понеделник, 29 септември 2014 г.

КОЙ Е ГОСПОДАРЯТ НА ЗОМБИТАТА?


Разкривайки докрай неизопачената истина за германския националсоциализъм, ние по-ясно ще осъзнаем реалностите и на днешния ден.

"Горбачов и Елцин са зомбита!"
Твърде големи бяха вестникарските заглавия и твърде сензационни са съдържащите се в тях сведения, за да ги пропуснем. При това в зомбизация биват обявявани далеч не само Михаил Горбачов и Борис Елцин. Не бихме опростили до такава степен нещата, но в "зомбистката" теория има нещо вярно.
Кой е господарят на зомбитата?
Естествен въпрос, но кой знае защо никой не го задава. От историята знаем, че определени светове и цивилизации биват унищожени след като достигнат определена степен на развитие. Сякаш има поставена табелка "До тук!". Теорията за самоунищожението не търпи сериозна критика. Кой обрича на гибел цивилизациите, с каква цел, какви методи използва унищожителят и дали унищожението няма алтернатива?
Нека да започнем от последното.
Вероятно бихме намерили път за спасение, ако знаехме повече за екзекуторите. За тази цел първо трябва да се убедим, че те наистина съществуват, а не са нечия зловеща измислица. налага се да хвърлим поглед към изчезналите култури на дълбоката предчовешка древност и да потърсим следи, които биха ни ориентирали в посоката на нашето търсене.
Твърде малко знаем за разпадналата се на късове планета, наречена от астрономите "Фаетон". Да, астероидният пояс между Марс и Юпитер съдържа отломки от взривената Фаетон /или Нибиру, или както още я наричат/. Но в Пояса е трудно, ако не и невъзможно да се открият следи от цивилизация. Астероидният пояс - това е разпръснатата планетна сърцевина, втвърдената планетна магма. Кората, повърхността с всичките нейни изкуствени образувания и строежи след взрива е отпътувала в посока, обратна на Слънцето. Върху Сатурн, Уран и Нептун поне засега не можем да се приземим, но и техните спътници съдържат интересни за нас, хората данни. Стига наследниците на Енки, Енлил и Еа да ни разрешат едно такова посещение… По-нататък ще видим, че не ни разрешават. И то не от вчера. От отношението на небесните наставници се възмущават още античните летописци: "Изтреби потомството на наблюдателите; твърде много са гнетили човешкия род." - /Енох 10:18/ За наше съжаление “Всемогъщият и Единствен Бог” на Енох не само не изтребил “наблюдателите”, но не успял дори да ограничи тяхното “наблюдение”.


Крият се данните за мъртвата култура на Марс. Измъкнатите изпод лапите на американската цензура снимки са недостатъчни за сериозен анализ. Все пак ще кажа няколко думи, въпреки недостатъчните доказателства: Лицето от Марсианския Сфинкс не е човешко, както им се иска на ентусиастите. То изобразява едно от онези същества, които днес презрително наричаме "неандерталци". Нека Сфинксът бъде за нас напомняне, че те, Предишните са извършили нещо, което ние днес все още не можем да извършим. Но повтарям, данните са недостатъчни, а пред изследването на Червената планета някой е поставил непреодолима за хората бариера. Затова ще хвърлим поглед към едни познати същества от земната суша, проявили нещо повече от наченки на разумност:


Динозаврите.


Учеха ни, че били тъпоумни и тромави студенокръвни влечуги. Твърденията се оказаха лъжливи. Някои видове динозаври /в буквален превод - "страшни гущери"/ били не само топлокръвни и пъргави, но и притежавали добре устроен обществен живот. Доказват го намерените останки от селища на "гущероподобни" същества. Твърди се, че знаменитият модел от Отава демонстрира какви щяха да бъдат днес динозаврите, ако развитието им не беше мистериозно прекъснато. Всъщност така и не беше показан първообраза, послужил за оформянето на модела. Според други сведения моделът е бил точна възстановка. Никой не потвърди и никой не опроверга.


А може би на всичко отгоре динозаврите са били и разумни? В бившия СССР върху динозавърски яйца отпреди 70 милиона години палеонтолози открили начертани геометрични фигури. Според направените анализи, фигурите /в повечето случаи триъгълници/ били рисувани преди вкаменяването на яйцата, т. е. още веднага след тяхното снасяне. Кой друг би могъл да начертае фигурите, ако не самите динозаври. Или този, който ги е отглеждал. По същите причини, поради които ние бележим своите домашни животни. Ако пък отхвърлим хипотезата за разумните динозаври, ще се наложи да преосмислим друго свое мнение.


Прието е да се мисли, че динозаври и човеци са се разминали във времето. Това също не е вярно. Атлантите например са разговаряли на "динозавърски" език, но за Атлантида ще говорим по-нататък. През 1988 г. сп. "Корея" публикува вкаменен отпечатък от птеродактил. Надписът под снимката гласеше: "Вкаменен крилат дракон с опашка". Така е, за азиатските народи драконите не са само опашати и крилати, пояснението в случая е задължително. Старинните предания на всички континенти носят повече данни за обитателите на предишните геологични епохи, отколкото е прието да се признава в научните кръгове. Популярността на безкрилите и безопашати дракони не е голяма сред специалистите на модерните точни науки. Макар че, ако трябва да са искрени, те много добре разбират за какво става дума. Ще се окаже, че митологичните страшилища са "най-обикновени" динозаври. Да припомням ли как биват описвани драконите, змейовете, ламите, халите...? Нима намирате съществени разлики между тях и палеонтологическите възстановки на прадревни влечуги? Ще си позволя да вмъкна и мъничката загадка с човекоподобните змейове от българската народна митология. Можете да ги съпоставите с динозавроида от Отава.


Съществуват и няколкостотинте хиляди камъни от Ике, Перу. Върху част от тях са изобразени бронтозаври. Твърде голям е броят на камъните, та да ги обявим за фалшификат. И още едно любопитно свидетелство: в пещерата Алден, Южна Франция бил открит отпечатък от човешко стъпало отпреди 20 хиляди години. Май ще се окажем доста по-стари от шест хиляди годишните Адам и Ева… И май ще се окаже, че сме имали връзка с много видове, смятани досега за “праисторически”. Ако освен не приемем за праистория всичко, случило се преди раждането на съответния догматичен учен.


Не, Човекът и Динозавърът не са са разминали. Нещо се е случило и единят /по-силният/ е загинал, а другият /по-слабият/ е оцелял. Загадката си остава, но нека не се залъгваме с глупави хипотези за глобални катастрофи. Иначе ще ни се наложи защо и как са оцелели останалите видове.
Следва продължение.....
Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар