сряда, 10 септември 2014 г.

ЗА ПЕТЛИТЕ, ПАТКИТЕ, И ДРУГИТЕ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ...



Спама не е от вчера. И не принадлежи на Интернета (само). Спам са всички реклами, рекламни пана, плакати, и от сорта. Спам са и повечето изказвания на политическите прости-тутки (тирето не е случайно) с които ни заливат по всички медии. То за тях си има термин - тъпандури, но нашите тъпандури са тъпандури+3 - нали са "светата троица"...
Тези дни получих мейл от приятел със спам, който не беше добавен от него. Ставаше въпрос за "мъжкото достойнство". Цитат от мейла:
"Subject: Enjoy a sizzling love life with your new instrumentEnlarge, lengthen, and thicken your manhood within a few short weeks."
Спама подложи на изпитание моето (прословуто) чувство за хумор. И последва моят отговор в типично мой стил:
:-) Отговора беше:
хаххахаха, сериозно, браткиш Кару, тва ти ли си?...ахахахахахах каква Патка само! Патка ли е Петел ли е?...Duck ли е Cock ли е?...Нещо от домашните дворни птици ще да е! хахаха
Тук се замислих сериозно... Щото ингилизчетата използват по "каруцарски" два общоприети термина за пенис - Петел (Cock) и Патка (Duck). Замислих се за разликата между тези два "каруцарски" термина. Едно от значенията на Duck е да се гмурна, потопя, топна. А при Cock (освен петел) е да се (го) вирна, вирнатост, щръквам, изправям се. Значи има доста разлики. Но те се откриват предимно в обърканата сексуална ориентация и перверзна деградация на английските каруцари. Последва моят шеговит отговор:
„Нали знаеш - бизнес - "Оправям бръчки, подмладявам, удължавам пениси, уголемявам (умалявам) бюстове, разкрасявам. Използвам Фотошоп (ммм - много добри плъгини). Поръчки на
телефон...Освен ако не се уплашат от паткопетела ми... Щото той може и да е опасен, ама го държа под контрол... Въпрос на контрол върху страстите. А страстта е илюзия. Многолика. И отнема много жизнена сила. Ама ние не сме мутриоти да си я даваме бадева. На Мая (Илюзията) подаваме само фото шопското копие на паткопетела (не зная дали да му "лашна" едно ©), а си практикуваме Тантрически секс. Нали знаеш какво е написано на един индуски храм? (по памет) - "Жената е създадена за мъжа и е негова робиня. А мъжа е роб на нейната любов."Празник от "празно" ли идва?”
В каруцарския език на българските мутриоти© (не визирам Слави Бинев)
http://www.slavibinev.com/ термина "патка" е широко разпространен. Сигурно ги мерят на килограми имайки предвид прочутата фраза "Ще ти тегля една патка". Не зная въпросните патки дали са обработвани с Фотошоп, но виаграта със сигурност е намесена. Но в едно съм сигурен - Политиката и Проституцията са синоними не само като термини. А политическата Виагра е нещо много опасно. Последствията от нейната употреба се виждат на българския политически небосклон. И въобще не изглеждат навирени като петли (Cock), а крякащи като патки (отново не визирам Юлиана Дончева). Хептем Крадем (Емел Етем) усилено си търси петел, но намира само увисналата патка на шадраванопикаещия. Опитите и да го вирне за сега са неуспешни - поне такива са доказателствата на папараците.
Цар Кару.

Николай Николов


Няма коментари:

Публикуване на коментар