод е директор на най-голямата компания за грамофонни плочи и фирми за концертни записи в Америка ZODIACO PRODUCTIONS. Неговата версия е, че над всяка матрица (оригиналите) на плочите — а това значи класика, кънтри, рок, музика за медитация, диско, народни песни… т.е. всякаква музика (а не само рок или хеви метал, както би им се искало на някои религиозни фанатици) — 13 подбрани субекта баели черни ритуали и ги пълнени с демони. Те не го правели от финансови подбуди, а за да въздействат върху духа на хората. Суеверия и дяволска работа, ще кажат някои. Дяволска или не, тук става въпрос за най-голямата звукозаписна компания на САЩ, с най-богатите хора на тази планета зад гърба и. Каквото и да направят тези манипулатори, наречете го както искате, то е нещото, което ги е поставило на върха на богатството и властта, а хората — в ситуацията, в която днес се намират, упражнявайки силно влияние върху всички. Върху вас също, по-късно от ZODIACO се ражда нова компания в Калифорния с името MARINATA. Смисълът и целта на проекта са да уловят младите християни и другите вярващи. За целта са избрани позитивно звучащи имена и текстове на банди, но записите са заредени със сатанински и деструктивни послания. Първият проект е JESUS CHRIST SUPERSTAR. Както виждате, имената са само вятър и мъгла, и човек не може да мине отгоре — отгоре през темата. Все едно е дали тези хора използват „сатанински“ или „увеличаващи продажбите“ послания; работата е там, че те — и такива като тях много — действат срещу свободната воля на другите. Но това има средства и начини да се предпазим. Човек все пак има свободната воля да избира музиката, която слуша.
Очевидно масмедиите са основното средство, което поддържа хората глупави и невежи. Това е причината, поради която почти никой не познава реалния подтекст в политиката икономиката и религията. Същото важи и за човешката история, за произхода ни, за строежа и структурата на Земята (особено във вътрешността й), за истинските условия на Луната и Марс, космическите програми, свободната енергия, натуропатията, духовното лечение, истинския живот на Исус, светлинното тяло на хората (аура, душа) и неговото магнитно поле (меркаба), извънземните и техните технологии. Както вероятно се уверихте, дори 0,1 % от германците не са чували за летящите дискове на СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА.  Помислете си за тези неща!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара:

  1. Съгласна съм с написаното от Вас и го подкрепям!Мария Андонова

    ОтговорИзтриване
  2. За което Ви благодаря! Обичам хората да излизат с истински имена , а не да ме плюят, зящото от това аз не печеля. Просто искам това което знам, то с Вас да споделя!

    ОтговорИзтриване