неделя, 26 януари 2014 г.

ПЪТУВАНЕТО ВЪВ ВРЕМЕТО Е ВЪЗМОЖНО


Основният аргумент в полза на възможността за пътуване във времето е швейцарски часовник, открит в Китай в гроб от преди 400 години. Наскоро е открито и още едно доказателство, ЧЕ НАШИТЕ СЪВРЕМЕННИЦИ СА ПЪТУВАЛИ В МИНАЛОТО.

На снимките, направени през 1940 г. при откриването на моста South Fork Bridge в Британска Колумбия (Канада), е открит един човек, който е различен от тълпата толкова, колкото един извънземен може да се различава от 2000. На снимката ясно се вижда, този мистериозен мъж: на ръст е над средното ниво, с различна прическа, слънчеви очила, риза, пуловер с груба плетка, фотоапарат - по-близо до сегашните, отколкото тези от средата на миналия век. Експертите изключиха възможността за фалшифициране на тази стара снимка, тъй като този човек присъства и на другите снимки от това събитие.
Скептиците твърдят, че загадъчния характер на снимката не доказва нищо, освен, цикличният характер на младежката мода. В онова далечно време, осигурените младите хора може също да имат фотоапарат от фирмата Kodak, да има планински слънчеви очила, тениски с логото на университета и грапав ръчно изработени пуловер.

Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар