неделя, 5 януари 2014 г.

ХАЙДЕ ДА ПОМИСЛИМ ТРЕЗВО


           Хайде да помислим трезво, какво да правим!
-         Първо директно изгонване на енерго - разпределителните дружества, защото далаверата е ясна! Повече коментар не е нужен!
-         Второ – национализиране на НЕК – просто тогава си беше и беше по- добре! Тук спор няма!
-         Трето – да се забранят всички мошенически опити да се приватизира БДЖ! Ето защо го доведоха до това дереже и всички виновници – в луксозен затвор, защото все пак са хора свикнали на лукс, който много от нас не могат и да си представят!
-         Четвърто – връщане, тоест национализиране на всички природни богатства,  на мини като, Медет,  тези в Мадан и всички останали, защото те са наша собственост – на България и на българския народ! Така няма да се изнасят редки земни метали на безценица. Например платина, злато, уран, стронций, калай, мед, олово и …..
-         Пето – да се спрат опитите с добив на шистов газ, защото в шелфа на черно море а и на други места има толкова много газ, че и идея си нямате.
-         Шесто – североизточно от Стара Планина минава подземното находище от нефт на четири километра дълбочина, което е свързано с арабските находища и е най -  голямото в света! / Работил съм пет години по този проблем и затова ми е ясно!/
-         Седмо – възможно най - бързо да си пуснем умишлено спрените трети и четвърти блок на АЕЦ  Козлодуй, които бяха спрени от Мигленчето Кунева, за да получава по 300 000 евро заплата, освен основната заплата и то от – Брюксел! Аз и писах в блога, че със стари курви нов бардак не става и ако не спре да се прави на велика ще я съсипя!  Една жена, по - скоро  човек който е бил член на всички партии от БКБ до ГЕРБ, какво ви говори?! Такова поведение имат курвите по магистралите, но тях ги разбирам, защото умират от глад!
-         Осмо – бате Бойко си подава оставката и да се прави временен кабинет до датата на изборите, защото ако не направим така то може би БСП и ли някой друг ще хване кормилото на властта и няма да могат да се проведат референдумите,  които пожелахме при стандартните по време избори!
-         Девето – свикване на ново Велико Народно Събрание и промяна на някои заробващи ни членове от конституцията! Намаляване на броя на депутатите до 50, защото освен да смучат народа  те друго не правят. Освен това да се свикват по седмица на месец – два, а не да дебелеят като търтей там! Просто като беше  преди, защото там се надушват и раждат закони против нас, но в тяхна полза!
-         Десето – в новото правителство да се избират мажоритарно хора доказали се експерти в съответната област, не членували до сега в никаква партия! Все още ги има достатъчно!
-         Единадесето – изгонване на израелските мошеници, които закупиха едни от най – плодородните ни земи в централна България и нека да ходят и ровят из пясъка на Ерусалим!
-         Дванадесето – национализиране на НХК което беше подарено на руските олигарси  от Ибан Лостов на цената на продукцията за един ден, и които съсипаха  всички производства, спряха поминъка на Бургас  и си правят само горива а на нас предлагат само тези от каталитичен крекинг, които след три месеца заприличват на блажна боя. Който не си е карал колата за толкова време, го е забелязал!
-         Тринадесето - да си помислим, кой са по близко по душа до нас – САЩ или Русия и кои реално са ни помагали  и  да решим кой ще са нашите „братя”! САЩ е създаден от не успели изроди избягали от Европа и продължават и до ден днешен да са такива!
-         Четиринадесето - Да се смъкне моментално цената на тока, след като бъдат пуснати, бих казал всички реактори в АЕЦ  Козлодуй, защото, какво е Козлодуй и какво е „Черна вода” на отсрещният бряг на Дунав?! Риска е еднакъв, даже Черна вода е по-опасна!!!!!
-         Петнадесето - Да се озъбим на Европейския съюз, който и без това се разпада. Какви са те, с какво ни превъзхождат, че да ни налагат условия?!/ История ли като нас имат, културата ли им е по-висока..???/.  Видяхте къде се докарахме с тях?! И не само ние – Гърция, Испания, Италия…..
-         Шестнадесето - Последно, но за тази ми статия! – дано се появи някой смел човек, даже и да е като Хитлер, на който не му пука от крадците, лъжците и да заеме националистическа позиция!  Пояснявам – позиция за живеещите в България, но  не на етническа основа, като Ахмед Доган! Всички живеещи в България са български граждани, независимо как се казват и от какъв  етнос, са длъжни да спазват законите на България и никой да няма някакви привилегии!
-         А на който не му харесва да има избор да отиде където си иска и в която страна желае, без да бъде спиран и изнудван от нашата власт!

Николай Николов

15 коментара:


  1. Абсолютно съм съгласен!
    Обаче - не започне ли еврогейският съюз да се тресе и разпада на части, никой няма да ни позволи даже да "пр@днем" в рамките на евро-цирка! Така изкъсо са ни прегърнали в обятията си, че изпускане няма-мъртва хватка ще задуши всяко едно народно движение или инициатива за самостоятелна политика. Тия 5000 либийци, които америкосите ще ни натресат съвсем скоро, едва ли ще са у нас само за обучение и смяна на климата?! Големият брат с дългата ръка усеща, че на българите много им се иска да опитат нещо по-така - като в Унгария, например (а оттам до нов ??? договор с Русия е една крачка). Трети път русите много силно ще се замислят - струва ли си пак да освобождават народ, който вече два пъти им е забивал ножа в гърба. Това, че продажните ни политици и сега, и както преди сто години не са се променили не бива да ни успокоява и залъгва, а трябва да ни е постоянно забито в мозъците! Откритост и контрол до дупка! По т.8 - да го видя, няма да го повярвам-това низко човече с големи амбиции (имащо закваска още от бай-Тошово време), усещащо полъхващият бриз на големите финансови потоци, които се носят предизвикателно около него - и всичкото това имане да го отстъпи на някой друг- изключеннно! Гавното затова е гавно, щото винаги изплува, при всякакви обстоятелства и възможности!

    Накратко: аз съм ЗА - за съд над виновните, за пълен контрол на тия (нашите слуги), за шут на еврогейците и техните марионетки, за пълна "презагрузка" на страната ни! Да живее България!

    ОтговорИзтриване
  2. Хубаво звучи, но дори и нов Стамболов утре да застане начело не може да направи нищо от пожеланията ала "Волен Сидеров". За съжаление имаме хубави заеми от МВФ и емитираме нови в момента. Когато МВФ отпусне заем, той освен лихвата носи със себе си и редица условия, които се подписват от управляващите. Понеже темата е дълга ще напомня, че част от условията са: енергетиката, водата, природните ресурси и т.н. да не са в държавни ръце, т.е да се приватизират. Плюс това сме и във валутен борд за капак. Има и още камара условия за харчене на заемите, които в действителност се прибират обратно от тях. Или по-голямата част. Така че, който политик обяви, че ще национализира компании е див популист!

    ОтговорИзтриване
  3. А Исландия успяяя! Защото пожела!И за нас не е късно-все още "нагилата" не ни е станала национален химн.

    ОтговорИзтриване
  4. Исландия е остров с население по-малко от гр. Варна. Без стратегическо значение, без ресурси, не е на кръстопът.... На кого му пука за 350 000 рибари и такъв малък пазар. В България само нещо да опитаме и ще ни разцепят територията и ще ни окупират "сини каски". Поне това не е станало.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И според Вас ние трябва да си подаряваме ресурсите и стратегическото значение,та като се събуждаме всяка сутрин да се чудим кой кръстоПЪТ да хванем че да не се пречкаме на господарите на "сините каски"?

      Изтриване
    2. ПРИЯТЕЛЮ - ТИ ДА НЕ СИ ПИЯН ИЛИ НАДРУСАН? ТЪКМО ОБРАТНОТО НАПИСАХ! УПРАЛЯВАЩИТЕ НИ ВЕЧЕ 25 ГДИНИ ПРОДАЖНИ ИДИОТИ НАРАВИХА ТОВА! ПО ИМЕ И ПО ПОСТОТИЯ И С БИОГРАФИЯТА ИМ МРЪСНА И ГАДНА МОГА ДА ТИ ГИ ПОДРЕДЯ!. ТОВА ГО ИМА В БЛОГА! АМИ ПОТЪАИ КУРВА, МОДЕРНО НАРЕЧЕНИ СЕГА - ХЕЙТЪРИ!? ВСИЧКО ДОБРО И МИСЛЕТЕ КОГАТО ПРАВИТЕ КОМЕНТАРИ. И ДА ВИ КАЖА АКО НЕ ЗНАЕТЕ: - ВИЖДАМ ВИ С ТОЧНОСТ ДО 5 МЕТРА - КОЙ ОТ КЪДЕ ПИШЕ, НО НЯМА ДА ВИ ИЗЛАГАМ. ПРОСТО ТАКА СЪМ РЕШИЛ!

      Изтриване
    3. Ники не се впрягай въпросът ми относно ресурсите и стратегическото значение бе към "Анонимен неделя, 5 януари 2014 г., 23:03:00 Гриинуич+2",и за сега не съм надрусан нито пиян :)

      Изтриване
    4. Упс,грешка към "Анонимен понеделник, 6 януари 2014 г., 12:35:00 Гриинуич+2"

      Изтриване
  5. Естествено. Нямаш икономическо образование. Но когато публикуваш нещо, трябва предварително да се допиташ с хора, които биха ти разяснили хвърлените в интернет пространствоти "материали". Защото от информацията до дезинформацията, макар и неволно невежа, има само една крачка. Нищо лично към блогъра. Много от публикуваните текстове ми харесват, но този звучи като елементарна предизборна пропаганда на псевдо политик. Съжалявам. А епитети като "тъпанар" не са ми в речника и не ги смятам за оръжие:) То е за слабите. Желая ти здраве и повече разум през новата 2014г.:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Откъде знаеш?! Учил съм даже и икономика на социализма и политическа икономика. Чел съм и Хегел, Кант и Маркс. Нещата вече макар и да звучи грубо трябва да се казват с истинните им дими и имена. Работил съм и като слуга на сегашните богати, за да им вляза в същността и степента на образованост. Повярвайте ми за повечето от тях с един процент изключения точно им прилягат думите - КРАДЕЦ, ЛАЖЕЦ, ТЪПАНАР ПРОСАК И ТАКА НАТАТЪК. Това за съжаление се отнася и за децата им - необразовани, държащи се без грам възпитание към останалите и половината са проститутки или гейове и наркомани. Пиша ви за така наречени затворени комплекси на богатите. Има ги вече доста не само в столицата но и доста много край морето. Руснаците са доста по-интелигентни от нас за съжаление, но това е обяснимо защото те са предимно от Москва и Санкт Петербург, и живеят дук добре, благодарение на високите им наеми там и ниския стандарт тук. С всички тях съм бил приятел и знам перфектно руски. Последната ми идея е да правя политическа пропаганда. Не сам участвал и не съм привърженик на нито една партия защото коренът на всички е един и същ и вие го знаете - ОТ втория ешелон на БКП!
      А власт се дава и взема за съжаление само с кръв. Историята, която поне знаем го доказва. Вижте как постъпи Албания, която изгони чуждите енерго-разпределителни дружества. Вижте и Исландия - защо не е вече в новините?! Какво прави тук НАТО, което по принципа на създаването си трябваше да се разпусне?! Знам, че се страхувате за вероятно добрите си доходи, но 90 процента от населението просто само съществува и едва оцелява, а някои и не оцеляват! Желая ви ползотворни и щастливи дни през новата година. Ако съм обидил някой, то му се извиквам! Всичко добро от мен!

      Изтриване
  6. Новото правителство ще служи на държавите, които държат цялата икономика на България (Русия, Германия, Франция, Австрия, Холандия, Гърция, Турция, САЩ, 400 местни милионери) – като банки, горива, храни, енергетика, комуникации, полезни изкопаеми отново ще бъдат управлявани в същата зависимост. България ще получава заеми, но при тежки условия за послушно поведение. Ако планът не бъде осъществен, ще бъде изкуствено запален етнически конфликт, което ще наложи намесата на умиротворителни сили от американските бази в България и въвеждане на специален режим, отново до поставяне на “подходящо” правителство, обслужващо интереси на заинтересованите мултимилионни компании, опериращи на територията на България.

    Единственото мирно, безкръвно противопоставяне е чрез еволюция. Ако критичната маса е достатъчно голяма и образована, тя ще започне да НЕ пазарува и да НЕ харчи парите си в хранителните вериги, бензиностанции, мобилни оператори, банки, медии, туристически обекти и институции, които водят до прякото обедняване и изнасяне на българските средства зад граница. Създаване на такъв списък от фирми и въвеждане на същата идея е осъществено от Нелсън Мандела в ЮАР. Поради тази причина той е осъден на доживотен затвор.

    "За Нелсън Мандела и българските протести"

    http://www.eurochicago.com/2013/07/za-nelsan-mandela-i-balgarskite-protesti/

    Формулата е проста и ЗАМИСЛЯ :)

    ОтговорИзтриване
  7. Ние работим легално под лихвари 1951 ние предлагаме незабавни парични заеми на правителството и частния сектор служители. Ние ще предоставим най-доброто обслужване за вас.
    Вие се нуждаят от пари спешно?
    * Много бърз и лесен трансфер към банковата си сметка.
    * Възстановяване започва осем месеца, след като получи парите си.
    Депозитна сметка
    * Ниски лихви 2%
    * Възстановяване на дългосрочна (1-30 години) период.
    * Срокът на заема се изплаща месечно и е гъвкав.
    * Колко време отнема да се финансира? След подаване на искане за кредит
    Можете да очаквате първоначален отговор на по-малко от 24 часа.
    Финансирането по 72-96 часа след получаване на информацията, която се нуждаем.
    от
    Свържете се с вашия кредитна карта компания разрешено и лицензирани лицензирано.
    Финансова помощ за други страни.
    За повече информация и документи за кандидатстване се свържете с тези заеми.

    Е-мейл: Thecommunityloancompany@gmail.com
    Website: Thecomloan.com

    ОтговорИзтриване
  8. Добър ден,

    Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ". Искам да ви съобщя, че понастоящем даваме дълготрайни заеми от всякакъв вид, вариращи от 5 000 долара. До $ 500,000,000 на достъпна цена от 3%, без обезпечение, лош кредит приет. Размерът на кредита е по договаряне, важи сега като валидна оферта. Условията и условията се прилагат, Нашият заем е гъвкав, Изпратете имейл сега чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com) !!!

    БЛАГОДАРЯ!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Здравейте,

    Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

    Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

    Тази оферта е за сериозни хора.

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
                   easyloanfirm2020@gmail.com
                  easyloanfirm2020@gmail.com

    Сертифицирани сме,
    надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

    С Най-Добри Пожелания,
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com
    easyloanfirm2020@gmail.com





    ОтговорИзтриване