неделя, 19 януари 2014 г.

В СЛУЧАЙ НА ОЧАКВАНИЯ АПОКАЛИПСИС ИЛИ ЯДРЕНА ВОЙНА

Отчитайки, че края на света беше запланиран за 21 декември 2012 година, няма нищо удивително, че се появиха ред предприемчиви компании, опитващи се да спечелят пари от "предстоящия апокалипсис". Една от тези компании - Vivos, е разработила концепция за мрежа от 20 подземни убежища за 4000 човека, разположени в близост да големите американски градове.


Освен опасенията от апокалипсиса по сценария, обоснован от календара на Майте, убежищата ще помогнат да се оцелее и в по прозаични случаи, като ядрена война или сблъскване с астероид.

Всяко автономно убежище от Vivos може да побере около 172 – 200 човека, които могат да ползват просторни помещения, за срок от една година и „благополучно да преживеят потенциалната опасност”. Херметичните убежища, теоретически могат да устоят на всякаква катастрофа, били то природни бедствия, ядрена взрив, химично и бактериологично оръжие или на добрата стара анархия.

Планът на убежищата е изготвен във форма на звезда, при която 10 жилищни крила като лъчи са разположени около централното помещение с диаметър 20 метра. Комплексът включва в себе си обществени зони и частни помещения, обезпечаващи на всеки жител 12 квадратни метра, което значително превишава препоръчвания от Червения кръст минимум за подземни убежища за дълго пребиваване, който е 4 квадратни метра.

Всяко убежище на Vivos е оборудвано с вътрешна система за енерго обезпечаване , запасни акумулаторни блокове, дълбоководни кладенци, система за филтриране на въздуха от биологични, химични и радиоактивни замърсители, канализация, обилни запаси от храна и дрехи, прибори и системи за безопасност, медицинско оборудване и медикаменти, а също и от необходимите видове материални средства за спорт, специални автомобили и оръжие, очевидно за битка с мутантите по пътищата, който ще се появят когато нещата утихнат. Всички убежища включват пълно мебелирани жилищни помещения, в това число, спални, вани, кухни и столови, а също и просторни стаи за почивка и много други екстри.

До началото на каквото и де е било използване на помещенията компанията Vivos ще провежда регулярни прегледи и евентуални ремонти и замяна на необходимите детайли в помещенията и т.н.
Тогава, когато дадено жилище бъде запълнено, новите жители ще си изберат правилник и сами ще се занимават с управлението и обслужването им.
Мястото в тези жилища струва 50 000 долара и бяха са резервирани около 1000 места.
Пиша Ви това, за да видите идиотите които ни ебават мамата, за какви се мислят! Това важи и за сегашните ни "управляващи" Изводите оставям на Вас!
PS - ТАВА Е АДРЕСА НА КОМПАНИЯТА:
КОМПАНИЯТА "VIVOS"

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ТАМ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВИДЕО.

Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар