вторник, 9 септември 2014 г.

ЗАЩО ТАКА?!


Защо така бре "свежо"?! Май вече не сте толкова свежо! Защо ми блокирахте блога за да не се отваря от свежо! От три дни 80% от посещенията са от Гугъл, а беше обратно ?! На увехналото вече свежо действителният собственик е Красимир Гергов. Какво сана с Тиксо брояча ви?. Тъй като спряхте да крадете чужд трафик, премахнахте визуализацията на брояча от сайта си. Сега гледам , че уж сте променили дизайна си и сте скрили датите на публикациите, за да пълните секцията нови със стари публикации, щото ни прогонихте всички и няма кой да ви пълни сайта?! Реални хора , които публикуват тук  съм аз и кой знае, може би още двама-трима. Останалите са служители на ЕмСиКейГруп -и Свежо  пускате  публикации от многото сайтове, които имат ЕмСиКейГруп - tuk.bg, kulinaria.bg, bulevard.bg  .cross.bg........  все техни сайтове. Реални читатели я имате, я нямате 50 човека на ден?! Ами и Явор Иванов публикува, щото вече никой не влиза в Свежо. знайте има над 100 български социални мрежи. Направете си изводите! ВИЖТЕ И ТОВА  -  ТУК!!    А ето и писмото до мен от Свежо:
СКЪПА МОЯ ВЕСЕЛКА КАМЕНОВА! НЕ ЗНАМ ЗАЩО ТАКА СЕ Е ПОЛУЧИЛО НО КОГАТО СЪМ СИ РЕГИСТРИРАЛ БЛОГА ЯВНО ТАКА Е СТАНАЛО. КАЖИ МИ ТОЧНО КОЕ ТИ ПРЕЧИ И ИСКАШ ДА ПРОМЕНЯ, И ЗА КОГО Е ЗАПЛАХА ТОВА?! НЕ СЪМ ГО НАПРАВИЛ УМИШЛЕНО! АКО ИСКАХ НЕЩО ДА ПРАВЯ ТО ЩЯХ ДА ЗАТРИЯ СВЕЖО! НО ТОВА ЗА СЕГА Е ПРОСТО ШЕГА! ЧАКАМ ОТГОВОР ОТ ТЕБ, И ТОВА КОИТО ПИСАХ НЕ ГО ПРИЕМАЙ СЕРИОЗНО ЗА КОЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ТИ БЛАГОДАРЯ!
С УВАЖЕНИЕ: НИКОЛАЙ НИКОЛОВ, БУРГАС......


-------- Оригинално писмо --------
От: Veselka Kamenova
Относно: Заглавията на статиите Ви в Svejo.net
До: xegel@abv.bg
Изпратено на: Вторник, 2012, Януари 10 12:35:42 EET
Здравейте,

пиша Ви във връзка с публикациите Ви в сайта Svejo.net. Наши читатели често ни пишат, че заглавията на ваши статии ги объркват, защото отпред винаги е изписано името на блога Ви и те се колебаят дали това е нова публикация или вече са я виждали. Пример:

windowsnikolai - Николай Николов: ПРОСТОТИИТЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА! ФАШИЗЪМ ИЛИ ПО - ЗЛЕ?.


Съветвам Ви да прочете инструкциите описани тук- http://svejo.net/information/tools/crawler/ и да публикувате само името на материала /Пример: ПРОСТОТИИТЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА! ФАШИЗЪМ ИЛИ ПО - ЗЛЕ?/ , за да не се стига до объркване на читателите. Този е-мейл e изпратен и до други потребители, които публикуват пред заглавието на статията, името на сайта си.
Ако имате въпроси можете да ми пишете.
Поздрави и успешен ден,
--


Veselka Kamenova

Community Manager

Николай Николов

1 коментар:

  1. http://teksty-pesenok.ru/rus-harizma/tekst-pesni-idu-na-svet/1943707/

    http://www.youtube.com/watch?v=3RiRqUQxZDg

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.