понеделник, 29 септември 2014 г.

ВЛАСТТА НА ЗЛОТО - първа част

01 март 2010
Още в началото на 90-те години виждахме задаващия се геноцид над българската нация. Опитахме се да предупредим. Обявиха ни за екстремисти. Новите демократи, довчерашни комунисти обявиха българския национализъм за най-лошото нещо на тоя свят. Той, национализмът щял да спре приобщаването ни към цивилизования свят. Той, национализмът щял да ни отдалечи от демокрацията и да ни натика в пещери. Видяхме какво се случи без национализъм. Цивилизованият свят се оказа циганизован, демокрацията се разви в две основни направления: демонокрация и демокраДция, а мечтаният либерален модел ни върна в средновековието. Като затворят АЕЦ “Козлодуй” ще тръгнем още по-бързо напред – към Каменната епоха. Даже не към медно-каменната, защото дотогава циганите ще изпокрадат всичкия останал метал в България. Защо и как допуснахме това да се случи? Как ще приключи унищожителния процес, ако не го прекъснем? Можем ли да променим съдбата си? Можем ли да спасим българската нация?

Можем, разбира се, че можем. Можем, ако осъзнаем какво и защо се случва. Можем, ако поискаме.
Допуснахме сегашната ситуация по няколко причини. Първата причина беше, че повярвахме в някакво измамно противопоставяне между комунизъм и демокрация. Ние не разбрахме навреме, че комунистите са се продали на демократите, че са продали и нас. Втората причина беше в силата на нашите врагове и отсъствието на съюзници. Третата причина е нашето неумение да водим борбата. И ако първото вече е ясно и на последния глупак, а второто не можем да променим, то третото зависи изцяло от нас. Не го ли направим, до 2030 година бивша България ще бъде разделена между турци и евреи, а нас просто няма да ни има. До тогава е предвидено ние, българите да бъдем разпилени по света, а които от нас останат тук, да бъдат ликвидирани физически. Предимно от ненаказуемите, от недосегаемите от закона цигани. После изтреблението и тях няма да ги подмине, но то е предмет на друг разговор.


Ние, българите преди всичко трябва да свикнем с мисълта, че живеем не в условията на някакъв си преход, не в условията на демокрация, а под чуждо робство. България вече не е наша, българска държава и ние трябва да приемем тази мисъл. Ние сме окупирана държава и оттук трябва да тръгват нашите мисли, когато предприемаме едно или друго действие.


Отвсякъде ще дойдат пришълци, които ще ви предлагат всевъзможни сделки. Не им вярвайте, колкото и изгодни да ви изглеждат предложенията. Никой не ви мисли доброто, всеки идва при вас да ви граби, защото всеки мисли как да спечели от вас. Не се лакомете за големи суми, защото парите могат да се обезценят и да се превърнат в куп ненужна хартия. Имуществото, с което те идват е ваше, защото с ваш труд е спечелено. Морални са всякакви действия срещу грабителите, защото българските богатства ще останат на българска земя.


Укривайте своите доходи, не излагайте на показ своето имущество. Правете всичко, което ви е по силите, за да плащате колкото си може по-ниски данъци, а когато е възможно, нищо не плащайте. Вашите пари отиват за въоръжаване и заплати на антибългарите, отиват за унищожаване на българската нация. Не е ли престъпление сами да купим ножовете приготвени за нас и нашите деца?

Не вярвайте на властта. Те е небългарска. Недоверието към представителите на антибългарските сили е залог за нашето оцеляване. Тези представители невинаги съзнават какво вършат, но вие не ги допускайте до себе си. Те са слуги на една чужда сила и техните действия са враждебни на нашите интереси. Това, което нашият враг желае, е вредно за нас.


Сътрудничеството с предатели и пришълци е предателство към българската нация и българските национални интереси. Наказвайте предателите и враговете, когато случите сгоден момент за това. Спомнете си българските хайдути, останали като герои в народната памет. Не се излагайте на прекомерни рискове, но и не съжалявайте небългарите, защото те към вас съжаление не изпитват.


Търсете доказалите себе си националисти, търсете преминалите през огъня на борбата българи. Те имат достатъчно опит и знаят как да поведат новата борба. Мнозина от нас ще бъдат премахнати, но не всички ни ще успеят да премахнат. Ние ще съществуваме, докато съществува български народ! Ние ще се борим за своя народ, докато дишаме!


Когато не можете да се свържете с някой от нас, създавайте свои организации, създавайте групи за защита на вашите интереси и не допускайте в тези групи случайни лица. Наказвайте провокаторите така, че те да не смеят дори да ви доближат. Съюзявайте се по родов признак, търсете изпитани хора, но вашите организации трябва да са здрави и стегнати. Само когато бъдете сила, ще можете да се защитите.
Може би малко повече вярвахме в демокрацията, може би недостатъчно осъзнавахме, че демокрацията и комунизма са рожби на една и съща зла сила.

Намерено в интернет

Николай Николов

7 коментара:

  1. Няма по- трудно нещо, да не кажа невъзможно от това българите да се съюзяват. Свидетели сме, че се съюзяват мошениците и далавераджиите браншово по икономически нтереси, за да си ги гарантират вземанията и да дообират българите чрез ЧСИ.

    Българина по- лесно става и се маха, отколкото да предприеме нещо в защита на своите и на събратята си правата.

    Доброволно ще стане престъпник, за да измами олигарха, държавата...ще краде ток, вода, ДДС,от комшията, от роднината, но няма да се изправи лице в лице с проблема и да го реши справедливо в своя полза. Пасивно ще се съпротивлява, но никога открито, честно и достойно.

    В такова обркръжение умните, честните и достойните ствати се махат, защото знаят, че сама птичка пролет не прави.

    ОтговорИзтриване
  2. Според мен, авторът страда от форма на шизофрения - осъзнава факти и болното му въображение ги раздува :)

    ОтговорИзтриване
  3. ЕДИН,ДВА,ТРИ,САМ ЛИ СИ ТИ ?????

    ПРОЛЕТ ПУКНА,НИЕ НЕ!!!!

    А,ТИ????

    ДА СЕ ОБЕДИНИМ!

    ОтговорИзтриване
  4. 1) Хората са уникално тъпи и, бидейки ограничени от културните си различия, създават най-различни версии на Истината, въпреки че пределно ясно знаят: Истината може да бъде само една.
    2) Хората са готови да се избиват помежду си, заради версиите на същата тази Истина, като фактът, че единият се храни с лявата ръка, а другият я използва, за да си бърше задника, очевдино е напълно достатъчен

    ОтговорИзтриване
  5. Това не е мое мнение, но възприемам мисълта ти, че съм уникално тъп, ако това ти харесва. Но все пак нещо трябва да се промени.

    ОтговорИзтриване
  6. Според тези, които виждат чашата наполовина празна, българите не се съюзяват, не си помагат, не предприемат действия в своя защита, те са тъпи, крадливи и зли.
    Изглежда, такива хора са болшинство и според закона за привличането, това се получава и в живота.
    Или това е похват на небългарите - да повтарят негативните твърдения, докато всички ги приемат за истини.

    Други, които виждат чашата наполовина пълна, правят подобни блогове.

    Съгласна съм с казаното от Николай. Особено полезна за мен е констатацията, че "Ние сме окупирана държава и оттук трябва да тръгват нашите мисли..."

    ОтговорИзтриване
  7. А не беше ли редно поне да се напише името на автора на този текст? Това съмаз, Ангел Грънчаров - Елтимир. Това е началният ми сайт, ако се разровите, ще намерите същите материали и там. А аз най-добре знам кое, кога и как съм писал. Николай, бъди коректен!
    http://eltimir.ucoz.ru/

    ОтговорИзтриване