събота, 27 септември 2014 г.

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА. РАЗМИСЛИ И ДЕЙСТВИЯ!


Кой създаде Първа Инвестиционна Банка! От Първа Частна Банка стана ПИБ ! Най - големите крадци, които съсипаха всички останали банки! Да почнем от 1997 година насам. Мога да твърдя , че от всички най - първите вложители са К&K,  " Електролукс" - сегашен " Технополис",  крадеца Ковашки , народния крадец - Людмил Стойков и любимеца на народа, бедняка - Стефан Божков! Ами Гергов?! Горкия – вече е още по - беден! Понеже Бойко е зависим от тях / поради дясната политика, която защитава богатите /, или трябва да ги обяви за престъпници на прехода, или ако го е страх да си ходи по живо по здраво! Има и още много други в тази схема! Да видим какво ще стане!

Ако искате да победи доброто и демокрацията, то си изтеглете спестяванията от първа и последна инвестиционна банка, за да паднат олигарсите от власт и да влезнат откраднатите пари в нашата икономика. Това е брутален, но справедлив начин, защото там са парите на народа! Това е банка на крадците на прехода и на кредитните милионери! Успех в изтеглянето на парите! Не се забавяйте! Ще стане късно!


Николай Николов
17.03.2010г.

4 коментара:

  1. Теглете бързо, за да съсипем част от олигарсите! От Вас зависи. Все с нещо борбата трябва да започне.Без пари са като голи охлюви!

    ОтговорИзтриване
  2. И първата, поредната, и последната ги създаде ДС.

    ОтговорИзтриване
  3. Ами теглете за да съсипем българските олигарси, какво чакате! Освен ако има какво да теглите.

    ОтговорИзтриване