петък, 17 януари 2014 г.

# ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ - КАКВО Е ТОВА?! СЕКРЕТНАТА АМЕРИКА #

Днес за разнообразие ще направим леко прекъсване на започнатия разказ.
В историческо последно интервю, филмовият продуцент и музикален мениджър Арън Русо споделя вътрешната информация дадена му от член на фамилията Рокфелер. На Русо е било казано --преди 9/11-- за планове да бъдат нагласени терористични атаки, да се нападнат чужди държави и да се въведе високо-технологична мрежа за контрол, която ще следи всяка стъпка на населението чрез имплантиране на RFID микрочипове.  Вижте и СЕКРЕТНАТА АМЕРИКА - ТУК!! ДЕМОКРАЦИЯТА ОЗНАЧАВА -
НОВ СВЕТОВЕН РЕДДЕМОКРАЦИЯТА ОЗНАЧАВА РОБСТВО, ДЕМОКРАЦИЯТА ОЗНАЧАВА ГОСПОДСТВО НА 1%  НАД 99% ОТ ХОРАТА !!!! ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ СЪЩЕСТВУВА КАТО ПОНЯТИЕ НИТО В КОНСТИТУЦИЯТА НА САЩ, НИТО В НАШАТА КОНСТИТУЦИЯ! ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е СИНОНИМ НА СВОБОДА - НАПРОТИВ ТЯ ОЗНАЧАВА ТЪКМО ОБРАТНОТО! ДЕМОКРАЦИЯТА Е НАЙ ЛОШАТА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ, ОСНОВАНО НА ГОСПОДСТВО, КОРУПЦИЯ, СИЛА И ИЗМАМИ. ТЯ НЕ ЗНАЧИ СВОБОДА! ПРОСТО ТЯ Е ИЗМИСЛЕНО ПОНЯТИЕ. ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА НЕ ЗНАЧИ ДЕМОКРАЦИЯ!Филмите са с български субтитри. Приятно гледане!














Следва продължение.......МОЖЕ БИ!!.....


Николай Николов

2 коментара:

  1. Здравейте Ники ,преди години съм гледала филма и ме разби .Дано повече хора вляза в сайта Ви и гледат това за мен невероятно видео.Жалко ,че този умен мъж ,както и Уго Чавес и още много други са си отищли от този свят с помоща на ''добрите''хамериканци.Всяка сутрин се събуждам с Вас ,Вие сте сутешното ми кафе.Желая Ви много здраве.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Ви за добрите думи! Поласкан съм, че намирате нещо интересно тук. Не е с комерсиална цел. Да не прозвучи като хвалба но много, явно българи ме четат от цял свят. Вижда се по червените точки на картата в блога. Другият брояч съм то затворил. Така прецених, защото когато имаш достъп до всичко, все си уязвим.......... Не всички са добронамерени като Вас. Има много хора, които са слуги за пари и живеят в момента добре, но не знаят какво ги очаква а може би знаят, но така са решили. Ако се събуждахте с мен в леглото щеше да е идеално /тук се шегувам, разбира се/, но се радвам, че Ви е интересно и сте разбрали от къде идваме и накъде отиваме. Всичко добро Ви желая!

    ОтговорИзтриване