неделя, 28 септември 2014 г.

САТАНИЗМЪТ Е БОЛЕСТ НА БОГАТИТЕ


09 дек. 2012
За хората от политическия хайлайф по света отдавна е прието да участват в подобни клубове (били те сатанистки, окултни, масонски или други). Това открай време е особена тяхна мода, която ние трудно можем да разберем - както пък те не могат да разберат "увлечението на строителния работник да блъска по цяла седмица за съмнителното удоволствие в петък вечер да се напие като свиня". Очевидно има разминаване в увлеченията и забавленията. Защо хората от политическия хайлайф избягват да споделят техните е лесно обяснимо - за да не реагираме като в Честнуд през 1956 г. (снимката горе).
Така лица от фамилията Буш се появяват на снимки в смешни дрехи - всъщност облечени почти като пирати - на сбирки на ложата "Череп и кости" и пр।

Защо го правят?

- За едни има езкотични клубове, в които да убият скуката - какво ли не прави човек от скука. Защо не и сатанистки ритуал, ако това е интересно.
- Други се увличат по окултни търсения за "самоусъвършенстване" или търсят истината, която да запълни празния им живот. Те попадат в клубове и ложи, които ги увъртат в мистики и учения за добиване на сила, власт, способности и каквото си поискат, срещу което те участват и с немалко пари, разбира се.
- Третите са по сериозната част. За тях ложите са мястото, където се върти политиката и икономиката. Участието в тях е неизбежно, ако човек не иска да отпадне от играта - пари, власт, влияние. Тук са им бизнес-контактите, политическите партньори, всичко. През последните сто-двеста години повечето вип - персони от всички области на обществения живот са обвързани в ложите. За много от тях това е по наследство.
Там където няма независимо правителство или силни независими партии и обществени организации, ложите са местата, където се вземат решенията за управлението, за политиката и икономиката
Хора без работа
През 1922 г. в Лондон се появил Тръст на Луцифер , но след това бил преименуван на "Луцис Тръст" (“Luci’s Trust” вместо “Lucifer’s Trust”) понеже първото име било прекалено очебийно.
Луцис тръст е клон на Теосовското общество, което има безброй клони (добре печелещи от богаташите), и така много се харесва на редица видни особи по света.





Скандалното е, че с Тръстът на Луцифер се оказват свързани лица от ООН и други международни организации।
Сред спонсорите на тръста е и соченият за сатанист Робърт Макнамара - бивш министър на отбраната на САЩ и бивш президент на Световната банка. Същата, която днес се занимава с нашите пенсии и заплати, същата, която аржентинците изгониха и се оправиха, а ние още не сме я изгонили (и не сме се оправили).
Сред спонсорите на тръста са и ООН, УНИЦЕФ, Амнести Интернешънъл и други.

Какво правят тези организации при хора от "Тръстът на Луцифер"?

Обяснението е, че с ІІ-та световна война, политиците свързани с масонските кръгове окончателно разчистват международното поле от конкуренти и разпределят свои хора на постове във всякакви международни организации, каквито могат да си измислят. На практика тези фасадни организации с нищо сериозно не се занимават. Почти няма случай ООН действително да е разрешила някой конфликт или организацията за децата УНИЦЕФ да е спряла глада някъде. Те не са и били замислени да изпълняват такива функции, а просто да отчитат дейност и да бъдат поле за политическа изява и обучение на млади "свои хора" и бъдещи кариеристи от видни семейства. Когато един богат млад чиновник няма какво да прави, "Тръстът на Луцифер" се оказва едно екзотично място за прекарване на времето. И печели дивиденти от това.

Николай Николов

2 коментара: