понеделник, 13 януари 2014 г.

ЗАЩО СТЕ ТАКИВА?!


Защо сте такива?! Чакате само някакви специални открития и новини? Не мислите за себе си и за страната си! Защо така? Не разбрах те ли , че от нас зависи нашето бъдеще. Ако спим и си пишем само по Интернет то бавно ще си умрем от глад, задължения, болести и в последствие ще се срещаме до кофите за боклук! Не осъзнавате ли на къде ни води т. н. „Европейски съюз” и неговият слуга – всяко българско правителство. Направо Ви се чудя на акъла. Помислете какво бъдеще Ви очаква след 5, след 10 години?! Питам най - младите! Имате ли някаква ясна визия за Вашето бъдеще в следващите 5, 10 години?! Аз нямам идея. Следейки световните процеси не мога да Ви кажа нищо добро, освен ако Вие не се вземете в ръце, не вземете вашето бъдеще в своите ръце и не се борите за него със всички средства. Иначе ви чакат кофите за боклук, с малки изключения! Борете се за правата си. Не допускайте тъпи и заробващи закони, бъдете будни и мислете! Европейския съюз и НАТО само искат от нас, но нищо не дават. Знайте го, мислете и го променяйте било със стачки, било с неподчинение. Вземете пример от Гърция. Те  отстояват правата си. Не се поддавайте на концепцията за световно господство и правителство. Така се обезличавате, ставате роботи, без социално и етническо самоопределение. Ставате трудови единици, трудови ресурси, роби на труда, строители на живота на „Някои хора”. Двадесет години Ви промиваха мозъците и ако Ви попитам, какво е било 20 години назад, то Вие няма да можете да ми отговорите, защото всичко се покрива и се отрича. Казват – колко бяха бедни хората преди това! Ама не е вярно! Колко са бедни сега!!! А има и много богати но малко на брой, и то предимно крадци! Зад всяко богатство лежи поне един заровен труп. Не изметем ли тази мръсна, крадлива и ниско образована паплач, то никога няма да живеем добре – ние и нашите деца и т. н. Така, че мислете и не ставайте псевдо - американци. Те са друг народ. Които е решил да е такъв – по добре да заминава там! Тук той не е необходим!

Със здраве: Николай Николов

5 коментара:

  1. Поздравления Ники.Мисля че ни трябва програма подобна на изготвената от Мандела,примерно: Не купувай стока на тази или онази фирма,купувай само българска стока (стига тя да е качествена),не гледай тази и тази "чиф...ка" телевизия,не им четете вестниците,ПОМАГАЙТЕ СИ.Изчистете клишето,че българина е мързелив ,крадлив и завистлив(то ни е внушено от има няма 100-на години и ние го прегърнахме като "ОТче Наш) и тн. и тн.

    "2) Осъзнай нуждата да започнеш НЕЗАБАВНО ВОЙНА СРЕ-
    ЩУ системата (защото тя ежедневно попълва своите редове с
    нови жертви, излъгани от възможностите за лесни пари). ТАЗИ
    ВОЙНА НЕ Е ПРИЗИВ КЪМ ТЕРОРИЗЪМ, ГРАБЕЖИ, или
    НОВИ УБИЙСТВА!
    НИЕ СМЕ ПРОТИВ ТОВА И СЕ ОПИТВАМЕ ДА ГО СПРЕМ!
    НИЕ НЕ СМЕ И НЕ МОЖЕМ ДА ПОСТЪПВАМЕ КАТО
    ТЯХ, НИТО да ползваме техните методи и средства.
    ВОЙНАТА ДА ОСТАНЕШ ЧОВЕК, (която трябва да започнеш
    ТИ, както И ВСЕКИ, КОЙТО Е СЪГЛАСЕН С НАС и принад-
    лежи към лагера на доброто) СЕ ИЗРАЗЯВА В ОТСТОЯВАНЕ
    НА ЦЕННОТО И СТОЙНОСТНОТО (за тебе и за всеки ми-
    слещ човек) и ОТХВЪРЛЯНЕ НА НАСИЛА НАТРАПВАНИТЕ
    „ЦЕННОСТИ“ НА АНТИ-КУЛТУРАТА, ЧАЛГАТА, КУЛТА към
    девиза: „Пари на всяка цена,власт на всяка цена, секс с повод и
    без повод (и по-точно прекаляването и злоупотребата с него!…)"

    http://savremennik.blog.bg/technology/2013/08/06/sybudi-se-dokato-vse-oshte-mojesh.1136943

    ОтговорИзтриване
  2. Защо сте такива и защо сме такива зная защо! България не е обречена, а е наречена и има много защо?! Да си призная болката, страданието и чувствителността понякога могат да правят и чудеса! Ще дойде време в новото време точно от най-изстрадалите да зависи бъдещето на всички! Включвайте и се включвайте, докато е време! Сега е моментът, после и друг не знам скоро дали ще има! Помощ ще има, но ако няма зелена светлинка вътре от вас самите не желая и не искам да отговарям! http://www.blitz.bg/news/article/243938
    Далай Лама няма нужда от реклама, нито пък човекът е разбрал какво наистина може да бъде! Както някои казват сега е и адът, и раят! Всеки сам за себе си свободно може да избере къде смята и иска да бъде! http://www.blitz.bg/news/article/243373

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам, дали ще е с помоща на Далай Лама или някоя друга ЛамЯ, но докато звездносиният флаг не се разпръстне на отделни "звездички", светлината в тунела ще е само от насрещния влак!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Светлината е вътре в нас на всички до един по рождение и ние сме тези, които можем с осъзнато желание и добро намерение да я насочваме накъдето ни харесва! Мислите са велика сила и една страшно голяма енергия и тайна досега! За съжаление не който трябва пръв го е разбрал... Време е истината да блесне и да срине този напълно луд свят!!!
      Хайде законът за привличането в действие, опичайте си акъла всички и си инсталирайте нови мозъчни клетки! Нашите мисли са жива енергия... Нашите желания могат да станат реалност! Вселената чува и прави за нас това, което сме си избрали и поръчали! Схващате ли разликата за това, което е било досега и какво може да стане, ако вкупом вземем да изплуваме от нищото, всички заедно?!!!
      http://www.youtube.com/watch?v=X17DYK6E1HM

      Изтриване
  4. Докато сме негативно настроени, гризем си ноктите и масово се въртим в кръг не виждам как би могло нещо добро да се случи... Много е важно да не се даваме емоционално и психически, нали точно това искат! Цялата дейност и цялата световна манипулация води именно до това! В момента, от който започнем да гледаме по-широко и по-мъдро на действителността, в която сме, ще се появи и новото мислене, и новото знание за това какви сме ние и какво бихме могли да бъдем!
    Джон Кехоу: Положителните мисли лекуват и душата, и тялото!
    http://www.blitz.bg/article/32713
    Авторът на "Подсъзнанието може всичко" е разбрал и опознал себе си и не говори празни приказки! Защо и ние да не можем? Или и на това не са ни научили?!... Отговорът е очебиен!!!

    ОтговорИзтриване