петък, 26 септември 2014 г.

€ КАК СЕ РАЗГРАБВА БЪЛГАРИЯ! ПИСАХ ВИ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ, НО КОЙ ДА ЧУЕ!. А СЕГА ГЛЕДАЙТЕ СЕИРИТЕ! €

 Палачът на нашата икономика е БНБ и нейният управител Иван Искров. Всички ние искаме оставката на този човек, той е наш враг!!! Сега можем да прочетем кратка биография за това кой е подготвил и научил Иван Искров да ограбва България, а също така и на кой се подчинява:
През 1994 г.  Иван ИскрОВ специализира „Бизнес комуникации“ в курс в София, организиран от Министерството на финансите на САЩ и Чикагската резервна банка, както и обучение по „Банков надзор“, организирано от Централната банка на Великобритания в София. През 1995 г. участва в специализация на агенция Тройханд, София, „Оценка на банки и финансови институции“, „Банков надзор“ към Федерална корпорация за гарантиране на депозитите, Вашингтон. През 1999 г. специализира „Ипотечни книжа и пазари“ в САЩ – гр. Вашингтон, Минеаполис, Питсбърг. От 1999 до 2001 г. е изпълнителен директор и член на Управителния съвет на "Росексимбанк" АД. От 2001 г. до 2003 г. е народен представител от Национално движение Симеон Втори (НДСВ) в 39-то народно събрание, председател на Комисията по бюджет и финанси, член на Комисията по европейска интеграция и член на Съвместен парламентарен комитет (СПК) България – Европейски съюз. На 9 октомври 2003 г. е избран за управител на Българската народна банка. Получава Орден на Леополд степен „командьор“ (Commandeur de l'Ordre de Léopold) - най-високата държавна награда за Белгия, който му е връчен в Белгийското посолство на 15 юли 2010 г. за РАЗГАБВАНЕТО на България, "С което е създал благоприятни условия за белгийските КОЛОНИЗАТОРИ и за отличните връзки между централните банки на двете страни". Иван Искров e женен за Гинка Искрова (старши мениджър в PwC).

А СЕГА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЗА МЕХАНИЗМА ПО КОЙТО СЕ ОГРАБВА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ МЕХАНИЗМИТЕ НА БНБ:
За да разберем как точно става ограбването на Българския народ ще разгледаме един пример. Да вземем едно предприятие което добива и преработва въглища, след като стоката е готова я продаваме на Германия, получаваме за нея евро, да но с евро в България нищо не можем да купим тъй като ние си имаме собствена валута, в такъв случай еврохартийката отива на борсата, където БНБ я изкупува и обменя за левове. Нашето предприятие не може да изплати на работниците си заплата, а БНБ купувайки еврохартийката събира валутни резерви! До тук добре, но какво следва после. Нашите валутни резерви се инвестират в държавни дълговеблигации) да речем на Германия който имат доходност 2%-2,5% годишно, любопитното е обаче, че инфлацията в България е 3%-3,5% годишно, по този начин излиза, че нашите валутни резерви непрекъснато се топят, но това не е най-страшното, най-лошата новина е, че веднага след като еврохартийката влезне в сметката на БНБ, БУДНЕСБАНК (Централната банка на Германия) приема, че еврохартийката вече не съществува и печата същото количество нови еврохартийки толкова колкото са постъпили в сметката на БНБ. Интересното в тази ситуация е, че ние имаме строг валутен борд, и не можем да регулираме цената на еврото спрямо лева. И най-важното! На БНБ се разрешава да печата толкова левове в обръщение колкото има във валутни резерви (ако БНБ има 15млрд. евро-резерви значи цялата парична маса която се върти в България трябва да е 29млрд. лева). От тук следва, че на Българина му се дава трошичка хляб, 1 грам сол и капка вода, и това той получава за да не умре от глад, защото Германеца е практичен и знае, че не трябва да ни мори защото няма кой после да му поддържа икономиката. Любопитното е, че Германия е в същата зависимост от САЩ. Ситуацията е по-смешна даже от тази в тъпите Американски комедии (САЩ е господаря, Германия е слугата, а България е кучето)! Ние произвеждаме 5 мръвки Германия ги взима всичките, 2 от тях изяжда и ни хвърля кокалите, а 3 си прибира САЩ. Какво излиза, НАТО отваря база за да може да контролира робите си? За останалите държави това е още търпимо, но когато НАТО иска да сложи ракети в България, които да насочи срещу Сирия, Иран, Русия, Пакистан и Китай защото робите не им стигат, вече на никой това не му харесва, ама никакНадява ли се още някой в България, че ние сме суверенна държава? Ако излети ракета към Иран от България, Иран на кой ще трябва да отговори? ВСИЧКИ НИЕ ИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА ИВАН ИСКРОВ! ТОЙ Е НАШ ВРАГ ИЛИ ПО - СКОРО АНТИ - БЪЛГАРИН!!! ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И БЪЛГАРИН!ХА СЕГА ВЕРВАЙТИ МИ ИЛИ НЕ! АНАДЪКМО? ПОНЯЛИ?! YOU understand?

"ХА",  КАЗА НЯКОЙ И ВЗЕ, ЧЕ СТАНА БЕЗРАБОТЕН - ТОЕСТ БЕЗ ПАРИ, И НЕ РАЗБРА,ЧЕ  БЕЗ УБИЙСТВА, ТОЕСТ - БЕЗ "РЕВОЛЮЦИЯ"  ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ЛИЖЕ ПРОДАЖНИ ЗАДНИЦИ. НЕ СЕ ЛИ УСЕТИХТЕ БРЕ СКЪПИ МОИ, ЧЕ ВИ ИЗИГРАХА ЗА ИЗБОРИТЕ?!  И ПАК ЩЕ СА СЪЩИТЕ ИДИОТИ! АМИ "ПРОТЕСТНА МРЕЖА" СИ Е ПЛАТЕНА, КАКТО И "ЗАЩИТНИЦИТЕ НА КУЧЕТАТА".  НИЩО, ЧЕ ДОСТА ДЕЦА,  ГОЛЕМИ И ВЪЗРАСТНИ ХОРА БЯХА ИЗЯДЕНИ... АМИ ПЛАЩАТ ИМ ИДИОТИТЕ!!! ТЕ НИЩО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ, ДАЖЕ И ДА СИ ЗАШИЯТ СКЪСАНИЯ ДЖОБ!  АМИ СПЕТЕ, СПЕТЕ, И УМРЕТЕ!  НО ЗАЩО ВАШИТЕ, ОТГЛЕДАНИ В ТРУДНОСТ И С ЛЮБОВ СКЪПИ ДЕЦА ТРЯБВА ДА ПОНАСЯТ ТОВА?!  ЩЕ ВИ КАЖА - СТРАХ ВИ Е, АМА МНОГО....

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

6 коментара:

  1. Абе Николай, имаш се за умно момче, нали така?
    Тогава трябва да ти е ясно, че Иван Искров (или който и да е друг на подобен държавнопродавен пост) се назначава от някого (в случая-от народното събрание).
    Искането на оставката му няма да реши въпроса, защото ще се назначи моментално друг послушник.
    Не мислиш ли, че трябва да се пипа по-сериозно и по-отговорно и по-радикално?
    Е, кои са тези ходове, според теб?
    Бъди здрав.

    ОтговорИзтриване
  2. НЕ, ПРИЯТЕЛЮ - ТЪП СЪМ! АЗ СЪМ ОТ НАРОДА. ЕБИ ИМ МАМАТА НА ОБРАЗОВАНИЯТА МИ...ДА СИ МИ ЖИВ ЗДРАВ!

    ОтговорИзтриване
  3. Вярното е само че палача е Иван Искров и трябва да си ходи и съди, но поръчителя не е този които се опитвате да ни внушите. Вашите внушения се правят вече 25 години и обслужват само бившите ченгета, които са фактическите грабители на прехода и Вие очевидно сте проводник на техните интереси.

    ОтговорИзтриване
  4. МНОГО ГРЕШИТЕ!!!!! ПОСОЧИЛ СЪМ ГИ ЕДИН ПО ЕДИН В БЛОГА, НО КОЙ ДА ЧЕТЕ????? НЕ ЧЛЕНУВАМ В НИКОЯ ПАРТИЯ, И НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА БКП. НЕ СЪМ ФЕН НА ЧЕНГЕТАТА - НАПРОТИВ! МНОГО ХОРА СА ЗА НОВО БЕЛЕНЕ . ПИСАЛ СЪМ ЗА ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!! НЕ СЪМ ПРОВОДНИК, А ПОЛУПРОВОДНИК, КАКТО КАЗВАШЕ БАЙ ТОШО, И ЗА ВАШ КЕФ СЪМ БЕЗРАБОТЕН! ВСИЧКО НАЙ - ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ. ПИША С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ - ДАНО МАЛКО ВИ СВЕТНАТ ТИКВИТЕ! А ТОВА СЪМ ГО ПРЕПУБЛИКУВАЛ НЯКОЛКО ПЪТИ! НАПИСАЛ СЪМ ГО ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА!

    ОтговорИзтриване